Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: estrella
mi o dziwo dziś przyszedł kod
Gość: kamisiek
wygrałam dove ( z tymi zestawami do wyboru) dostałam
@ żeby odesłać dane( link z kontem z fb, skan d.o) i usunęłam @..... czy ktoś miły mógłby podesłać link?
bardzo proszę...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17555
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Napisz może w Szukam, bo chyba coś było z tymi starterami z Play'a - z Plusa np. miałam kiedyś z kolei tak, że dopiero jak wykonało się połączenie na ten numer, to zaczynał być aktywny...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: iza1999
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Facebook - wymiana lajków
Gość: michajdlys
Gość: ksantypa
https://apps.facebook.com/dove-swieta/
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie miał takiej sytuacji???
czy jak teraz kupię te doładowania u kogoś innego to w razie gdy tamte przyjdą będę mogła zrezygnować i odzyskać kasę?
Gość: postscript
mnie tez to ciekawi. zbierac czy nie?
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze do niedawna zbierałam tak 'na wszelki wypadek', ale przestałam.
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: ivisia
a dostałaś na @ powiadomienie, że sprzedawca otrzymał Twoje pieniążki? Mój bank np. wczoraj przyjmował zlecenia przelewów tylko do 12:00, następne będą już z datą 02.01.2012, wiec może kontrahent nie otrzymał pieniędzy więc dlatego nie wysłał Ci doładowań?
nie tylko Twoj bank, ale dla klientow indywidualnych robia tak chyba wszystkie banki. ponizej komunikat z getin banku:
------
Zlecenia wysłane w dniu 30.12.2011 roku:
- do godz. 13.00 zostaną zaksięgowane i wysłane sesją ELIXIR w dniu 30.12.2011
- od godz. 13:00 do 15:30 tego dnia, zlecenia zostaną zaksięgowane z datą 30.12.2011 a wysłane pierwszą sesją ELIXIR w dniu 02.01.2012
- od godziny 15:30 dnia 30.12.2011 r. do 02.01.2012 r. do godziny 06:00 system GB24 będzie pracował w trybie Offline (z krótkotrwałymi utrudnieniami w logowaniu), co oznacza że wysłane zlecenia będą posiadały status oczekujący i zostaną zaksięgowane z datą 02.01.2012 roku a wysłane pierwszą sesją ELIXIR 02.01.2012.
----
dzasmina, jesli Ty tak piszesz, to ja tez nie zbieram.
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW
Gość: wsciekly
prośba skierowana jest zwłaszcza do osób, które nie mają paragonów lub wygrały więcej niż same potrzebują
takie wygrane są przekazywane do agencji z danymi osób potrzebujących
mam jeszcze kilka paragonów
Wasze wygrane nie przepadną i w tym radosnym okresie świątecznym możemy wspólnie zrobić wiele dobrego
przypominam, iż eski z rezerwy otrzymane w ubiegłym tygodniu tracą ważność jutro lub pojutrze
Gość: pewnastudentka
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17555
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Gdziekolwiek i za ilekolwiek?