Pomocy!!!!

monia24

#4903933 Napisano: 15.12.2011 05:31:58
Szukam podpowiedzi jak uruchomić to cudo
http://www.eset.p.../ESET_Online_Scanner
0 0

pioge7

#4903935 Napisano: 15.12.2011 05:32:36
pioge7 napisał(a):

szukam kogoś PILNIE Kto zamawiał kureira przez stronę KURJERZY.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!potzrebuję info na pw!!!!!

dziekuję wszytskim za pomoc emotka
0 0

monia24

#4903956 Napisano: 15.12.2011 05:43:21
monia24 napisał(a):

Szukam podpowiedzi jak uruchomić to cudo
http://www.eset.p.../ESET_Online_Scanner

bardzo dziękuję miłej osóbce
0 0

efelinkaaa

#4905020 Napisano: 16.12.2011 09:05:15
Jedenastoletnia Natalia marzy o misiu i torbie słodyczy, a Wiktoria o kapciach, piżamie, skarpetach, spodniach dresowych i dżinsowych, bluzie, butach i książkach.

Szymon i jego dwóch braci, których wychowuje starsza siostra, bo ich tata zmarł a mama po prostu ich porzuciła, marzą o domu, w którym wreszcie będą prawdziwą rodziną. Szymon i jego rodzeństwo marzą też o piłce nożnej, rakietkach do ping ponga, klockach i samochodach.

Matka, która wychowuje czwórkę dzieci, nie może sobie pozwolić na niezbędną wymianę mebli. Niewielkie środki z trudem wystarczają na jedzenie i leczenie całej czwórki. Jej dzieci marzą o nowym łóżku, szafce, przyborach szkolnych.

Tak więc apeluję, może ktoś mógłby pomóc dzieciom?? Spełnić ich najprostsze marzenia, o butach czy przyborach szkolnych.
Jeżeli ktoś miałby coś na zbyciu to zapraszam tutaj:

http://www.pomagamymikolajowi.pl/

można wysłac paczki, najlepiej skontaktowac się telefonicznie emotka

tak niewiele trzeba aby na dziecięcej twarzy pojawił się usmiech emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4906216 Napisano: 16.12.2011 05:54:52
kurde, pilnie szukam piosenki, której tytułu nie pamiętam... W refrenie były słowa: gimi, gimi, gimi /piszę fonetycznie/ w stylu reggae... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4906306 Napisano: 16.12.2011 06:41:50
mariolakal napisał(a):

kurde, pilnie szukam piosenki, której tytułu nie pamiętam... W refrenie były słowa: gimi, gimi, gimi /piszę fonetycznie/ w stylu reggae... emotka

Już mam... emotka turli
0 0

Gość: goralecka

#4906667 Napisano: 16.12.2011 09:46:52
Potrzebuję pomocy a scislej glosow http://apps.faceb...s/review/show/id/541 Może ryzykuję karniaka ale w dobrej sprawie walcze emotka

chciałabym też jakoś uhonorować tych którzy pomogą więc wśród tych osób rozlosuję dwa bilety do multikina ważne do 31.12
Moja prosba wazne do dzis do 23:59

0 0

Gość: barcza

#4907065 Napisano: 17.12.2011 10:12:10
POMOCY na poczte córki cos takiego dostła
naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze niezostała ona należycie opłacona.

Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowęo świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku oświadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamyPani niniejsze wezwanie do zapłaty.

Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty możespowodować poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nasprzeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanienależności wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowejkredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego za każdy dzień opóźnienia -będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następniekomorniczego.

W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe sąnastępujące kroki prawne:
- przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,
- przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,
- postępowanie sądowe,
- komornicza egzekucja należności,
- Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in.z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratąwiarygodności w kontaktach handlowych.

Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż świadczenie Usług Usenet w ramachBezpłatnego Testowania powoduje obciążenie zasobów wykorzystywanych,w szczególności infrastruktury dostawcy sieci Usenet. Nieuzasadnione obciążenieZasobów Angażowanych, w szczególności poprzez niewykonanie lub nienależytewykonanie zobowiązania stanowi szkodę wyrządzoną Usługodawcy i podlega karzeumownej w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość100 dolarów amerykańskich, wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopyprocentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.

W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej

CO to jest mam to płacić
0 0

#4907068 Napisano: 17.12.2011 10:15:10
barcza napisał(a):

POMOCY na poczte córki cos takiego dostła
naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze niezostała ona należycie opłacona.

Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowęo świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku oświadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamyPani niniejsze wezwanie do zapłaty.

czy mozna zlikwidować poczte na gazecie jezeli tak to jak

Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty możespowodować poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nasprzeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanienależności wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowejkredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego za każdy dzień opóźnienia -będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następniekomorniczego.

W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe sąnastępujące kroki prawne:
- przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,
- przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,
- postępowanie sądowe,
- komornicza egzekucja należności,
- Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in.z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratąwiarygodności w kontaktach handlowych.

Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż świadczenie Usług Usenet w ramachBezpłatnego Testowania powoduje obciążenie zasobów wykorzystywanych,w szczególności infrastruktury dostawcy sieci Usenet. Nieuzasadnione obciążenieZasobów Angażowanych, w szczególności poprzez niewykonanie lub nienależytewykonanie zobowiązania stanowi szkodę wyrządzoną Usługodawcy i podlega karzeumownej w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość100 dolarów amerykańskich, wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopyprocentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.

W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej

CO to jest mam to płacić

emotka
0 0

#4907069 Napisano: 17.12.2011 10:16:30
Jak zlikwidowac Poczte na gazecie emotka emotka czy jest taka możliwość emotka
0 0

madzia34

#4907085 Napisano: 17.12.2011 10:31:35
barcza napisał(a):

ja mam poczte na gazete.pl i nic takiego nie mam:(
0 0

madzia34

#4907088 Napisano: 17.12.2011 10:33:36
madzia34 napisał(a):

barcza napisał(a):

to nie poczta na gazecie .pl to zwykły pobieraczek,wpisz w google usługa usenet
0 0

Gość: haz0r

#4907092 Napisano: 17.12.2011 10:35:25
madzia34 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

barcza napisał(a):

To samo właśnie chciałem napisać:D pewnie się zarejestrowałaś w pobieraczku czy czymś podobnym i teraz będą Cie nękać mailami itp. OLEJ ICH!:)
0 0

#4907095 Napisano: 17.12.2011 10:37:28
haz0r napisał(a):

madzia34 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

barcza napisał(a):

To samo właśnie chciałem napisać:D pewnie się zarejestrowałaś w pobieraczku czy czymś podobnym i teraz będą Cie nękać mailami itp. OLEJ ICH!:)

Własnie corka twierdzi ze sie tam zarejestrowala ale nic nie pobierała od nich
czyli nic nie mam robic tak emotka dziekuje ślicznie za odpowiedz
czy mozna zlikwidowac poczte na gazecie
0 0

klaudia011

#4907097 Napisano: 17.12.2011 10:42:19
barcza

poczytaj o pobieraczku na necie...nic im nie plać
0 0

ela

#4910013 Napisano: 19.12.2011 11:57:53
szukam pomocy przy wyborze materaca dla alergika może ktoś ma i poleca właśnei ten emotka
czy posiada ktoś materac KIESZENIOWY SESZELE ?
0 0

ziolko

#4910018 Napisano: 19.12.2011 12:02:12
barcza napisał(a):

wrzuć w google - jak usunąć konto mailowe z gazeta.pl

poczytaj
0 0

Gość: siutek3

#4910796 Napisano: 19.12.2011 06:57:21
czy pomoże ktoś wygrać w dove emotka emotka ślicznie proszę...bo mi nie idzie emotka
0 0

Gość: ladymarmolade

#4910800 Napisano: 19.12.2011 07:01:50
Szukam pomocy... jak najtaniej wysłac paczke o wymiarach 120dł x 120 szer x 80wys?
Pomocy!
0 0

Gość: misiulka

#4910814 Napisano: 19.12.2011 07:13:35
ziolko napisał(a):

barcza napisał(a):

wrzuć w google - jak usunąć konto mailowe z gazeta.pl

poczytaj

http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html
0 0