Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.eset.p.../ESET_Online_Scanner
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
pioge7
Postów 8417
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dziekuję wszytskim za pomoc
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dziękuję miłej osóbce
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szymon i jego dwóch braci, których wychowuje starsza siostra, bo ich tata zmarł a mama po prostu ich porzuciła, marzą o domu, w którym wreszcie będą prawdziwą rodziną. Szymon i jego rodzeństwo marzą też o piłce nożnej, rakietkach do ping ponga, klockach i samochodach.
Matka, która wychowuje czwórkę dzieci, nie może sobie pozwolić na niezbędną wymianę mebli. Niewielkie środki z trudem wystarczają na jedzenie i leczenie całej czwórki. Jej dzieci marzą o nowym łóżku, szafce, przyborach szkolnych.
Tak więc apeluję, może ktoś mógłby pomóc dzieciom?? Spełnić ich najprostsze marzenia, o butach czy przyborach szkolnych.
Jeżeli ktoś miałby coś na zbyciu to zapraszam tutaj:
http://www.pomagamymikolajowi.pl/
można wysłac paczki, najlepiej skontaktowac się telefonicznie
tak niewiele trzeba aby na dziecięcej twarzy pojawił się usmiech
Gość: mariolakal
Gość: mariolakal
Już mam...
Gość: goralecka
chciałabym też jakoś uhonorować tych którzy pomogą więc wśród tych osób rozlosuję dwa bilety do multikina ważne do 31.12
Moja prosba wazne do dzis do 23:59
Gość: barcza
naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze niezostała ona należycie opłacona.
Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowęo świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku oświadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamyPani niniejsze wezwanie do zapłaty.
Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty możespowodować poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nasprzeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanienależności wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowejkredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego za każdy dzień opóźnienia -będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następniekomorniczego.
W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe sąnastępujące kroki prawne:
- przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,
- przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,
- postępowanie sądowe,
- komornicza egzekucja należności,
- Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in.z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratąwiarygodności w kontaktach handlowych.
Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż świadczenie Usług Usenet w ramachBezpłatnego Testowania powoduje obciążenie zasobów wykorzystywanych,w szczególności infrastruktury dostawcy sieci Usenet. Nieuzasadnione obciążenieZasobów Angażowanych, w szczególności poprzez niewykonanie lub nienależytewykonanie zobowiązania stanowi szkodę wyrządzoną Usługodawcy i podlega karzeumownej w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość100 dolarów amerykańskich, wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopyprocentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.
W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej
CO to jest mam to płacić
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
ja mam poczte na gazete.pl i nic takiego nie mam:(
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
to nie poczta na gazecie .pl to zwykły pobieraczek,wpisz w google usługa usenet
Gość: haz0r
To samo właśnie chciałem napisać:D pewnie się zarejestrowałaś w pobieraczku czy czymś podobnym i teraz będą Cie nękać mailami itp. OLEJ ICH!:)
Własnie corka twierdzi ze sie tam zarejestrowala ale nic nie pobierała od nich
czyli nic nie mam robic tak
czy mozna zlikwidowac poczte na gazecie
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj o pobieraczku na necie...nic im nie plać
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy posiada ktoś materac KIESZENIOWY SESZELE ?
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrzuć w google - jak usunąć konto mailowe z gazeta.pl
poczytaj
Gość: siutek3
Gość: ladymarmolade
Pomocy!
Gość: misiulka
http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html