Pomocy!!!!

bethan

#4935107 Napisano: 03.01.2012 08:49:06
wsciekly napisał(a):

Wściekły Mikołaj potrzebuje kilka par kaloszy Timotei dla osób w trudnej sytuacji życiowej - niepełnosprawność, bezrobocie, ubóstwo...

prośba skierowana jest zwłaszcza do osób, które nie mają paragonów lub wygrały więcej niż same potrzebują

takie wygrane są przekazywane do agencji z danymi osób potrzebujących
mam jeszcze kilka paragonów

Wasze wygrane nie przepadną i w tym radosnym okresie świątecznym możemy wspólnie zrobić wiele dobrego

przypominam, iż eski z rezerwy otrzymane w ubiegłym tygodniu tracą ważność jutro lub pojutrze
emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Ale święta się skończyły.Chyba. Czy nie emotka ?
0 0

Gość: goralecka

#4935141 Napisano: 03.01.2012 09:01:42
czy ktoś z Was korzystał kiedyś z usług jakiejś firmy, która pisze prace na zamówienie?Nie mowie o pracach licencjackich itp. ale o 3-4 stronach zwykłej zaliczeniowej.
Może ktoś mógłby jakąś sprawdzoną polecić? emotka

od razu dodam, że nie zamierzam ślepo zaufać cudzej twórczości ale chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia, inne spojrzenie itd.
0 0

netka2000

#4935163 Napisano: 03.01.2012 09:10:03
malenka89 napisał(a):

Mam problem z allegro... wczoraj kupiłam przedmiot, zapłaciłam przez allegro, ale ciągle na koncie miałam blokadę, a sprzedający nie otrzymał przelewu... więc anulowałam to i zapłaciłam jeszcze raz, kasę otrzymał, ale na moim koncie pobrano kolejny raz pieniądze... czy oni sami zwrócą mi tą kasę? jeśli tak to po jakim czasie??

Jaki diabeł skusił Cię do płacenia przez Allegro? Pieniędzy z powrotem nie otrzymasz.
0 0

agamaty

#4935184 Napisano: 03.01.2012 09:18:46
mia napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

czy może ktoś polecić jakiś fajny ośrodek oferujący 3-dniowy pobyt spa? emotka

Gdziekolwiek i za ilekolwiek? emotka

mi się najbardziej podobało w Królu Kazimierzu w Kazimierzu Dolnym, Irenka Eris na Wzgórzach Dylewskich też niczego sobie... emotka
0 0

Gość: goralecka

#4935370 Napisano: 03.01.2012 10:26:47
agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

czy może ktoś polecić jakiś fajny ośrodek oferujący 3-dniowy pobyt spa? emotka

Gdziekolwiek i za ilekolwiek? emotka

mi się najbardziej podobało w Królu Kazimierzu w Kazimierzu Dolnym, Irenka Eris na Wzgórzach Dylewskich też niczego sobie... emotka

o tak w Kazimierzu jest iście królewsko emotka
0 0

kunia

#4935416 Napisano: 03.01.2012 10:53:57
netka2000 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Mam problem z allegro... wczoraj kupiłam przedmiot, zapłaciłam przez allegro, ale ciągle na koncie miałam blokadę, a sprzedający nie otrzymał przelewu... więc anulowałam to i zapłaciłam jeszcze raz, kasę otrzymał, ale na moim koncie pobrano kolejny raz pieniądze... czy oni sami zwrócą mi tą kasę? jeśli tak to po jakim czasie??

Jaki diabeł skusił Cię do płacenia przez Allegro? Pieniędzy z powrotem nie otrzymasz.

...chyba że sprzedający będzie uczciwy,kasa w koncu i tak trafi do niego...
0 0

dolly

#4935437 Napisano: 03.01.2012 11:12:28
kunia napisał(a):

netka2000 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

nawet jak nie bedzie uczciwy to nie wyobrażam sobie, aby allegro nie dało w razie potrzeby dowodu przelania pieniędzy przez ich płatności. Także albo zwracasz sie bezpośrednio do sprzedającego albo od razu do allegro.
Nie masz na mailu potwierdzenia od allegro, że sprzedający przyjął Twoja wpłatę?
0 0

malenka89

#4936795 Napisano: 04.01.2012 03:42:21
dolly napisał(a):

kunia napisał(a):

netka2000 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

nawet jak nie bedzie uczciwy to nie wyobrażam sobie, aby allegro nie dało w razie potrzeby dowodu przelania pieniędzy przez ich płatności. Także albo zwracasz sie bezpośrednio do sprzedającego albo od razu do allegro.
Nie masz na mailu potwierdzenia od allegro, że sprzedający przyjął Twoja wpłatę?

Zawsze płacę przez allegro i nigdy nie miałam z tym problemu emotka Ale właśnie o to chodzi, że na moim koncie ta kasa ciągle widnieje w środkach nierozliczonych, a na allegro transakcja jest anulowana... Sprzedający powiedział, że jak kasa by do niego trafiła to odda, ale póki co to nie wiadomo, gdzie ona teraz jest emotka Na moim koncie ją pobrano, ale przelew tak jakby nie wyszedł emotka
0 0

Gość: evja

#4937168 Napisano: 04.01.2012 05:58:52
Potrzebuje pomocy!
Chciałabym oglądać filmy z pendrive na telewizorze. Jednak nie mam w nim wejścia usb. Czy istnieje możliwość kupienia czegoś co posiada gniazdo usb i co mogłabym podłączyć do telewizora przez jakiś kabel?

Pomocy emotka Istnieje w ogóle coś takiego?
0 0

dajar35

#4937175 Napisano: 04.01.2012 06:03:51
evja napisał(a):

Potrzebuje pomocy!
Chciałabym oglądać filmy z pendrive na telewizorze. Jednak nie mam w nim wejścia usb. Czy istnieje możliwość kupienia czegoś co posiada gniazdo usb i co mogłabym podłączyć do telewizora przez jakiś kabel?

też tak kiedyś chciałem , ale musiałem dokupić dvd które miało gniazdo na pendriwe ,teraz oglądam wszystko co na niego wrzucę[dvd podłączyłem przez kabel HDMI
emotka emotka emotka
0 0

aneta411

#4937177 Napisano: 04.01.2012 06:03:59
malenka89 napisał(a):

dolly napisał(a):

kunia napisał(a):

netka2000 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Zawsze płacę przez allegro i nigdy nie miałam z tym problemu emotka Ale właśnie o to chodzi, że na moim koncie ta kasa ciągle widnieje w środkach nierozliczonych, a na allegro transakcja jest anulowana... Sprzedający powiedział, że jak kasa by do niego trafiła to odda, ale póki co to nie wiadomo, gdzie ona teraz jest emotka Na moim koncie ją pobrano, ale przelew tak jakby nie wyszedł emotka

To może zadzwoń do swojego banku?
0 0

Gość: spin

#4937184 Napisano: 04.01.2012 06:07:49
evja napisał(a):

Potrzebuje pomocy!

a jaki masz tv? podaj model
0 0

#4937190 Napisano: 04.01.2012 06:10:05
Samsung ale raczej chodzi mi o takie uniwersalne wejście.
0 0

#4937197 Napisano: 04.01.2012 06:13:43
evja napisał(a):

Samsung ale raczej chodzi mi o takie uniwersalne wejście.

nie samo wejsce jest istotne ale tv musi miec tez mozliwosc czytania plikow
0 0

#4937205 Napisano: 04.01.2012 06:16:37
Samsung jakis nowszy duży. Ale mam tez dvd samsung. Mialo ono wejscie na pendrive ale niestety sie zepsulo.
0 0

#4937211 Napisano: 04.01.2012 06:18:34
evja napisał(a):

Samsung jakis nowszy duży. Ale mam tez dvd samsung. Mialo ono wejscie na pendrive ale niestety sie zepsulo.

Sasmung to marka a jaki model? konkretnie prosze podac
0 0

#4937223 Napisano: 04.01.2012 06:24:32
LE32A551P2R
0 0

Gość: friq

#4938551 Napisano: 05.01.2012 10:58:18
Uwaga na maile od Pseudo Allegro Przychodzi mail o treści, że mamy jedną prywatną wiadomość, strona ma na celu wyłudzenie hasła. Jeżeli ktoś się na tym logował to najlepiej najszybciej zmienić hasło !
0 0

deva

#4938710 Napisano: 05.01.2012 12:14:51
Help,

co zrobić jak mam inny adres zamel;dowania a pod innym mieszkam i chcę żeby nagroda przyszła na adres zamieszaknia, podać dwa adresy i zaznaczyć żeby na adres zamieszkania wysłali??
ktoś to już pzrerabiał??
0 0

Gość: polec

#4938728 Napisano: 05.01.2012 12:22:22
deva napisał(a):

Help,

co zrobić jak mam inny adres zamel;dowania a pod innym mieszkam i chcę żeby nagroda przyszła na adres zamieszaknia, podać dwa adresy i zaznaczyć żeby na adres zamieszkania wysłali??
ktoś to już pzrerabiał??

podaj tylko adres zamieszkania, z reguły nie obchodzi ich adres zameldowania. Jak się doczepią to wtedy będziesz sprawę wyjaśniać.

Ja mam tak samo, więc zawsze podaje zamieszkania.
0 0