Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: molly
Moja kuzynka zamiast kwiatów zbierała karmę dla psiaków i kotów ze schroniska. Uzbierała się niezła kupa jedzonka dla zwierzaczków. Uważam to za świetny pomysł. Kwiaty i tak wywalimy , a możemy pomóc komuś .Dzieciom ,zwierzętom itd. Popieram to jak najbardziej. To nie musi być dom dziecka może być hospicjum np.
Ja jak się będę wychodzić za mąż ( kiedy to będzie
Gość: polec
Jak nie karma i misie, to może wina, albo zdrapki i lotto kupony
Gość: hittmanka
dokładnie... coś mi się wierzyć nie chce, że w Domu Dziecka jest za dużo zabawek, przecież się zużywają.... ale cóż, my zawieźliśmy zabawki do szpitala gdzie leżą dzieci chore na białaczkę
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
milkaaa13
Postów 691
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas tez jest tak przyjete jesli młodzi o to prosze pamietam nawet dwa wierszyki z zaproszen slubnych w jednych prosili o maskotki dla domów dziecka a w drugich o kłącza i rośliny do ogrodu dla siebie
Gość: jola17
Gość: lalunia
Czy ktoś wie co to za numer? Mam pustego smsa
Gość: wsciekly
Wściekły Mikołaj czeka na Wasze nadprogramowe wygrane (kalosze Timotei, piłki Netto i inne...), które są przekazywane osobom w trudnej sytuacji
Gość: helatkoX
Gość: friq
Gość: friq
Olej to, to są oszuści. Sprawa była nagłośniona w mediach i nikt nie płacił. Moja kuzynka też tam miała konto, dostała chyba 3 lub 4 maile, nie zapłaciła i do tej pory nic.
http://www.dodajoszusta.pl/
Nawet tutaj piszą, że to oszuści.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: estrella
mia
Postów 17555
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Nawigacja GPS SmartGPS SG600 MM Easy PL
Urządzenie GPS LARK FreeBird 43.3 LM
Nawigacja GPS LARK FreeBird 50.3 LM
Inaczej mówiąc, która z nich jest jeszcze najbardziej sensowna?
---------------------------------------------------
Sorry, że w dwóch topach to daję, ale zależy mi na czasie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: goralecka
powinna byc jeszcze opcja telefonu od nich, przy opcji wyslij kod smsem. Oddzwanaija od razu, podaja kod i po problemie:)
ale czasami albo mają problemy techniczne, albo linia jest przeładowana i nic z tego
najlepiej kilka razy klikać w opcję nie otrzymałem SMS-a...
z miesiąc temu były problemy z Playem i nie przysyłali esków na fony w tej sieci, teraz mają problem z Heyah i T-Mobile
korzystasz z routera czy mobilnego modemu
Gość: arta
To nie do końca tak. Ja korzystam z fb dużo i zauważyłam, że kody na komórkę wysyłane są losowo, raz tak, raz nie. Trzeba próbować do skutku i zmieniać numery, a jeśli na jakiś już przyjdzie - warto go podawać później również.
Ogólnie kontakt z załogą pana Marka jest mocno ograniczony, a z poziomu developerskiego - prawie niemożliwy. Przy częstym klikaniu nie otrzymałem smsa można zostać zbanowanym - taki paradoksik
Gość: goralecka
no własnie ja klikajac kilka razy w opcje nie otrzymałam smsa zablokowalam sobie konto bo wyskakiwalo ze za duzo razy próbowałam