Pomocy!!!!

isiulka

#4910815 Napisano: 19.12.2011 07:15:31
Szukam rady, mianowicie od jakiegoś czasu jest zwyczaj , że młoda para zamiast kwiatów, prosi o zabawki i szkolne pomoce dla dzieci z domów dziecka, lub psią karmę dla schroniska...itp. Czy ktoś z Was słyszał o takim pomyśle? Zaproponowałam to swojej kuzynce, lecz rozmowie towarzyszyła jej przyszła szwagierka, która powiedziała, że domy dziecka odpadają, ponieważ tam nie chca już tego typu podarunków przyjmować. Wydaje mi się to dość absurdale, więc chciałabym się poradzić Was w tej kwestii.
0 0

Gość: molly

#4910824 Napisano: 19.12.2011 07:22:50
isiulka napisał(a):

Szukam rady, mianowicie od jakiegoś czasu jest zwyczaj , że młoda para zamiast kwiatów, prosi o zabawki i szkolne pomoce dla dzieci z domów dziecka, lub psią karmę dla schroniska...itp. Czy ktoś z Was słyszał o takim pomyśle? Zaproponowałam to swojej kuzynce, lecz rozmowie towarzyszyła jej przyszła szwagierka, która powiedziała, że domy dziecka odpadają, ponieważ tam nie chca już tego typu podarunków przyjmować. Wydaje mi się to dość absurdale, więc chciałabym się poradzić Was w tej kwestii.

Moja kuzynka zamiast kwiatów zbierała karmę dla psiaków i kotów ze schroniska. Uzbierała się niezła kupa jedzonka dla zwierzaczków. Uważam to za świetny pomysł. Kwiaty i tak wywalimy , a możemy pomóc komuś .Dzieciom ,zwierzętom itd. Popieram to jak najbardziej. To nie musi być dom dziecka może być hospicjum np.
Ja jak się będę wychodzić za mąż ( kiedy to będzie emotka )To też tak zrobię. emotka
0 0

Gość: polec

#4910830 Napisano: 19.12.2011 07:25:57
isiulka napisał(a):

Jak nie karma i misie, to może wina, albo zdrapki i lotto kupony
0 0

Gość: hittmanka

#4910835 Napisano: 19.12.2011 07:29:50
molly napisał(a):

isiulka napisał(a):

Moja kuzynka zamiast kwiatów zbierała karmę dla psiaków i kotów ze schroniska. Uzbierała się niezła kupa jedzonka dla zwierzaczków. Uważam to za świetny pomysł. Kwiaty i tak wywalimy , a możemy pomóc komuś .Dzieciom ,zwierzętom itd. Popieram to jak najbardziej. To nie musi być dom dziecka może być hospicjum np.
Ja jak się będę wychodzić za mąż ( kiedy to będzie emotka )To też tak zrobię. emotka

dokładnie... coś mi się wierzyć nie chce, że w Domu Dziecka jest za dużo zabawek, przecież się zużywają.... ale cóż, my zawieźliśmy zabawki do szpitala gdzie leżą dzieci chore na białaczkę emotka i uważam że pomysł jest świetny emotka
0 0

isiulka

#4910844 Napisano: 19.12.2011 07:36:26
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi , za te na PW również emotka
0 0

milkaaa13

#4910869 Napisano: 19.12.2011 07:50:11
hittmanka napisał(a):

molly napisał(a):

isiulka napisał(a):

dokładnie... coś mi się wierzyć nie chce, że w Domu Dziecka jest za dużo zabawek, przecież się zużywają.... ale cóż, my zawieźliśmy zabawki do szpitala gdzie leżą dzieci chore na białaczkę emotka i uważam że pomysł jest świetny emotka

u nas tez jest tak przyjete jesli młodzi o to prosze pamietam nawet dwa wierszyki z zaproszen slubnych w jednych prosili o maskotki dla domów dziecka a w drugich o kłącza i rośliny do ogrodu dla siebie
0 0

Gość: jola17

#4910874 Napisano: 19.12.2011 07:53:14
szukam pomocy dove dogadamy sie prosze na pw
0 0

Gość: lalunia

#4910940 Napisano: 19.12.2011 08:31:29
7269389XX

Czy ktoś wie co to za numer? Mam pustego smsa emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4910951 Napisano: 19.12.2011 08:37:02
zostań... Świętym Mikołajem emotka emotka emotka

Wściekły Mikołaj czeka na Wasze nadprogramowe wygrane (kalosze Timotei, piłki Netto i inne...), które są przekazywane osobom w trudnej sytuacji
0 0

Gość: helatkoX

#4913991 Napisano: 21.12.2011 03:05:32
help, czemu nie mogę dodać życzeń w konkursie Amica na fb? emotka
0 0

Gość: friq

#4914003 Napisano: 21.12.2011 03:13:01
Czy owoc dnia nadal trwa ? Jeżeli tak to podzieli się ktoś linkiem emotka ?
0 0

Gość: friq

#4914012 Napisano: 21.12.2011 03:20:13
barcza napisał(a):

haz0r napisał(a):

madzia34 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

barcza napisał(a):

Jak zlikwidowac Poczte na gazecie emotka emotka czy jest taka możliwość emotka

ja mam poczte na gazete.pl i nic takiego nie mam:(

to nie poczta na gazecie .pl to zwykły pobieraczek,wpisz w google usługa usenet

To samo właśnie chciałem napisać:D pewnie się zarejestrowałaś w pobieraczku czy czymś podobnym i teraz będą Cie nękać mailami itp. OLEJ ICH!:)

Własnie corka twierdzi ze sie tam zarejestrowala ale nic nie pobierała od nich
czyli nic nie mam robic tak emotka dziekuje ślicznie za odpowiedz
czy mozna zlikwidowac poczte na gazecie

Olej to, to są oszuści. Sprawa była nagłośniona w mediach i nikt nie płacił. Moja kuzynka też tam miała konto, dostała chyba 3 lub 4 maile, nie zapłaciła i do tej pory nic.

http://www.dodajoszusta.pl/

Nawet tutaj piszą, że to oszuści.
0 0

aurorcia

#4914235 Napisano: 21.12.2011 05:54:26
mam na lapku internet bezprzewodowy i od kilku dni co chwilę mi przerywa!(na innym jest ok. tak samo na telefonie z wi-fi) wystarczy,że na chwilę coś czytam,albo na 2 min odchodzę od kompa i muszę resetować połączenie!Co to może być?Czyżby uszkodzona karta sieciowa?? emotka emotka emotka
0 0

Gość: estrella

#4918910 Napisano: 25.12.2011 07:31:18
Mam problem z facebookiem, po zalogowaniu się w innym miejscu niż w domu, wyskoczyła weryfikacja konta, i wszystko byłby w porządu gdyby nie fakt że zamiast kodu przychodzą kwadraty jakieś na komórke... także weryfikacji siłą rzeczy zrobić nie mogę. Kontakt z facebookiem jest mocno ograniczony jak widze bo odpowiadają automatycznie na wiadomości, i nie bardzo wiem co zrobić, moze ktoś był w takiej sytuacji, i wie jak odebrać ten kod aby nie było kwadracików? Dodam że nr tel jest w play
0 0

mia

#4921721 Napisano: 27.12.2011 08:00:50
Szukam osób, które mogłyby wyrazić opinię o którejkolwiek, z tych nawigacji:

Nawigacja GPS SmartGPS SG600 MM Easy PL

Urządzenie GPS LARK FreeBird 43.3 LM

Nawigacja GPS LARK FreeBird 50.3 LM

Inaczej mówiąc, która z nich jest jeszcze najbardziej sensowna? emotka
---------------------------------------------------
Sorry, że w dwóch topach to daję, ale zależy mi na czasie...
0 0

Gość: goralecka

#4921726 Napisano: 27.12.2011 08:03:25
estrella napisał(a):

Mam problem z facebookiem, po zalogowaniu się w innym miejscu niż w domu, wyskoczyła weryfikacja konta, i wszystko byłby w porządu gdyby nie fakt że zamiast kodu przychodzą kwadraty jakieś na komórke... także weryfikacji siłą rzeczy zrobić nie mogę. Kontakt z facebookiem jest mocno ograniczony jak widze bo odpowiadają automatycznie na wiadomości, i nie bardzo wiem co zrobić, moze ktoś był w takiej sytuacji, i wie jak odebrać ten kod aby nie było kwadracików? Dodam że nr tel jest w play

powinna byc jeszcze opcja telefonu od nich, przy opcji wyslij kod smsem. Oddzwanaija od razu, podaja kod i po problemie:)
0 0

#4921757 Napisano: 27.12.2011 08:24:57
goralecka napisał(a):

estrella napisał(a):

powinna byc jeszcze opcja telefonu od nich, przy opcji wyslij kod smsem. Oddzwanaija od razu, podaja kod i po problemie:)

ale czasami albo mają problemy techniczne, albo linia jest przeładowana i nic z tego

najlepiej kilka razy klikać w opcję nie otrzymałem SMS-a...

z miesiąc temu były problemy z Playem i nie przysyłali esków na fony w tej sieci, teraz mają problem z Heyah i T-Mobile
0 0

#4921767 Napisano: 27.12.2011 08:27:20
aurorcia napisał(a):

mam na lapku internet bezprzewodowy i od kilku dni co chwilę mi przerywa!(na innym jest ok. tak samo na telefonie z wi-fi) wystarczy,że na chwilę coś czytam,albo na 2 min odchodzę od kompa i muszę resetować połączenie!Co to może być?Czyżby uszkodzona karta sieciowa?? emotka emotka emotka

korzystasz z routera czy mobilnego modemu emotka
0 0

Gość: arta

#4921784 Napisano: 27.12.2011 08:35:01
wsciekly napisał(a):

ale czasami albo mają problemy techniczne, albo linia jest przeładowana i nic z tego

z miesiąc temu były problemy z Playem i nie przysyłali esków na fony w tej sieci, teraz mają problem z Heyah i T-Mobile

To nie do końca tak. Ja korzystam z fb dużo i zauważyłam, że kody na komórkę wysyłane są losowo, raz tak, raz nie. Trzeba próbować do skutku i zmieniać numery, a jeśli na jakiś już przyjdzie - warto go podawać później również.

Ogólnie kontakt z załogą pana Marka jest mocno ograniczony, a z poziomu developerskiego - prawie niemożliwy. Przy częstym klikaniu nie otrzymałem smsa można zostać zbanowanym - taki paradoksik emotka
0 0

Gość: goralecka

#4921799 Napisano: 27.12.2011 08:40:08
arta napisał(a):

wsciekly napisał(a):

To nie do końca tak. Ja korzystam z fb dużo i zauważyłam, że kody na komórkę wysyłane są losowo, raz tak, raz nie. Trzeba próbować do skutku i zmieniać numery, a jeśli na jakiś już przyjdzie - warto go podawać później również.

Ogólnie kontakt z załogą pana Marka jest mocno ograniczony, a z poziomu developerskiego - prawie niemożliwy. Przy częstym klikaniu nie otrzymałem smsa można zostać zbanowanym - taki paradoksik emotka

no własnie ja klikajac kilka razy w opcje nie otrzymałam smsa zablokowalam sobie konto bo wyskakiwalo ze za duzo razy próbowałam emotka a kodu jak nie było tak nie było. Miałam tak już kilka razy - niestety przemieszczam się dość często emotka
0 0