Pomocy!!!!

deva

#4961826 Napisano: 18.01.2012 03:30:38
odbierał już ktoś segregatory z Prymata z paczkomatów?? emotka
0 0

monia24

#4961879 Napisano: 18.01.2012 03:49:49
deva napisał(a):

wiecie może w jakich sklepach można kupić te nuggetsy na konkurs Kamis - smolar od 16 stycznia?? w reg. pisze tylko w oznaczonych sklepach

http://www.smolar...C5%82ociste-nuggetsy
0 0

eliza

#4962004 Napisano: 18.01.2012 04:39:14
Szukam kogoś kto pracuje w ośrodku pomocy społecznej,proszę o pw
0 0

Gość: ewaewa

#4962008 Napisano: 18.01.2012 04:41:07
thimka napisał(a):

Sąsiad kradnie mi internet z Wifi , u mnie internet chodzi jak żółw , mam internet radiowy , Panowie od obsługi internetu zmienili hasło , nic to nie dało , jak mu udowodnić , że kradnie , co mam robić? ,pomocy emotka

Skąd wiesz, że sąsiad się podpina?
Jeśli masz pewność w 100% to go nastrasz, że wiesz i tego tak nie zostawisz. Pewnie podepnie się wtedy pod kogoś innego emotka

Niestety teraz istnieją jakieś programy do łamania haseł zabezpieczających, wiem, bo znajomy kolegi męża się pochwalił, że sam taki program stworzył i na własne oczy widziałam jak w ciągu minuty złamał hasła do wszystkich sieci (jednego operatora, nie wiem dokładnie którego) jakie były w zasięgu. W Twoim przypadku jeśli drugi raz ktoś sobie poradził z włamaniem to zmiana hasła chyba nic nie pomoże, bo ta osoba złamie hasło kolejny raz bez problemu. I może też mieć dostęp do wszystkich plików/folderów np. ze zdjęciami, jesli też nie są zabezpieczone.
0 0

Gość: noever

#4962018 Napisano: 18.01.2012 04:44:08
ewaewa napisał(a):

thimka napisał(a):

Sąsiad kradnie mi internet z Wifi , u mnie internet chodzi jak żółw , mam internet radiowy , Panowie od obsługi internetu zmienili hasło , nic to nie dało , jak mu udowodnić , że kradnie , co mam robić? ,pomocy emotka

Skąd wiesz, że sąsiad się podpina?
Jeśli masz pewność w 100% to go nastrasz, że wiesz i tego tak nie zostawisz. Pewnie podepnie się wtedy pod kogoś innego emotka

Niestety teraz istnieją jakieś programy do łamania haseł zabezpieczających, wiem, bo znajomy kolegi męża się pochwalił, że sam taki program stworzył i na własne oczy widziałam jak w ciągu minuty złamał hasła do wszystkich sieci (jednego operatora, nie wiem dokładnie którego) jakie były w zasięgu. W Twoim przypadku jeśli drugi raz ktoś sobie poradził z włamaniem to zmiana hasła chyba nic nie pomoże, bo ta osoba złamie hasło kolejny raz bez problemu. I może też mieć dostęp do wszystkich plików/folderów np. ze zdjęciami, jesli też nie są zabezpieczone.

wejdz przez komin do sasiada i zobacz czy na kompie jest do twojej sieci podłączony dobre nie?
0 0

Gość: mariolakal

#4962049 Napisano: 18.01.2012 04:58:18
deva napisał(a):

odbierał już ktoś segregatory z Prymata z paczkomatów?? emotka

A dostałaś już hasło ??? emotka
0 0

aurorcia

#4963015 Napisano: 19.01.2012 08:17:05
Wystawiłam aukcję na allegro i gość licytuje,aukcja kończy się jutro,wczoraj miałam innego kupca,ale mu odmówiłam,bo nie kończę aukcji przed czasem ani nie wycofuje ofert a dziś ten palant,który licytuje pisze mi ,że chce zrezygnować!!!!! emotka emotka emotka Jakie mam wyjście??
0 0

Gość: molly

#4963034 Napisano: 19.01.2012 08:23:52
aurorcia napisał(a):

Wystawiłam aukcję na allegro i gość licytuje,aukcja kończy się jutro,wczoraj miałam innego kupca,ale mu odmówiłam,bo nie kończę aukcji przed czasem ani nie wycofuje ofert a dziś ten palant,który licytuje pisze mi ,że chce zrezygnować!!!!! emotka emotka emotka Jakie mam wyjście??

Pisz szybko do tamtego gościa czy jest jeszcze zainteresowany... Jak jo no to nie ma problemu . Co do palanta to nie może tak sobie zrezygnować i to już tylko sprawa Twojego sumienia ... wkurzają mnie tacy ,ale uwierz mi szkoda nerwów .
0 0

aurorcia

#4963050 Napisano: 19.01.2012 08:32:14
molly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Pisz szybko do tamtego gościa czy jest jeszcze zainteresowany... Jak jo no to nie ma problemu . Co do palanta to nie może tak sobie zrezygnować i to już tylko sprawa Twojego sumienia ... wkurzają mnie tacy ,ale uwierz mi szkoda nerwów .

no właśnie tamten nie odpisuje i wcale się nie dziwie,bo go spławiłam a tutaj chyba nie mam wyjścia,więc wycofam tę aukcję ,ale negatyw będzie jak się patrzy emotka emotka
0 0

Gość: xagadee

#4963056 Napisano: 19.01.2012 08:34:59
aurorcia napisał(a):

więc wycofam tę aukcję ,ale negatyw będzie jak się patrzy emotka emotka

jak wycofasz ofertę tego kogoś, to negatywa nie wystawisz emotka
0 0

aurorcia

#4963060 Napisano: 19.01.2012 08:37:05
xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

To co mam zrobić?? emotka
0 0

Gość: spin

#4963065 Napisano: 19.01.2012 08:39:34
aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

wycofujesz oferte i podajesz np. powod ze przedmiot ulegl zniszczeniu i konczysz aukcje bez negatywow i innych problemow
0 0

#4963067 Napisano: 19.01.2012 08:39:51
aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

nie wiem? emotka

wycofać ofertę z aukcji i olać możliwość wystawienia negatywa (= nie szarpać się później z kupującym, który i tak nie kupi)?
0 0

aurorcia

#4963070 Napisano: 19.01.2012 08:40:38
spin napisał(a):

aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

wycofujesz oferte i podajesz np. powod ze przedmiot ulegl zniszczeniu i konczysz aukcje bez negatywow i innych problemow

A jak nie jestem taka miła i stwierdzam,że czasem trzeba dać nauczkę? emotka
0 0

#4963071 Napisano: 19.01.2012 08:41:00
spin napisał(a):

aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ale dlaczego z powodem, że przedmiot uległ zniszczeniu? emotka

można wycofać ofertę na życzenie licytującego i nie kończyć aukcji...
0 0

Gość: spin

#4963074 Napisano: 19.01.2012 08:42:06
aurorcia napisał(a):

spin napisał(a):

aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

za duzo zachodu i twojej strarty bo allegro prowizje zabierze i pozniej bedziesz musiala jezeli chcesz onia sire starac by Ci zwrocili itd. lepiej wycofac i zakonczyc aukcje a przedmio sprzedac poza all...
0 0

#4963076 Napisano: 19.01.2012 08:42:16
aurorcia napisał(a):

no to nie wycofuj oferty, po zakończeniu aukcji domagaj się wywiązania się drugiej strony z umowy, a jeśli odmówi wystąp o zwrot prowizji i wystaw negatywa (i licz się z odwetowym) emotka
0 0

aurorcia

#4963087 Napisano: 19.01.2012 08:47:19
xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

no to nie wycofuj oferty, po zakończeniu aukcji domagaj się wywiązania się drugiej strony z umowy, a jeśli odmówi wystąp o zwrot prowizji i wystaw negatywa (i licz się z odwetowym) emotka

ech,chyba go oleję,ale w rubryce -powód wycofania- (bo coś chyba takiego tam jest) wpiszę 'niedojrzałość emocjonalna i społeczna' to może będzie mi lepiej i będę się mniej wkurzała emotka emotka
0 0

Gość: molly

#4963099 Napisano: 19.01.2012 08:52:21
aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ech,chyba go oleję,ale w rubryce -powód wycofania- (bo coś chyba takiego tam jest) wpiszę 'niedojrzałość emocjonalna i społeczna' to może będzie mi lepiej i będę się mniej wkurzała emotka emotka

Allegro to zło .Dlatego się w to nie bawię sprzedaj na tablica.pl .

Zabrzmiało jak reklama ...
emotka
0 0

Gość: nocti

#4963164 Napisano: 19.01.2012 09:25:54
aurorcia napisał(a):

xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Odwołaj ofertę bo walka później nie ma sensu. Ty wystąpisz o zwrot prowizji, a kupujący dostaje o tym informacje i może odpowiedzieć allegro, że przecież prosił o wycofanie oferty. Dla kupującego zakończony zwrot prowizji za niewywiązanie się z transakcji to punkt karny. Kilka punktów = zawieszone konto. Więc jeśli jest to osoba świadoma zasad allegro to przedłuży Ci całą procedurę zwrotu prowizji i skończy się na niepotrzebnej przepychance...

Ostatnio miałam podobną sytuację - dużo osób obserwowało, miałam jedną ofertę, kogoś chętnego by kupić od ręki. Odmówiłam. Kupujący poprosił o wycofanie oferty emotka no i wycofałam.
Ale do końca i tak zalicytowało parę osób i sprzedałam w lepszej cenie.
0 0