Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
deva
Postów 3002
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.smolar...C5%82ociste-nuggetsy
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
eliza
Postów 591
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gość: ewaewa
Skąd wiesz, że sąsiad się podpina?
Jeśli masz pewność w 100% to go nastrasz, że wiesz i tego tak nie zostawisz. Pewnie podepnie się wtedy pod kogoś innego
Niestety teraz istnieją jakieś programy do łamania haseł zabezpieczających, wiem, bo znajomy kolegi męża się pochwalił, że sam taki program stworzył i na własne oczy widziałam jak w ciągu minuty złamał hasła do wszystkich sieci (jednego operatora, nie wiem dokładnie którego) jakie były w zasięgu. W Twoim przypadku jeśli drugi raz ktoś sobie poradził z włamaniem to zmiana hasła chyba nic nie pomoże, bo ta osoba złamie hasło kolejny raz bez problemu. I może też mieć dostęp do wszystkich plików/folderów np. ze zdjęciami, jesli też nie są zabezpieczone.
Gość: noever
Gość: mariolakal
A dostałaś już hasło ???
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: molly
Pisz szybko do tamtego gościa czy jest jeszcze zainteresowany... Jak jo no to nie ma problemu . Co do palanta to nie może tak sobie zrezygnować i to już tylko sprawa Twojego sumienia ... wkurzają mnie tacy ,ale uwierz mi szkoda nerwów .
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie tamten nie odpisuje i wcale się nie dziwie,bo go spławiłam a tutaj chyba nie mam wyjścia,więc wycofam tę aukcję ,ale negatyw będzie jak się patrzy
Gość: xagadee
jak wycofasz ofertę tego kogoś, to negatywa nie wystawisz
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co mam zrobić??
Gość: spin
nie wiem?
wycofać ofertę z aukcji i olać możliwość wystawienia negatywa (= nie szarpać się później z kupującym, który i tak nie kupi)?
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak nie jestem taka miła i stwierdzam,że czasem trzeba dać nauczkę?
ale dlaczego z powodem, że przedmiot uległ zniszczeniu?
można wycofać ofertę na życzenie licytującego i nie kończyć aukcji...
Gość: spin
no to nie wycofuj oferty, po zakończeniu aukcji domagaj się wywiązania się drugiej strony z umowy, a jeśli odmówi wystąp o zwrot prowizji i wystaw negatywa (i licz się z odwetowym)
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech,chyba go oleję,ale w rubryce -powód wycofania- (bo coś chyba takiego tam jest) wpiszę 'niedojrzałość emocjonalna i społeczna' to może będzie mi lepiej i będę się mniej wkurzała
Gość: molly
Allegro to zło .Dlatego się w to nie bawię sprzedaj na tablica.pl .
Zabrzmiało jak reklama ...
Gość: nocti
Odwołaj ofertę bo walka później nie ma sensu. Ty wystąpisz o zwrot prowizji, a kupujący dostaje o tym informacje i może odpowiedzieć allegro, że przecież prosił o wycofanie oferty. Dla kupującego zakończony zwrot prowizji za niewywiązanie się z transakcji to punkt karny. Kilka punktów = zawieszone konto. Więc jeśli jest to osoba świadoma zasad allegro to przedłuży Ci całą procedurę zwrotu prowizji i skończy się na niepotrzebnej przepychance...
Ostatnio miałam podobną sytuację - dużo osób obserwowało, miałam jedną ofertę, kogoś chętnego by kupić od ręki. Odmówiłam. Kupujący poprosił o wycofanie oferty
Ale do końca i tak zalicytowało parę osób i sprzedałam w lepszej cenie.