Pomocy!!!!

madzia34

#4980095 Napisano: 27.01.2012 06:50:34
szukam pomocy u ludzi z warszawy
mam jutro zebranie na krakowskim przedmiesciu 87/89(dom literatury)
czy gdzies tam moge zaparkowac??
0 0

Gość: postscript

#4980779 Napisano: 28.01.2012 09:24:37
molly napisał(a):

Ludzie jestem !!!nie było mnie na forum ... ale tyle się działo ,że nie miałam czasu !!! ... jedno jest pewne psychopata się odczepił, jestem pewna tak na 80% (wiadomo psychopata) Mój facet pojechał mu przez telefon emotka bardzoooo ostro i definitywnie zabronił się ze mną kontaktować i od tej pory cisza, to już 4 dni, się nie odzywa mam nadzieję ,że tak już pozostanie... Wiem ,że jak się odezwie z jakimiś przeprosinami (w przeszłości tak robił) będę go ignorować... Najważniejsze ,że mój wie i w razie czego mam jego wsparcie ... Dziękuje wam bardzo bardzo mocno i dostrzegam nawet pozytywne strony bo podczas rozmowy z moim dowiedziałam się też kilka szczegółów z jego przeszłości i nie mamy przed sobą chyba już żadnych tajemnic emotka Wasze komentarze utwierdziły mnie w przekonaniu ,że muszę powiedzieć mojemu facetowi o nim bo bez tego ani róż, nie wiem czy bym to zrobiła gdyby nie wy ... Bo myślałam ,że to może zaszkodzić naszemu związkowi, a na pewno mu nie pomoże .... Dzięki oddycham z ulgą ... emotka emotka

molly, trzymam za Ciebie kciuki i wierze, ze wszystko sie dobrze ulozy. najwazniejsze, ze trafilas teraz na wlasciwego faceta. gratulacje za odwage emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4982676 Napisano: 29.01.2012 01:52:58
szukam osób, które

- mają konto w banku BPH

- robią często zakupy przy użyciu kart MasterCard lub Maestro

- bez żalu mogą się pozbyć wydruków z terminalu transakcyjnego

za te wydruki moglibyśmy obdarować wiele dzieci maskotkami Muppetów emotka

kontakt na PW
0 0

monia24

#4983041 Napisano: 29.01.2012 05:30:41
Jeśli ktoś mieszka w miejscu gdzie nie ma jeszcze plakatów a ma troszkę czasu pomóżcie!

http://a1.sphotos...042_1239494750_n.jpg
0 0

Gość: spin

#4983053 Napisano: 29.01.2012 05:34:56
monia24 napisał(a):

Jeśli ktoś mieszka w miejscu gdzie nie ma jeszcze plakatów a ma troszkę czasu pomóżcie!

ja sie dziwie ze kobieta wiedziac ze ja ktos sledzi nie zadzwonila na policje tylko do brata i meza, troche dziwna sprawa
0 0

cudaczek121

#4983070 Napisano: 29.01.2012 05:44:15
spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

ja sie dziwie ze kobieta wiedziac ze ja ktos sledzi nie zadzwonila na policje tylko do brata i meza, troche dziwna sprawa

Pewnie zostanę zaraz zlinczowana na tym forum,ale podejrzewam,że rodzice Magdy mają coś wspólnego z jej zaginięciem.Moim zdaniem szczególnie ojciec małej jest zbyt spokojny jak na kogoś, komu właśnie porwano córkę emotka
0 0

Gość: spin

#4983079 Napisano: 29.01.2012 05:48:35
cudaczek121 napisał(a):

spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

Pewnie zostanę zaraz zlinczowana na tym forum,ale podejrzewam,że rodzice Magdy mają coś wspólnego z jej zaginięciem.Moim zdaniem szczególnie ojciec małej jest zbyt spokojny jak na kogoś, komu właśnie porwano córkę emotka

mam podobne podejrzenia
0 0

monia24

#4983085 Napisano: 29.01.2012 05:50:49
A ja sądzę Cudaczku że nie nam oceniać. I nie dlatego podawałam link tutaj. A czasem warto się wstrzymać od takich wypowiedzi, mogą przynieść wiele krzywdy innym emotka
0 0

monia24

#4983100 Napisano: 29.01.2012 05:59:39
emanuela24 napisał(a):

monia24 napisał(a):

A ja sądzę Cudaczku że nie nam oceniać. I nie dlatego podawałam link tutaj. A czasem warto się wstrzymać od takich wypowiedzi, mogą przynieść wiele krzywdy innym emotka

wiem Monia o co Ci chodzi i byłam dokładnie tego samego zdania ale teraz po tym co zobaczyłam sama nie wiem co myśleć emotka
takie zainteresowania raczej nie są normalne emotka przynajmniej w mojej kategorii normalności

PW
0 0

kalisto1986

#4983112 Napisano: 29.01.2012 06:12:53
Od początku śledzę informację odnośnie zaginięcia Madzi, czytam komentarze i dla mnie nie tylko same zaginięcie jest dragedią, ale zachowanie niektórych ludzi również emotka
Nie rozumiem jak można oceniać rodziców po zachowaniu w kilku minutowym wywiadzie.
Przecież oni na pewno są nafaszerowani taką ilością leków, żeby byli w stanie funkcjonować.
Dla większości naszego społeczeństwa, żeby uwierzyć w kogoś ból musi ta osoba publicznie rwać włosy z głowy ?
Dość, że przeżywają niesamowitą tragedię bo nie widzą co się dzieje z ich córeczką, to muszą czytać komentarze w większości dzieci neostrady.
A ciągle powtarzające się komentarze, kto wychodzi o 18 z małym dzieckiem na spacer, doprowadzają mnie do śmiechu
emotka
Mam nadzieje, że dziewczynka znajdzie się cała i zdrowa - chociaż po takim czasie, to może ona być już daaaleko od Polski i myślę, że do czasu, aż nie będzie żadnych dowodów nie oceniajmy, bo tylko tym możemy dokopać jeszcze bardziej rodzinie
0 0

Gość: nocti

#4983113 Napisano: 29.01.2012 06:15:30
monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

monia24 napisał(a):

wiem Monia o co Ci chodzi i byłam dokładnie tego samego zdania ale teraz po tym co zobaczyłam sama nie wiem co myśleć emotka
takie zainteresowania raczej nie są normalne emotka przynajmniej w mojej kategorii normalności

PW

Każdy myśli swoje. Jeśli chodzi o zdjęcie i podpis - ile w tym prawdy, ile fascynacji wywołanej filmami, a ile po prostu zwykłego pisania? - tego nie wiadomo. Ludzie różne rzeczy piszą i robią, a tak naprawdę nie mają z tym nic wspólnego.
Niestety znane były już przypadki gdy w takich sytuacjach rodzice mieli bardzo dużo wspólnego bo sobie nie radzili, bo nie chcieli i wiele innych powodów. Mam mieszane uczucia, ale nie chcę rzucać oskarżeń i kogoś linczować bo nie jestem w centrum sprawy i po prostu tych ludzi nie znam.
0 0

kalisto1986

#4983116 Napisano: 29.01.2012 06:18:13
A jeszcze odnośnie zdjęcia na nk, zauważcie, że zostało dodane prawie 3 lata temu, czyli chłopak miał 18,19 lat ?
0 0

monia24

#4983147 Napisano: 29.01.2012 06:38:54
Kali jak Ty ładnie moje myśli w słowa ubierasz emotka Nawet jeśli o czymś zapominasz, to się reflektujesz i wracasz tutaj żeby dopisać moje nieogarnięte myśli emotka emotka
0 0

#4983166 Napisano: 29.01.2012 06:49:02
kalisto1986 napisał(a):

A jeszcze odnośnie zdjęcia na nk, zauważcie, że zostało dodane prawie 3 lata temu, czyli chłopak miał 18,19 lat ?

No ja do zdjęcia się specjalnie nie odnoszę bo... za bardzo mi się kojarzą likanie i wampiry ze Zmierzchem i całą sagą. Nie biorę takich podpisów czy zdjęć na poważnie.
Zresztą sama wiem jak potrafię wyglądać jak np. jadę na koncert emotka
0 0

kalisto1986

#4983171 Napisano: 29.01.2012 06:50:32
monia24 napisał(a):

Kali jak Ty ładnie moje myśli w słowa ubierasz emotka Nawet jeśli o czymś zapominasz, to się reflektujesz i wracasz tutaj żeby dopisać moje nieogarnięte myśli emotka emotka

emotka

Nie mogę wyjść z szoku, jak podli potrafią być ludzie. Wystarczy poczytać te wszystkie serwisy i komentarze, jakie ludzie zostawiają.

Nie idą do Jackowskiego -mają coś do ukrycia
o 18 z dzieckiem na spacerze - kto mądry wychodzi
Nie wyrywają włosów, nie padają z rozpaczy na ziemie przy kamerach - pewnie to oni
emotka emotka emotka
A nikt nie postawi się w sytuacji rodziców,
Ehh szkoda gadać
0 0

monia24

#4983182 Napisano: 29.01.2012 06:58:12
Kali ja też to czytam na bieżąco, łatwo się ocenia, ale nie wiemy jakbyśmy się my zachowywali. Ciekawe co Ci ludzie napiszą, jeśli się okaże inaczej niż przypuszczają emotka
0 0

#4983186 Napisano: 29.01.2012 06:59:41
cudaczek121 napisał(a):

spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

prawda? emotka ja tez namietnie pochlaniam wszelkie kryminaly i thrillery, wiec przyszlo mi to od razu do glowy.
dziwna sprawa
0 0

#4983188 Napisano: 29.01.2012 07:00:56
emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

myślałam że to wielka nagonka na rodziców(taka nasza mentalność coś się komuś złego dzieje to jeszcze mu dokopać ) to gadanie że maczali w tym paluchy - ale na wp znalazłam komentarz i postanowiłam to sprawdzić no i ...
też zaraz oberwę ale rodzice wydają mi się dziwni
http://nk.pl/#pro...9/gallery/album/2/61
to zdjęcie ojca dziecka emotka
sprawdźcie opis
ja tam nikogo nie oskarżam ale... hm.. widać odpał niezły
sprawdźcie co to ci likane emotka

a daloby sie opisac, co tam jest dla tych, co nk nie maja?
0 0

slonecznik1309

#4983199 Napisano: 29.01.2012 07:06:10
postscript napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

myślałam że to wielka nagonka na rodziców(taka nasza mentalność coś się komuś złego dzieje to jeszcze mu dokopać ) to gadanie że maczali w tym paluchy - ale na wp znalazłam komentarz i postanowiłam to sprawdzić no i ...
sprawdźcie opis

coś co nawiązuje do wampirów - zdjęcie oczu, napisy ...oraz rysunki np. anioły itp emotka
też jako młoda matka mam mieszane uczucia emotka
0 0

#4983213 Napisano: 29.01.2012 07:13:35
asiabuczkowska napisał(a):

postscript napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

spin napisał(a):

monia24 napisał(a):

sprawdźcie opis

coś co nawiązuje do wampirów - zdjęcie oczu, napisy ...oraz rysunki np. anioły itp emotka
też jako młoda matka mam mieszane uczucia emotka

Czy patrzymy na to samo zdjęcie? emotka

maj 2009 - chłopak przy tablicy nagrobkowej, ma białą soczewkę w jednym oku, specyficzne, mroczne spojrzenie. Podpis: Likanie... - przy nas wampiry są niczym.
0 0