Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
mam jutro zebranie na krakowskim przedmiesciu 87/89(dom literatury)
czy gdzies tam moge zaparkowac??
Gość: postscript
molly, trzymam za Ciebie kciuki i wierze, ze wszystko sie dobrze ulozy. najwazniejsze, ze trafilas teraz na wlasciwego faceta. gratulacje za odwage
Gość: wsciekly
- mają konto w banku BPH
- robią często zakupy przy użyciu kart MasterCard lub Maestro
- bez żalu mogą się pozbyć wydruków z terminalu transakcyjnego
za te wydruki moglibyśmy obdarować wiele dzieci maskotkami Muppetów
kontakt na PW
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://a1.sphotos...042_1239494750_n.jpg
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: spin
ja sie dziwie ze kobieta wiedziac ze ja ktos sledzi nie zadzwonila na policje tylko do brata i meza, troche dziwna sprawa
cudaczek121
Postów 6783
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pewnie zostanę zaraz zlinczowana na tym forum,ale podejrzewam,że rodzice Magdy mają coś wspólnego z jej zaginięciem.Moim zdaniem szczególnie ojciec małej jest zbyt spokojny jak na kogoś, komu właśnie porwano córkę
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: spin
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem jak można oceniać rodziców po zachowaniu w kilku minutowym wywiadzie.
Przecież oni na pewno są nafaszerowani taką ilością leków, żeby byli w stanie funkcjonować.
Dla większości naszego społeczeństwa, żeby uwierzyć w kogoś ból musi ta osoba publicznie rwać włosy z głowy ?
Dość, że przeżywają niesamowitą tragedię bo nie widzą co się dzieje z ich córeczką, to muszą czytać komentarze w większości dzieci neostrady.
A ciągle powtarzające się komentarze, kto wychodzi o 18 z małym dzieckiem na spacer, doprowadzają mnie do śmiechu
Mam nadzieje, że dziewczynka znajdzie się cała i zdrowa - chociaż po takim czasie, to może ona być już daaaleko od Polski i myślę, że do czasu, aż nie będzie żadnych dowodów nie oceniajmy, bo tylko tym możemy dokopać jeszcze bardziej rodzinie
Gość: nocti
Każdy myśli swoje. Jeśli chodzi o zdjęcie i podpis - ile w tym prawdy, ile fascynacji wywołanej filmami, a ile po prostu zwykłego pisania? - tego nie wiadomo. Ludzie różne rzeczy piszą i robią, a tak naprawdę nie mają z tym nic wspólnego.
Niestety znane były już przypadki gdy w takich sytuacjach rodzice mieli bardzo dużo wspólnego bo sobie nie radzili, bo nie chcieli i wiele innych powodów. Mam mieszane uczucia, ale nie chcę rzucać oskarżeń i kogoś linczować bo nie jestem w centrum sprawy i po prostu tych ludzi nie znam.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja do zdjęcia się specjalnie nie odnoszę bo... za bardzo mi się kojarzą likanie i wampiry ze Zmierzchem i całą sagą. Nie biorę takich podpisów czy zdjęć na poważnie.
Zresztą sama wiem jak potrafię wyglądać jak np. jadę na koncert
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę wyjść z szoku, jak podli potrafią być ludzie. Wystarczy poczytać te wszystkie serwisy i komentarze, jakie ludzie zostawiają.
Nie idą do Jackowskiego -mają coś do ukrycia
o 18 z dzieckiem na spacerze - kto mądry wychodzi
Nie wyrywają włosów, nie padają z rozpaczy na ziemie przy kamerach - pewnie to oni
A nikt nie postawi się w sytuacji rodziców,
Ehh szkoda gadać
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawda?
dziwna sprawa
a daloby sie opisac, co tam jest dla tych, co nk nie maja?
slonecznik1309
Postów 3966
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś co nawiązuje do wampirów - zdjęcie oczu, napisy ...oraz rysunki np. anioły itp
też jako młoda matka mam mieszane uczucia
Czy patrzymy na to samo zdjęcie?
maj 2009 - chłopak przy tablicy nagrobkowej, ma białą soczewkę w jednym oku, specyficzne, mroczne spojrzenie. Podpis: Likanie... - przy nas wampiry są niczym.