Pomocy!!!!

efelinkaaa

#4978038 Napisano: 26.01.2012 05:53:07
może ktoś pomoże.. nie mogę usunąc plików z pendrive'a - ciągle wyskakuje dostęp zabroniony..

Próbowałam już Hijackiem, Unlockerem i Killboxem, ale nadal są ;(
0 0

Gość: wsciekly

#4978067 Napisano: 26.01.2012 06:04:18
efelinkaaa napisał(a):

może ktoś pomoże.. nie mogę usunąc plików z pendrive'a - ciągle wyskakuje dostęp zabroniony..

spróbuj zeskanować dysk w poszukiwaniu błędów

w Mój komputer lub Komputer
klikasz prawym przyciskiem w Pendrive,

potem Właściwości,

zakładka Narzędzia,

przycisk Sprawdź dysk

i może się uda
0 0

Gość: molly

#4978093 Napisano: 26.01.2012 06:20:33
Ludzie jestem !!!nie było mnie na forum ... ale tyle się działo ,że nie miałam czasu !!! ... jedno jest pewne psychopata się odczepił, jestem pewna tak na 80% (wiadomo psychopata) Mój facet pojechał mu przez telefon emotka bardzoooo ostro i definitywnie zabronił się ze mną kontaktować i od tej pory cisza, to już 4 dni, się nie odzywa mam nadzieję ,że tak już pozostanie... Wiem ,że jak się odezwie z jakimiś przeprosinami (w przeszłości tak robił) będę go ignorować... Najważniejsze ,że mój wie i w razie czego mam jego wsparcie ... Dziękuje wam bardzo bardzo mocno i dostrzegam nawet pozytywne strony bo podczas rozmowy z moim dowiedziałam się też kilka szczegółów z jego przeszłości i nie mamy przed sobą chyba już żadnych tajemnic emotka Wasze komentarze utwierdziły mnie w przekonaniu ,że muszę powiedzieć mojemu facetowi o nim bo bez tego ani róż, nie wiem czy bym to zrobiła gdyby nie wy ... Bo myślałam ,że to może zaszkodzić naszemu związkowi, a na pewno mu nie pomoże .... Dzięki oddycham z ulgą ... emotka emotka
0 0

Gość: noel294

#4978101 Napisano: 26.01.2012 06:25:15
lilithbb napisał(a):

Mam pytanie z innej beczki, w jakimś tam głosowaniu Gemini wygrałam plakat Małysza, organizator przysłał mi wiadomość że muszę zapłacić 1zł podatku i podał konto. Śmiać mi się chce z tego podatku tyle rzeczy wygrałam i jeszcze nic nie płaciłam. Czy faktycznie z takiej błahej rzeczy jak plakat trzeba coś odprowadzić?

Plakat mamy, bez płacenia,listonosz doręczył
0 0

Gość: nocti

#4978221 Napisano: 26.01.2012 07:33:55
Jak to wytłumaczyć? W swoich aktualnościach widzę post na FB, ale nie ma go na fanpage. Ludzie komentują i w ogóle więc chyba go widzą, a ja nie... Nie jest to pierwszy post tego konkretnego fanpage, który jest widoczny dla mnie tylko w aktualnościach. Napisałam komentarz i dość długo nikt na moja wiadomość nie odpowiada. Zastanawiam się czy w ogóle moje posty teraz widać czy jak?
Co się mogło podziać? Nic w ustawieniach nie zmieniałam. To błąd u mnie czy na tym fanpage
0 0

Gość: spin

#4978235 Napisano: 26.01.2012 07:38:03
efelinkaaa napisał(a):

a niemasz na nim jakies suwaczka blokujacego dostep?
0 0

efelinkaaa

#4978249 Napisano: 26.01.2012 07:45:26
wściekły - nie wykrywa żadnych błedów

spin - mam normalne ikonki winampa.. każdy plik .mp3 lub .avi, który tam wgram siedzi tam i nie można go usunąć emotka

sformatowac też nie można...
0 0

Gość: goralecka

#4978273 Napisano: 26.01.2012 07:56:57
szukam kogoś kto zna się na przesądach ślubnych. Co się dzieje gdy podczas ceremonii ślubnej upadnie obrączka?Wiem, że to zwiastuje nieszczęście ale czy słyszeliście kiedykolwiek, że zwiastuje to rozwód czy śmierć?
0 0

Gość: aneti

#4978277 Napisano: 26.01.2012 07:59:37
goralecka napisał(a):

szukam kogoś kto zna się na przesądach ślubnych. Co się dzieje gdy podczas ceremonii ślubnej upadnie obrączka?Wiem, że to zwiastuje nieszczęście ale czy słyszeliście kiedykolwiek, że zwiastuje to rozwód czy śmierć?

to ludzie wierzą w takie bzdury.... emotka rozwód to na pewno gwarantuje milion innych rzeczy niż upuszczenie obrączki
0 0

efelinkaaa

#4978278 Napisano: 26.01.2012 08:00:00
efelinkaaa napisał(a):

wściekły - nie wykrywa żadnych błedów

spin - mam normalne ikonki winampa.. każdy plik .mp3 lub .avi, który tam wgram siedzi tam i nie można go usunąć emotka

sformatowac też nie można...

dobra, wymusiłam formatowanie w zarządzaniu dyskami emotka na razie jest czysty, zobaczymy zaraz czy działa. Dzięki za pomoc emotka
0 0

#4978281 Napisano: 26.01.2012 08:01:02
aneti napisał(a):

goralecka napisał(a):

to ludzie wierzą w takie bzdury.... emotka rozwód to na pewno gwarantuję milion innych rzeczy niż upuszczenie obrączki

wierza nie wierza roznie bywa emotka bardziej chodzilo mi o to drugie ale gdzies w sieci i opcja rozowdowa się spotkałam emotka Po prostu pytam emotka wiadomo, że w różnych regionach Polski różne przesądy i ich interpretacje są;)
0 0

Gość: nocti

#4978295 Napisano: 26.01.2012 08:07:46
goralecka napisał(a):

aneti napisał(a):

goralecka napisał(a):

to ludzie wierzą w takie bzdury.... emotka rozwód to na pewno gwarantuję milion innych rzeczy niż upuszczenie obrączki

wierza nie wierza roznie bywa emotka bardziej chodzilo mi o to drugie ale gdzies w sieci i opcja rozowdowa się spotkałam emotka Po prostu pytam emotka wiadomo, że w różnych regionach Polski różne przesądy i ich interpretacje są;)

Nie słyszałam, żeby był taki przesąd o obrączce i rozwodzie. Dużo przesądów słyszałam, ale tego nie.
0 0

Gość: kamisiek

#4978297 Napisano: 26.01.2012 08:08:48
goralecka napisał(a):

moja kuzynce upadła w kosciele... dziś mija im 22 rocznica slubu, zadnych rozwodów, nieszczęscia...piekne, szczęsliwe małżeństwo.
0 0

avatea

#4978311 Napisano: 26.01.2012 08:16:13
kamisiek napisał(a):

goralecka napisał(a):

moja kuzynce upadła w kosciele... dziś mija im 22 rocznica slubu, zadnych rozwodów, nieszczęscia...piekne, szczęsliwe małżeństwo.

ten komu upadnie będzie pantoflarzem w związku - moja babcia tak mówiła:)
0 0

joan

#4978315 Napisano: 26.01.2012 08:17:53
avatea napisał(a):

To chyba 75% obrączek ląduje na ziemi emotka
0 0

#4978631 Napisano: 26.01.2012 10:21:13
joan napisał(a):

avatea napisał(a):

To chyba 75% obrączek ląduje na ziemi emotka

emotka emotka widać co region to inny przesąd emotka
0 0

dolly

#4978721 Napisano: 26.01.2012 11:51:25
goralecka napisał(a):

aneti napisał(a):

goralecka napisał(a):

Ja tylko słyszałam że jak upadnie to ma świadek podnieść.
0 0

malenka89

#4979992 Napisano: 27.01.2012 05:58:51
Szukam pomocy przy odpowiedzi na pytania:

1. Wymień aktualną rodzinę norm ISO serii 9000 - podaj nazwę, instytucję i rok wydania.
2. Czy znasz ilość i rodzaj udokumentowania procedur niezbędnych do zgłoszenia systemu zarządzania jakością firmy do certyfikacji Wymień je.
3. Która z norm stanowi aktualną wersję z rodzin 2000?
4. Udokumentowaną procedurą systemu jakości procedura:
a)zarządzania personelem
b)działań zapobiegawczych
c)szkoleń
d)działań korygujących
e)nadzoru nad wyrobem niezgodnym
5.Norma techniczna ma charakter:
a)obligatoryjny
b)kontraktowy
c)neutralny
d)dobrowolny
e)regulacji prawnej

z góry dziękuję emotka
0 0

#4980082 Napisano: 27.01.2012 06:45:58
Wściekły Mikołaj szuka 2 pralek automatycznych - mogą być starsze, ale na chodzie

prośba skierowana do osób, które np. zmieniają sprzęt na lepszy model i mogą komuś pomóc

najlepiej ze względu na transport, żeby to były osoby z okolic, które zaraz wskażę

1) Zakopane, Małopolska - dziewczyna z Domu Dziecka, obecnie samotnie wychowuje prawie 12-letnią córkę po nieudanej operacji oczu

2) Lichnówki, gmina Lichnowy w pobliżu Tczewa woj. pomorskie - inwalidka po amputacji nóg, samotnie wychowuje 12-letnią wnuczkę
0 0

#4980091 Napisano: 27.01.2012 06:49:39
Wściekły Mikołaj szuka nadprogramowych wygranych:

- Palmolive Leclerc (rezerwa z kosmetykami)
- Weneckie piękno (kosmetyki)
- SMAK (pojemniki)
- inne wygrane...

Prośba skierowana jest do osób, którym brakuje paragonów lub z dobrego serca chcą się podzielić wygraną z ludźmi w trudnej sytuacji życiowej

Kontakt na PW
0 0