Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są różne opcje:
- do organizatora konkursu (ja dostałam w ten sposób gwarancję na tv ze smolara z ub roku)
- do producenta, z wyjaśnieniem, że to wygrana z konkursu
- organizator może też wystawić zaświadczenie, że to wygrana
- mam nagrodę za prenumeratę jednego pisma i tak samo... jesli coś by się działo to mam odesłać do nich a oni wtedy naprawią lub wymienią na nowy sprzęt
więc najpierw dzwoń/pisz do organizatora
Gość: czarna2318
http://www.e-dach...ne-narzedzia-konkurs
I mógłby pomóc odpowiedzieć na dwa ostatnie pytania.Szukam odpowiedzi i za nic nie mogę znaleźć,będę wdzięczna za pomoc
Czekam na pw
Gość: zuzamm
enia2007
Postów 925
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
Powinnaś od razu zgłosić sprawę na Policji
Wszystko zależy od tego na jakiego gliniarza trafisz
aparaty maja różne zabezpieczenia, wiec dobrze by było, gdybyś dysponowała dokumentami otrzymanymi przy zakupie
gdy kumpel zgubił smartfona, nie pomogła nawet wymiana karty J bardzo szybko zlokalizowano telefon i nowego posiadacza
ale to Warszawa - w terenie bywa gorzej
Gość: estrella
mojej koleżance namierzyli jakoś telefon jak zgłosiła na policji, nie wiem dokładnie jak to zrobili ale jak masz dokumenty do telefonu to idź na policję
joan
Postów 18673
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mnie również ukradziono kiedyś telefon, byłam na policji, żeby zobaczyć, jak pracują - ŻENADA. Moim zdaniem nie ma się co nastawiać na to, że ktokolwiek naprawdę zajmie się taką sprawą, ale i tak warto iść na policję, żeby:
- policjanci przestali brać premie za obniżenie ilości przestępstw -> po prostu większość ludzi nie zgłasza tego, co im się przydarzyło, bo z góry wiadomo, że policja i tak ma ich sprawy w d*,
- córka wiedziała, że zrobiłaś wszystko, żeby odzyskać telefon i że o pomoc można się zwrócić do policji.
Monika11
Postów 7697
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym namierzeniem to jest gorzej- zależy od miasta i policji- pod koniec tamtego roku miałam przykrą sytuację że szukałam kogoś kto dzwonił i mówił że sobie coś zrobi-komórka cały czas była aktywna i kiedy zadzwoniłam na policję żeby namierzyli to policjant bezczelnie powiedział że nie mają nic do tego nie mają nic do namierzenia i zebym sobie szukała na własną odpowiedzialność tej osoby
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
czasem mają sprzęt, ale brak im umiejętności lub co gorsze - dobrej woli
w komendach wojewódzkich powinny być wydziały do spraw zwalczania przestępczości elektronicznej, pod co również podpada kradzież telefonu
gorzej w powiatach - tam nie raz ma maszynach raporty piszą i nikt nie wie jak funkcjonuje program namierzajacy
no chyba że trafi się na jakiegoś pasjonata nowinek elektronicznych
Monika11
Postów 7697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadza się
drugi przypadek miesiąc temu do mojego brata ciotecznego dzwoni kolega że się powiesi bo dziewczyna go rzuciła.On panikuje jadą do niego biorą go na policję a-policjant rozkłada ręce ze nie ma nic do tego i ich to nie obchodzi-nic im nie doradził co mają zrobić.Sami stwierdzili ze pojadą do szpitala =oddział psychiatryczny i po rozmowie pięcio minutowej chłopaka zatrzymali na obserwacji.A policja miał w cenzura nawet nie powiedziała młodym chlopakom gdzie mają się udac i co zrobić
Monika11
Postów 7697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17555
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Może ktoś próbował i wie...
Koleżanka chce ode mnie kupić wypiekacz od Smolara, ale ona uznaje chleb tylko na zakwasie i taki piecze, a ja nie chcę jej wpuścić w kanał.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: evja
Niedawno rozpoczęłam działalność gospodarczą na ryczałcie. Muszę rozliczać się z każdego przychodu łącznie z kosztami wysyłki i muszę zapisywać go dokładnie tego samego dnia kiedy ktoś kupi jakiś przedmiot (niezależnie od tego czy już zapłacił czy nie).
W piątek sprzedałam przedmiot. Zapisałam odpowiedni przychód. Dziś kupująca chce, żebym wysłała jej list polecony ekonomiczny, żeby było taniej. Ja wysyłam tylko priorytetem - mam to zaznaczone na stronie o mnie, w opcjach wyboru przesyłki mam tylko ,,list polecony priorytetowy . Ponieważ dopiero zaczęłam prowadzić działalność chciałabym, żeby wszystkie wpłaty zgadzały się z ewidencją. i teraz tak
Czy kupująca może żądać ode mnie wysyłki inną formą dostawy, niż zaznaczone jest to w aukcji?
Czy ma prawo wystawić mi komentarz negatywny od którego nie można się odwołać?
Nie wiem co robić, bo mam dopiero 18 komentarzy i każdy negatyw wpłynąłby znacząco na sprzedaż. A najgorsze jest to, że staram się jak mogę, żeby wszystko było zgodnie, sprawnie, miło i rewelacyjnie.
HELP
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień dobry,
Dziękujemy za udział w konkursie Kobieta Biznesu 2011. Niezmiernie miło poinformować nam, że nagroda za wzięcie udziału w konkursie trafi właśnie do Państwa.
W celu przesłania nagrody prosimy o podanie dokładnego adresu korespondencyjnego do dnia 17 kwietnia 2012 r.
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok już wiem o co chodzi, myślałam ze to jakaś ściema ale jednak brałam udzial
Gość: mariolakal
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2