Pomocy!!!!

Gość: postscript

#5178076 Napisano: 10.05.2012 08:30:28
elp napisał(a):

Dzień dobry. Czy ktoś spotkał się sytuacją, kiedy regulaminowo nagroda miała zostać doręczona wyłącznie do rąk zwycięzcy (zwycięzca zobowiązany do okazania osobie wydającej nagrodę dokumentu ze zdjęciem potwierdzającego tożsamość zwycięzcy), jednak laureat nie może osobiście odebrać nagrody? Czy w praktyce przesyłkę może odebrać inna osoba, jeśli zwycięzcy nie ma w domu, ale pozwolił na to i zostawił do wglądu swój dowód osobisty?

jesli masz duze obawy, to mozesz zawsze poprosic ta osobe o wystawienie upowaznienia - na kartce pisze sie ja nizej podpisany Jan Kowalki, legitymujacy sie dowodem osobistym o numerze XXXXXXX upowazniam do odbioru osobe Janine Kowalska legitymujaca sie dowodem osobistym XXXXXYYY Tylko oboje sie podpiszcie. Jesli jeszcze zostawi Ci dowod osobisty, to tez nie bedzie zle, ale u mnie nie bylo takiej potrzeby. Zalatwialismy tak z siostra (ona ma juz nazwisko po mezu, ale adres zameldowania wciaz stary) poczte, kurierow, a nawet jej sprawy urzedowe, bo nie mogla za kazdym razem przyjezdzac z wrocklawia.
0 0

Gość: postscript

#5178083 Napisano: 10.05.2012 08:35:16
vilemo napisał(a):

nie wiecie może - czy są gdzieś darmowe, legalne gry na Playstation 3 albo jakieś tanie pakiety fajnych gierek - jestem totalnie zielona jeżeli chodzi o konsolę...

Na konsole (wszystkie) ogolnie jest bardzo malo darmowych gier, ewentualnie jesli masz ja podlaczona do internetu to mozesz pobrac z uslugi PlayStation Network (ona sie teraz jakos inaczej nazywa). Sa za punkty lub niektore darmowe, ale te darmowe to czesto po prostu smieci.
Najlepiej przegladaj oferty sklepow Muve.pl:
http://muve.pl/playstation-3
i Ultima.pl. Ja kupuje w tym pierwszym. Nie patrz na premiery, bo sa drogie (200-300 zl, tyle niestety kosztuja gry na konsole). Maja te wlasciwosc, ze juz po roku po premierze czesto cena spada o polowe, a pozniej jeszcze nizej. Teraz np. wiele sklepow sprzedaje jesienne hity po cenach ponizej stowki.
Nie wiem, jakie gry lubisz, ale jesli kupisz Gran Turismo 5 (ma juz ze dwa lata, czy jakos tak, wiec kosztuje tylko kilkadziesiat zlotych), to masz grania na pare lat. Przynajmniej na tyle by mi starczylo emotka Jakby co, zapraszam na PW, gdybys miala dodatkowe pytania.
0 0

zdolnabestia

#5178101 Napisano: 10.05.2012 08:46:29
edith napisał(a):

Pomocy zgubiłam konkurs i nie mogę go odnaleźć emotka Wiem ze jest do 31 maja dla przedszkoli trzeba wykonać prace plastyczna ekologiczna chyba albo coś o ochronie środowiska pomóżcie emotka

Może coś z tych?
https://www.e-kon...rticles-1-97620.html
https://www.e-kon...rticles-1-97583.html
https://www.e-kon...rticles-9-94150.html
0 0

Gość: friq

#5181697 Napisano: 12.05.2012 11:56:44
postscript napisał(a):

vilemo napisał(a):

nie wiecie może - czy są gdzieś darmowe, legalne gry na Playstation 3 albo jakieś tanie pakiety fajnych gierek - jestem totalnie zielona jeżeli chodzi o konsolę...

Na konsole (wszystkie) ogolnie jest bardzo malo darmowych gier, ewentualnie jesli masz ja podlaczona do internetu to mozesz pobrac z uslugi PlayStation Network (ona sie teraz jakos inaczej nazywa). Sa za punkty lub niektore darmowe, ale te darmowe to czesto po prostu smieci.
i Ultima.pl. Ja kupuje w tym pierwszym. Nie patrz na premiery, bo sa drogie (200-300 zl, tyle niestety kosztuja gry na konsole). Maja te wlasciwosc, ze juz po roku po premierze czesto cena spada o polowe, a pozniej jeszcze nizej. Teraz np. wiele sklepow sprzedaje jesienne hity po cenach ponizej stowki.
Nie wiem, jakie gry lubisz, ale jesli kupisz Gran Turismo 5 (ma juz ze dwa lata, czy jakos tak, wiec kosztuje tylko kilkadziesiat zlotych), to masz grania na pare lat. Przynajmniej na tyle by mi starczylo emotka Jakby co, zapraszam na PW, gdybys miala dodatkowe pytania.

Ew. zostaje przerobienie emotka Tylko wtedy wiadomo, że traci się gwarancje.
0 0

Gość: vilemo

#5181704 Napisano: 12.05.2012 12:00:25
friq napisał(a):

postscript napisał(a):

vilemo napisał(a):

Ew. zostaje przerobienie emotka Tylko wtedy wiadomo, że traci się gwarancje.

dzięki serdeczne za odpowiedź emotka emotka
0 0

aurorcia

#5181738 Napisano: 12.05.2012 12:31:54
Niech mnie ktoś oświeci dlaczego niektóre połączenia wyświetlają się jako nr prywatny a inne brak numeru emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5181766 Napisano: 12.05.2012 12:54:05
aurorcia napisał(a):

Niech mnie ktoś oświeci dlaczego niektóre połączenia wyświetlają się jako nr prywatny a inne brak numeru emotka emotka

aaaaaaaa to ciekawe... Podpinam się... Często bratowa mnie straszy gdy dzwoni, a Jej nr się nie wyświetla... emotka
0 0

efelinkaaa

#5181829 Napisano: 12.05.2012 01:57:36
szukam dobrego przepisu na ciasto z rabarbarem. Proste i łatwe, a przede wszystkim - wypróbowane.
i bez gniecenia emotka
znalazłam kilka w necie, ale w jednym jest masło, w innym margaryna, w jeszcze innym olej, albo sama śmietana, a ja w ogóle się na tym nie znam i nie wiem co lepiej dodać..
Jakby ktoś miał jakiegoś linka, to proszę ślicznie o pw emotka
0 0

Gość: maro

#5181865 Napisano: 12.05.2012 02:28:23
Ten przepis wygląda ok

http://www.wielki....com/recipe4921.html

z owocami najszybciej zrobić ciasto lane

0 0

Gość: mariolakal

#5183018 Napisano: 13.05.2012 02:51:53
Mam pytanie dotyczące wypiekacza do chleba SEVERIN BM 3990 /wygranego w kamisie/ : czy można kupic do niego osobno wkłady - formy do chleba ?
emotka
0 0

ja-sylwia

#5186930 Napisano: 15.05.2012 03:56:05
dostał już ktoś meila z prośbą o przesłanie danych adresowych w konkursie apart natural na onecie?? Czy tylko mnie ominęli ?
0 0

Gość: gosia16

#5186935 Napisano: 15.05.2012 03:57:06
magic18girl napisał(a):

dostał już ktoś meila z prośbą o przesłanie danych adresowych w konkursie apart natural na onecie?? Czy tylko mnie ominęli ?

tam dane chyba sie podawało przy przesłaniu formularza konkursowego

0 0

ja-sylwia

#5186941 Napisano: 15.05.2012 03:58:45
gosia16 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

No też coś kojarzę ale w regulaminie pisze, że po ogłoszeniu wyników wysyłają meile z prośbą o dane adresowe a kto ich nie odeśle w ciągu chyba 3 dni to nagroda przepada
0 0

madzia34

#5187147 Napisano: 15.05.2012 05:24:32
SZUKAM KTO DOSTAŁ @ Z DISNEY LEGO CITY,WYGRAŁ MÓJ SYN HELIKOPTER ALE @ NIE DOTARŁA A NA FB PISZA ZE WYSŁALI emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: vettriano

#5188851 Napisano: 16.05.2012 04:50:44
magic18girl napisał(a):

gosia16 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

No też coś kojarzę ale w regulaminie pisze, że po ogłoszeniu wyników wysyłają meile z prośbą o dane adresowe a kto ich nie odeśle w ciągu chyba 3 dni to nagroda przepada

ja nie dostałam a też wygrałam:(
0 0

Gość: becia1973

#5191309 Napisano: 18.05.2012 08:32:59
powiedzcie, gdzie podczas zakupu na allegro wpisuje się kody Payback aby uzyskać dodatkowe punkty????????
u mnie tylko nalicza podstawowe

0 0

Gość: mamcia82

#5191406 Napisano: 18.05.2012 09:13:40
becia1973 napisał(a):

powiedzcie, gdzie podczas zakupu na allegro wpisuje się kody Payback aby uzyskać dodatkowe punkty????????

wchodzisz na allegro->moje zakupy->kupione( po lewej stronie) potem ->Opcje( po prawej)->klikasz->kod pleyback
0 0

#5191419 Napisano: 18.05.2012 09:21:28
mamcia82 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

wchodzisz na allegro->moje zakupy->kupione( po lewej stronie) potem ->Opcje( po prawej)->klikasz->kod pleyback

bardzo dziękuję
emotka
0 0

#5191434 Napisano: 18.05.2012 09:25:12
a ma ktoś jakiś wolny kodzik payback za zakup na allegro emotka emotka emotka
0 0

Gość: grusia

#5191470 Napisano: 18.05.2012 09:35:41
Czy jesli wysłałam 2 zgloszenia na kamisowy grill a wygralam raz to musze wyslac im dwa paragony ?
0 0