Pomocy!!!!

anialistopad

#5191482 Napisano: 18.05.2012 09:38:37
jkurier tnt zestaw kibica mms duza paka 400 gram draze farbki do twarzy i zapakowane w pilke plastikowa na pol rozkladana
0 0

Gość: lalunia

#5191483 Napisano: 18.05.2012 09:39:43
grusia napisał(a):

Czy jesli wysłałam 2 zgloszenia na kamisowy grill a wygralam raz to musze wyslac im dwa paragony ?

tak emotka
0 0

Gość: rodos

#5192675 Napisano: 19.05.2012 08:03:34
Proszę o pomoc dawno mnie tu nie było. Coś sie pozminiało bo próbuję odnaleźć link w moim poście, dodałem go w dwóch wątkach Tablica ogłoszeń i Wygrane na oddanie/sprzedaż. A tam Tablica... z 11 postami, Wygrane..od 27.04.2012 o co tu chodzi może mi ktoś to naświetlić
0 0

Gość: anakondagie

#5192702 Napisano: 19.05.2012 08:28:16
rodos napisał(a):

Proszę o pomoc dawno mnie tu nie było. Coś sie pozminiało bo próbuję odnaleźć link w moim poście, dodałem go w dwóch wątkach Tablica ogłoszeń i Wygrane na oddanie/sprzedaż. A tam Tablica... z 11 postami, Wygrane..od 27.04.2012 o co tu chodzi może mi ktoś to naświetlić

Te wątki są regularnie czyszczone, więc prawdopodobnie Twoich postów już nie ma jeśli wrzucałeś je przed 27 kwietnia.
0 0

benasia

#5193125 Napisano: 19.05.2012 04:05:02
szukam kogoś kto też ma testować Johnsons Baby Bedtime - bo nie mogę znaleźć miejsca gdzie się pisze ten bloog o testowaniu -tzn nie widzę takiego miejsca a muszę dziś napisać opinię -czy ktoś mi pomoże proszę o pw emotka
0 0

Gość: elnino1

#5193996 Napisano: 20.05.2012 06:11:05
Poszukuje dwóch osób do pomocy w konkursie. Pozostało 3 dni etapu, mam już dość sporo punktów, ale potrzebuje pomocy - pisać prywatną wiadomość z numerem kontaktowym lub gg.
0 0

Gość: kluseczka

#5194134 Napisano: 20.05.2012 07:44:39
szukam kogoś kto też ma testować Johnsons Baby Bedtime - bo nie mogę znaleźć miejsca gdzie się pisze ten bloog o testowaniu -tzn nie widzę takiego miejsca a muszę dziś napisać opinię -czy ktoś mi pomoże proszę o pw

Przyłączam sie do pytania. Dostałam w e-mailu link, który nie działa
https://johnsonsb...l/bedtime,blogs.html

Nie mam pojęcia gdzie mam wpisywać moje wrażenia. Czyżby był to portal polki.pl - bo znalazłam coś takiego:
http://bedtime.blogerki.pl/
tylko nie ma tam żadnego wpisu z dnia wczorajszego i dzisiejszego, dlatego nie jestem pewna.

Proszę o pomoc!
0 0

Gość: kluseczka

#5194216 Napisano: 20.05.2012 08:30:23
Cytat
szukam kogoś kto też ma testować Johnsons Baby Bedtime - bo nie mogę znaleźć miejsca gdzie się pisze ten bloog o testowaniu -tzn nie widzę takiego miejsca a muszę dziś napisać opinię -czy ktoś mi pomoże proszę o pw

Przyłączam sie do pytania. Dostałam w e-mailu link, który nie działa
https://johnsonsb...l/bedtime,blogs.html

Nie mam pojęcia gdzie mam wpisywać moje wrażenia. Czyżby był to portal polki.pl - bo znalazłam coś takiego:
http://bedtime.blogerki.pl/
tylko nie ma tam żadnego wpisu z dnia wczorajszego i dzisiejszego, dlatego nie jestem pewna.

Proszę o pomoc!
0 0

kammaro

#5194624 Napisano: 21.05.2012 08:30:41
Dwa lata temu kupowaliśmy samochód, kontaktowałam się z firmą ubezpieczeniową, jakie mam podjąć kroki, by wypowiedzieć umowę OC. Konsultant poinstruował mnie, co i skan jakich dokumentów należy odesłać im na maila. W tamtym tygodniu! przyszedł list ze składką do zapłaty za OC. Zadzwoniłam by wyjasnić, że się kontaktowałam i odsyłałam rezygnację OC (nie mam już tego maila zapisanego!). Dzisiaj dzwoniono do mnie, że rozmowę telefoniczną w archiwum odnaleźli, ale maila z dokumentami już nie. Czy w jakiś sposób mogę dotrzeć do tego maila? Jestem w stanie czas wysłania maila zawęzić do tygodnia czasu.
emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5194988 Napisano: 21.05.2012 11:23:40
Mam mały problem. Otóż szukam pracy i pierwszy raz będę wysyłać CV. W necie widziałam jakieś wzory, ale mniejsza o to. Moje pytanie jest takie czy konieczne jest zdjęcie w CV czy nie? W sensie jak lepiej. Bo sama nie wiem..
0 0

Gość: spin

#5195004 Napisano: 21.05.2012 11:31:20
aneczka155 napisał(a):

Mam mały problem. Otóż szukam pracy i pierwszy raz będę wysyłać CV. W necie widziałam jakieś wzory, ale mniejsza o to. Moje pytanie jest takie czy konieczne jest zdjęcie w CV czy nie? W sensie jak lepiej. Bo sama nie wiem..

lepiej zalaczyc niz by mialo zabraknac emotka
0 0

joan

#5195005 Napisano: 21.05.2012 11:31:46
aneczka155 napisał(a):

Moim zdaniem: lepiej ze zdjęciem. Aczkolwiek samo zdjęcie dużo mówi o danej osobie, warto więc właściwie wybrać, bo czasem ludzie takie kwiatki wklejają, że szok.
Ostatnio oglądałam reportaż, gdzie dziewczyna składała CV. Dokumenty oddała w takiej a'la teczce bez gumki, nie wiem, jak to opisać, w każdym razie -> gdy się teczkę otwierało, po lewej stronie w nacięciach znajdowało się jej zdjęcie (sporo większe od legitymacyjnego), a teczka zawierała także CV, list motywacyjny, dyplomy itp.
0 0

#5195007 Napisano: 21.05.2012 11:32:39
spin napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

lepiej zalaczyc niz by mialo zabraknac emotka

Ok dziękuję emotka
0 0

Gość: ola2493

#5195009 Napisano: 21.05.2012 11:34:12
aneczka155 napisał(a):

Polecam Ci tą stronkę
http://www.mycv.pl/kreator-cv
Wpisujesz swoje dane,wgrywasz zdjęcie z kompa i samo Ci wszystko ładnie ułożą emotka
0 0

#5195012 Napisano: 21.05.2012 11:35:23
joan napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Moim zdaniem: lepiej ze zdjęciem. Aczkolwiek samo zdjęcie dużo mówi o danej osobie, warto więc właściwie wybrać, bo czasem ludzie takie kwiatki wklejają, że szok.
Ostatnio oglądałam reportaż, gdzie dziewczyna składała CV. Dokumenty oddała w takiej a'la teczce bez gumki, nie wiem, jak to opisać, w każdym razie -> gdy się teczkę otwierało, po lewej stronie w nacięciach znajdowało się jej zdjęcie (sporo większe od legitymacyjnego), a teczka zawierała także CV, list motywacyjny, dyplomy itp.

A myślisz, że zdjęcie takie jak do dowodu będzie ok? Czy lepiej jakieś inne?

Tak was pytam, bo nie chce na jakąś kretynkę wyjść..
0 0

joan

#5195023 Napisano: 21.05.2012 11:40:01
aneczka155 napisał(a):

Zdjęcie, jak w dowodzie powinno być ok emotka Ale przyjrzyj się sobie i zastanów, jakie sprawiasz wrażenie emotka Bo widzisz... gdy wyrabiałam paszport, według tych ich nowych i wspaniałych zasad, trzy razy byłam u fotografa, bo zawsze paniom urzędniczkom coś nie odpowiadało emotka W końcu łaskawie przyjęły moje zdjęcie, ale wyglądam na nim, jak neandertalczyk, SERIO, mutant pierwotny i tyle! emotka W życiu bym tego zdjęcia nigdzie nie wysłała; zmienię nazwisko, to i paszport pójdzie do wyrzucenia emotka
0 0

#5195033 Napisano: 21.05.2012 11:42:55
joan napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Zdjęcie, jak w dowodzie powinno być ok emotka Ale przyjrzyj się sobie i zastanów, jakie sprawiasz wrażenie emotka Bo widzisz... gdy wyrabiałam paszport, według tych ich nowych i wspaniałych zasad, trzy razy byłam u fotografa, bo zawsze paniom urzędniczkom coś nie odpowiadało emotka W końcu łaskawie przyjęły moje zdjęcie, ale wyglądam na nim, jak neandertalczyk, SERIO, mutant pierwotny i tyle! emotka W życiu bym tego zdjęcia nigdzie nie wysłała; zmienię nazwisko, to i paszport pójdzie do wyrzucenia emotka

OK. Właśnie mi się wydaje, że na zdjęciu z dowodu dobrze wyglądam emotka
Dziękuję Tobie oraz innym za wszystkie podpowiedzi. emotka
0 0

Gość: pajucha

#5199468 Napisano: 23.05.2012 03:25:15
Poszukuję osób z miejscowości Czeladź, którzy posiadają dostęp do drukarki. Mój mąż kupił na allegro rowerek dla naszego synka i chciałby go przywieźć z Czeladzi kurierem. Niestety osoba sprzedająca rowerek nie posiada dostępu do drukarki i nie może wydrukować listu przewozowego. Może ktoś mógłby nam pomóc i wydrukować ten list??
0 0

Gość: wsciekly

#5199491 Napisano: 23.05.2012 03:36:43
pajucha napisał(a):

Poszukuję osób z miejscowości Czeladź, którzy posiadają dostęp do drukarki. Mój mąż kupił na allegro rowerek dla naszego synka i chciałby go przywieźć z Czeladzi kurierem. Niestety osoba sprzedająca rowerek nie posiada dostępu do drukarki i nie może wydrukować listu przewozowego. Może ktoś mógłby nam pomóc i wydrukować ten list??

w ostateczności prześlij kurierem gotowy list przewozowy - można usługę zamówić kilka dni wcześniej

ja tak nie raz robię - kurier przywozi kopertke, zabiera pake
0 0

Gość: pajucha

#5199513 Napisano: 23.05.2012 03:45:59
dzięki za podpowiedź:)
0 0