Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń pod *500 z innego fona i przedstaw problem - ja również tak miałam, miły pan włączył mi numer z powrotem. Warunkiem, by numer w Orange pozostał aktywny, jest doładowanie choćby za 25 zeta - za 10 i 5 nie przedłużają wartości konta, dopiero za 25 zł. Tylko nie pamiętam, na jak długo, sprawdź sobie
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
slonecznik1309
Postów 3966
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
Gość: amif
joan
Postów 18671
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Paragon skseruj, żeby mieć wyraźne dane, wtedy, jeśli paragon całkiem wyblaknie, w POKu wydrukują Ci duplikat czy coś podobnego. Ja przechowuję paragony w koszulkach segregatora, nie blakną nawet po wieeelu miesiącach
PS: Też mam aktualnie takiego prawie albinosa z Kauflandzia
Gość: awi
zresztą zaraz sprawdzę
slonecznik1309
Postów 3966
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wszystkie paragony trzymam w woreczku w lodówce
Gość: awi
trzymanie w lodówce też ok.
Gość: vilemo
Gość: postscript
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eliza
Postów 591
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
delfinka101
Postów 5750
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5750
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Droga rzecz?/ bo nei wiem czy warto naprawiac..chyba poszukam jakiegos konkursu z aparatami albo odkupie jakis od kogos:)
Dziekuję:)
Gość: gojka
dość droga . Ja naprawiałam swój aparat bo mi strasznie na nim zależało.
jak mi się zrobiło coś takiego w canonie to okazało się że migawka strzeliła.
Gość: cb656Old
http://stosmakow....agi_b/5617/kiwi.html
Mleko z kiwi robi się gorzkie, żelatyna nie zakrzepnie. Zaradzi temu blanszowanie owoców (czyli zanurzenie lub podgotowanie we wrzątku).
Gość: reins
linki do screenów
>>> 1 <<<
>>> 2 <<<
>>> 3 <<<
>>> 4 <<<
>>> 5 <<< gwiezdne wojny(ale które) obstawiam 2 albo 3 cześć starej serii tzn chronologicznie 5 albo 6
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061