Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nataszka
Postów 2786
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dajcie info jak ktoś wie co teraz zrobić?
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
Gość: gosia16
moje dziecko jak tak zablokowało kartę to pomogła wizyta w salonie orange( był to telefon w tej sieci)
Gość: wsciekly
zależy jaka sieć
w simplusie kiedyś tak miałem i trzeba było w salonie zarejestrować kartę na konkretne dane
i kartę w ich komputerze odblokowali
Gość: spin
a jaka siec? na allegro mozna kupic czytnik kart sim gdzie mozna m.in. zmienic kod puk przypisany do karty
nataszka
Postów 2786
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki czyli muszę udać się do salonu 30 km mam myślałam może że jakieś domowe sposoby są?
nataszka
Postów 2786
Punkty karne 0
Konkursy dodane
simplus
no chyba że częściej Ci to się zdarza i masz już kartę zarejestrowaną
wówczas wystarczy telefon z innego aparatu do Działu Obsługi Klienta
podajesz dane, na jakie jest zarejestrowana karta, i oni już zrobią co trzeba
Gość: postscript
napisz pw. spiwor i ze dwa walkmany jeszcze mam
Gość: melange
mia
Postów 17555
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Jak najlepiej dzisiaj dojechać z Centralnego do przystanku autobusowego Metro Wilanowska?
Chodzi o osoby ze sporym bagażem (taksówkę raczej wykluczam)...
Bo wg mnie najlepiej podjechać z dworca tramwajem do metra i potem metrem, tylko chodzi o to, czy w związku z tym Euro i budową metra, wszystko funkcjonuje normalnie?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17555
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Już wyjaśnione.
Gość: hittmanka
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są gry ,spokojnie można sobie ściągnąć
Miałam ten telefon i dużo gier
Gość: hittmanka
dzięki
Gość: drzemek
W playu dzwoni się do bok i mówi, że chcemy zarejestrować kartę i potrzebny nam puk. Pytają o datę ostatniego doładowania, sposób, kwotę i podają puk. Tu może być podobnie
ale nie jest
w simplusie rejestrujesz w salonie z dowodem osobistym
chyba istnieje też opcja przesłania formularza i ksero dowodu do BOK-u, ale to dłużej trwa
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy robić jeszcze raz przelew?
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się do prośby o pomoc
skontaktuj się ze sprzedającym jak to u niego wygląda
slonecznik1309
Postów 3966
Data rejestracji 14.07.2008