Pomocy!!!!

fryteczka

#5395078 Napisano: 09.10.2012 07:05:37
szukam pomocy przy zrobieniu tła na aukcje allegro..pw
0 0

efelinkaaa

#5395163 Napisano: 09.10.2012 07:56:55
mariolakal napisał(a):

Czy w nokii X2 można zmienić menu obrazkowe na normalne ? I gdzie tam jest budzik ? Nienawidzę instrukcji i regulaminów... emotka

Zmiana widoku menu:

Menu ->Opcje -> Widok główny menu i tam masz: pojedynczy, lista, tabela, tabela i etykiety

Budzik:

Menu -> Aplikacje -> Budzik

Pozdrawiam emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5395270 Napisano: 09.10.2012 09:11:31
efelinkaaa napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w nokii X2 można zmienić menu obrazkowe na normalne ? I gdzie tam jest budzik ? Nienawidzę instrukcji i regulaminów... emotka

Zmiana widoku menu:

Menu ->Opcje -> Widok główny menu i tam masz: pojedynczy, lista, tabela, tabela i etykiety

Budzik:

Menu -> Aplikacje -> Budzik

Pozdrawiam emotka

Dzięki ogromne... troszku się odnalazłam, ale gry włącżę menu to mam moja muzyka na tapecie, a chciałabym mieć tylko zegar...
emotka
0 0

efelinkaaa

#5395394 Napisano: 10.10.2012 07:06:17
Menu -> ustawienia -> wyświetlacz -> ekran główny -> personalizuj widok i tam zaznacz wszystko na pusty i np. ostatni na zegar emotka
0 0

Gość: diabe

#5395835 Napisano: 10.10.2012 10:18:10
Szukam pomocy w aktywowaniu karty z Kauflanda =może być PW emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5395862 Napisano: 10.10.2012 10:29:59
efelinkaaa napisał(a):

Menu -> ustawienia -> wyświetlacz -> ekran główny -> personalizuj widok i tam zaznacz wszystko na pusty i np. ostatni na zegar emotka

Jesteś WIELKA ! emotka
0 0

masza

#5395875 Napisano: 10.10.2012 10:39:07
diabe napisał(a):

Szukam pomocy w aktywowaniu karty z Kauflanda =może być PW emotka

https://www.centr...aid/index?index=1491
tutaj
0 0

Gość: koza18

#5397881 Napisano: 11.10.2012 12:10:19
sprzedałam na allegro wygrane przenosne DVD na poczatku sierpnia. Dzisiaj Pani napisala ze uzywala go moze 2-3 razy i juz nie da sie go wlączyc i czy jest możliwość zwrotu. Ktos wie może co na to regulamin allegro. (produkt byl nowy, i zafoliowany, ja go osobiście nie włączałam) ?
0 0

denira

#5397910 Napisano: 11.10.2012 12:25:23
koza18 napisał(a):

sprzedałam na allegro wygrane przenosne DVD na poczatku sierpnia. Dzisiaj Pani napisala ze uzywala go moze 2-3 razy i juz nie da sie go wlączyc i czy jest możliwość zwrotu. Ktos wie może co na to regulamin allegro. (produkt byl nowy, i zafoliowany, ja go osobiście nie włączałam) ?

Możliwość zwrotu istnieje, gdy po zakupie sprzętu ten sprzęt nie działa, a skoro go używała to w chwili zakupu był sprawny, a to, że teraz nie działa, nie jest to Pani wina, aby sprzęt przyjąć z powrotem.
0 0

Gość: emilka1705

#5397912 Napisano: 11.10.2012 12:27:44
denira napisał(a):

koza18 napisał(a):

Możliwość zwrotu istnieje, gdy po zakupie sprzętu ten sprzęt nie działa, a skoro go używała to w chwili zakupu był sprawny, a to, że teraz nie działa, nie jest to Pani wina, aby sprzęt przyjąć z powrotem.

nie ma możliwości zwrotu! Miałam podobną sytuację.
0 0

Gość: diabe

#5398449 Napisano: 11.10.2012 04:37:02
Kupiłam synkowi grę na allegro na kompa używaną i przyszła , tylko wyskakuje napis że licencja wygasła-co mam zrobić?? Gra wg sprzedawcy miała działać emotka taki był opis w aukcji emotka
0 0

ziolko

#5398496 Napisano: 11.10.2012 05:22:32
diabe napisał(a):

Kupiłam synkowi grę na allegro na kompa używaną i przyszła , tylko wyskakuje napis że licencja wygasła-co mam zrobić?? Gra wg sprzedawcy miała działać emotka taki był opis w aukcji emotka

masz jakieś kody, klucze do tej gry? numer seryjny do wpisania podczas rejestracji?
0 0

Gość: karla0689

#5398567 Napisano: 11.10.2012 05:59:12
Czy jest na sali jakiś matematyk?Piątoklasista ma zadane 2 zadania(z pozoru proste) jednak ja bardziej polonistka nie ogarniam tego.Może ktoś pomoże?
Zadanie 1. Mateusz, Maja i Agata pomagają w schronisku,wszyscy rozpoczęli dyżur w tym samym dniu.Mateusz przychodzi co 4 dni,Maja co 6 dni, a Agata co 10 dni.Najwcześniej za ile dni spotkają się wszyscy w schronisku?
Zadanie 2.
Na paczki dla więcej niż trojga dzieci przygotowano 36 czekolad i 48 lizaków.Ile paczek można zrobić,po ile tam będzie czekolad i lizaków,podaj wszystkie możliwości.
Pomocy emotka
0 0

linka132

#5398585 Napisano: 11.10.2012 06:11:49
Pomocy kto bedzie na tyle odwazny ze strzeli mi kulką w łeb bo jestem tak beznadziejna ze nawet na zabicie sie nie mam odwagi. Wszystko jest do cenzura- od roku szukam jakiejkolwiek pracy nawet za tysiac zł- ostatnio juz nawet na rozmowy przestali mnie zapraszac bo kto zatrudni kogos kto nie ma pracy od roku. Nie wiem po co ja studiowałam przez 7 lat dziennie bo przeciez nie po to by głodowac- ostanio jak wygrałam bon 20zł (dwadziescia nie dwiescie!!) do kauflandu to zwariowałam ze szzescia bo raz mogłam sobie kupic kawe rozpuszzalna i cos słodkiego- jak nawet cos wygram w konkursach to rachunki trzeba poplacic a i passa ostatnio sie skonczyła i telefon juz mi odlaczyli i play kare przysłal. Wiem ze nikomu nie bedzie sie chiało tego czytac ale juz nawet wyzalic sie nie mam komu bo w domu na mnie krzycza ze mam natychmiast jakas prace znalezc tylko k***a gdzie, jak sie zabije to moze chociaz odszkodaowanie dostana i dlugi spłaca. Wszystko jest do cenzura:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
0 0

Gość: ksantypa

#5398600 Napisano: 11.10.2012 06:22:32
linka132 napisał(a):

Pomocy kto bedzie na tyle odwazny ze strzeli mi kulką w łeb bo jestem tak beznadziejna ze nawet na zabicie sie nie mam odwagi. Wszystko jest do cenzura- od roku szukam jakiejkolwiek pracy nawet za tysiac zł- ostatnio juz nawet na rozmowy przestali mnie zapraszac bo kto zatrudni kogos kto nie ma pracy od roku. Nie wiem po co ja studiowałam przez 7 lat dziennie bo przeciez nie po to by głodowac- ostanio jak wygrałam bon 20zł (dwadziescia nie dwiescie!!) do kauflandu to zwariowałam ze szzescia bo raz mogłam sobie kupic kawe rozpuszzalna i cos słodkiego- jak nawet cos wygram w konkursach to rachunki trzeba poplacic a i passa ostatnio sie skonczyła i telefon juz mi odlaczyli i play kare przysłal. Wiem ze nikomu nie bedzie sie chiało tego czytac ale juz nawet wyzalic sie nie mam komu bo w domu na mnie krzycza ze mam natychmiast jakas prace znalezc tylko k***a gdzie, jak sie zabije to moze chociaz odszkodaowanie dostana i dlugi spłaca. Wszystko jest do cenzura:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

dziewczyno wiem , że łatwo mi mówić ale z tego co czytam jestes młoda i zdrowa , wykształcona .ja tez juz do baaardzo długiego okresu czasu szukam pracy i nie tylko aby siebie utrzymac-mam 2 dzieci.Moze nie mam noza na gardle bo maz pracuje i dosc dobrze zarabia ale kiedy ja wypracuje sobie emeryturę.Nigdy jednak nie pzryszlo mi do glowy aby targnac sie na swoje zycie -tzrymaj sie i nie poddawaj a los sie odwróci znajdziesz wreszcie upragnina pracę emotka emotka
0 0

#5398607 Napisano: 11.10.2012 06:27:34
karla0689 napisał(a):

Czy jest na sali jakiś matematyk?Piątoklasista ma zadane 2 zadania(z pozoru proste) jednak ja bardziej polonistka nie ogarniam tego.Może ktoś pomoże?
Zadanie 1. Mateusz, Maja i Agata pomagają w schronisku,wszyscy rozpoczęli dyżur w tym samym dniu.Mateusz przychodzi co 4 dni,Maja co 6 dni, a Agata co 10 dni.Najwcześniej za ile dni spotkają się wszyscy w schronisku?
Zadanie 2.
Na paczki dla więcej niż trojga dzieci przygotowano 36 czekolad i 48 lizaków.Ile paczek można zrobić,po ile tam będzie czekolad i lizaków,podaj wszystkie możliwości.
Pomocy emotka

1.tak na zdrowy rozum to za 60 dni-szukasz anjmniejszego wspolnego mianownika

0 0

Gość: wsciekly

#5398613 Napisano: 11.10.2012 06:30:39
karla0689 napisał(a):

Zadanie 2.
Pomocy emotka

Z. 1
po 60 dniach - to najmniejsza wspólna wielokrotność liczb 4, 6 i 10
można to narysować na osi liczbowej

z. 2
rozwiązaniem są liczby 4, 6 i 12 (bo są to dzielniki liczb 36 i 48)
4 paczki po 9 czekolad i 12 lizaków
6 paczek po 6 czekolad i 8 lizaków
12 paczek po 3 czekolady i 4 lizaki
0 0

#5398620 Napisano: 11.10.2012 06:33:27
karla0689 napisał(a):

Zadanie 2.
Pomocy emotka

2.4 paczki po 9 czekolad i 12 lizakow
6 paczek po 6 czekolad i 8 lizakow
12 paczek po 3 czekolady i 4 lizaki
0 0

Gość: kamisiek

#5398623 Napisano: 11.10.2012 06:34:10
linka132 napisał(a):

czy wszystko? jesteś młoda, wykształcona, zdrowa...całe zycie przed Tobą..i wiele jeszcze dobrych, pieknych, słonecznych chwil przed Tobą...
Co mam powiedzieć ja? Matka 3 dzieci, która musiała zrezygnowac z pracy by ratować zdrowie 4 letniego synka..? Moja sytuacja materialna to bycie od 1 do 30...i moze się uda...a nie jestem sama, dzieci są najważniejsze. Ileż razy dopada samotnośc? rozpacz? Ale wiem, ze ta nie wolno..zawsze trzeba do przodu..i zawsze w koncu wychodzi słońce...naprawdę...
Mocno przytulam..
0 0

Gość: wsciekly

#5398628 Napisano: 11.10.2012 06:36:45
linka132 napisał(a):

rozumiem emotka też mam kijowy dzień a sznurówki za słabe emotka emotka
0 0