Pomocy!!!!

Gość: ksantypa

#5398633 Napisano: 11.10.2012 06:39:26
kamisiek napisał(a):

linka132 napisał(a):

Pomocy kto bedzie na tyle odwazny ze strzeli mi kulką w łeb bo jestem tak beznadziejna ze nawet na zabicie sie nie mam odwagi. Wszystko jest do cenzura- od roku szukam jakiejkolwiek pracy nawet za tysiac zł- ostatnio juz nawet na rozmowy przestali mnie zapraszac bo kto zatrudni kogos kto nie ma pracy od roku. Nie wiem po co ja studiowałam przez 7 lat dziennie bo przeciez nie po to by głodowac- ostanio jak wygrałam bon 20zł (dwadziescia nie dwiescie!!) do kauflandu to zwariowałam ze szzescia bo raz mogłam sobie kupic kawe rozpuszzalna i cos słodkiego- jak nawet cos wygram w konkursach to rachunki trzeba poplacic a i passa ostatnio sie skonczyła i telefon juz mi odlaczyli i play kare przysłal. Wiem ze nikomu nie bedzie sie chiało tego czytac ale juz nawet wyzalic sie nie mam komu bo w domu na mnie krzycza ze mam natychmiast jakas prace znalezc tylko k***a gdzie, jak sie zabije to moze chociaz odszkodaowanie dostana i dlugi spłaca. Wszystko jest do cenzura:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

czy wszystko? jesteś młoda, wykształcona, zdrowa...całe zycie przed Tobą..i wiele jeszcze dobrych, pieknych, słonecznych chwil przed Tobą...
Co mam powiedzieć ja? Matka 3 dzieci, która musiała zrezygnowac z pracy by ratować zdrowie 4 letniego synka..? Moja sytuacja materialna to bycie od 1 do 30...i moze się uda...a nie jestem sama, dzieci są najważniejsze. Ileż razy dopada samotnośc? rozpacz? Ale wiem, ze ta nie wolno..zawsze trzeba do przodu..i zawsze w koncu wychodzi słońce...naprawdę...
Mocno przytulam..

masz rację-zdrowie dzieci jest najważniejsze i żadne skarby świata nie sa w stanie tego zmienić
0 0

Gość: karla0689

#5398650 Napisano: 11.10.2012 06:52:52
ksantypa, wsciekly bardzo dziękuję za pomoc emotka matematyka nie jest moją mocną stroną emotka emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5398652 Napisano: 11.10.2012 06:53:37
karla0689 napisał(a):

ksantypa, wsciekly bardzo dziękuję za pomoc emotka matematyka nie jest moją mocną stroną emotka emotka

moja tez ale mam uczniakow w domu emotka
0 0

Gość: karo108

#5398677 Napisano: 11.10.2012 07:12:31
Mam problem z play fresh.. kupiłam starter za 5 zł + doładowanie 5 zł i mimo to nie moge wysyłać sms premium. Nie korzystałam wczesniej z usług play wiec nie jestem zorientowana, a w zmienionym regulaminie i notatce na ich blogu pisze, ze po zakupie startera nalezy doladowac konto 5-300 zl i smsy premium beda mozliwe, nie rozumiem wiec.. emotka jezeli ktos sie orientuje jak temu zaradzic i w czym tkwi problem bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje !
0 0

Gość: minka77

#5398689 Napisano: 11.10.2012 07:19:59
linka132 napisał(a):

Pomocy kto bedzie na tyle odwazny ze strzeli mi kulką w łeb bo jestem tak beznadziejna ze nawet na zabicie sie nie mam odwagi. Wszystko jest do cenzura- od roku szukam jakiejkolwiek pracy nawet za tysiac zł- ostatnio juz nawet na rozmowy przestali mnie zapraszac bo kto zatrudni kogos kto nie ma pracy od roku. Nie wiem po co ja studiowałam przez 7 lat dziennie bo przeciez nie po to by głodowac- ostanio jak wygrałam bon 20zł (dwadziescia nie dwiescie!!) do kauflandu to zwariowałam ze szzescia bo raz mogłam sobie kupic kawe rozpuszzalna i cos słodkiego- jak nawet cos wygram w konkursach to rachunki trzeba poplacic a i passa ostatnio sie skonczyła i telefon juz mi odlaczyli i play kare przysłal. Wiem ze nikomu nie bedzie sie chiało tego czytac ale juz nawet wyzalic sie nie mam komu bo w domu na mnie krzycza ze mam natychmiast jakas prace znalezc tylko k***a gdzie, jak sie zabije to moze chociaz odszkodaowanie dostana i dlugi spłaca. Wszystko jest do cenzura:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

nie rób niczego głupiego, nie tylko Tobie się życie wali ! kiedyś w końcu przyjdą lepsze dni emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5398705 Napisano: 11.10.2012 07:30:24
karo108 napisał(a):

Mam problem z play fresh.. kupiłam starter za 5 zł + doładowanie 5 zł i mimo to nie moge wysyłać sms premium. Nie korzystałam wczesniej z usług play wiec nie jestem zorientowana, a w zmienionym regulaminie i notatce na ich blogu pisze, ze po zakupie startera nalezy doladowac konto 5-300 zl i smsy premium beda mozliwe, nie rozumiem wiec.. emotka jezeli ktos sie orientuje jak temu zaradzic i w czym tkwi problem bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje !

- wyłącz i włącz telefon

- ewentualnie odczekaj 24 godz. i zadzwoń na infolinię lub wpadnij do salonu
0 0

#5398713 Napisano: 11.10.2012 07:33:50
karla0689 napisał(a):

niech dziecko jeszcze zilustruje zadania graficznie - nauczyciele lubią takie rozwiązania

w zad. 1 os liczbowa, gdzie każda osoba to kropka innego koloru

w zad. 2 zbiory słodyczy ilustrujące worki
0 0

#5398727 Napisano: 11.10.2012 07:38:34
wsciekly napisał(a):

karo108 napisał(a):

- wyłącz i włącz telefon

- ewentualnie odczekaj 24 godz. i zadzwoń na infolinię lub wpadnij do salonu

Dzięki emotka
pierwsza rada - nie pomogło, niestety emotka
pozostaje podzwonic, poodwiedzać play emotka
0 0

#5398741 Napisano: 11.10.2012 07:47:00
karo108, spróbuj jeszcze wykonać połączenie - choćby kilkusekundowe na inny telefon

musi być odebrane

i odczekaj 24 godziny od ostatniego doładowania

pewne usługi aktywują po północy a telefon na infolinię jest płatny
0 0

Gość: helatkoX

#5398777 Napisano: 11.10.2012 08:01:15
linka. Będzie dobrze, jak Pan Bóg zamyka nam jakieś drzwi to otwiera okno. Może w końcu się to okno znajdzie. 3maj się!
0 0

linka132

#5398789 Napisano: 11.10.2012 08:05:10
helatko napisał(a):

linka. Będzie dobrze, jak Pan Bóg zamyka nam jakieś drzwi to otwiera okno. Może w końcu się to okno znajdzie. 3maj się!

dziekuje Wszystkim i przepraszam ze wybuchłam;((
0 0

Gość: diabe

#5398827 Napisano: 11.10.2012 08:19:46
ziolko napisał(a):

diabe napisał(a):

Kupiłam synkowi grę na allegro na kompa używaną i przyszła , tylko wyskakuje napis że licencja wygasła-co mam zrobić?? Gra wg sprzedawcy miała działać emotka taki był opis w aukcji emotka

masz jakieś kody, klucze do tej gry? numer seryjny do wpisania podczas rejestracji?

mam klucz wpisujemy wszystko instalujemy i na końcu wyskakuje napis że licencja wygasła emotka
0 0

ziolko

#5398906 Napisano: 11.10.2012 08:52:06
diabe - trzeba by przeczytać warunki licencji, możliwości jest dużo

a może osoba, która miała tą grę zarejestrowała ją na stronie producenta i nikt inny już nie może jej zarejestrować?

ogólnie jestem laik w tych sprawach, a to co piszę, to spytałam się męża i on takie sugestie podaje
0 0

Gość: diabe

#5398909 Napisano: 11.10.2012 08:54:22
ziolko napisał(a):

diabe - trzeba by przeczytać warunki licencji, możliwości jest dużo

a może osoba, która miała tą grę zarejestrowała ją na stronie producenta i nikt inny już nie może jej zarejestrować?

ogólnie jestem laik w tych sprawach, a to co piszę, to spytałam się męża i on takie sugestie podaje

dziękuję emotka
0 0

emio2

#5399010 Napisano: 11.10.2012 10:21:07
wsciekly napisał(a):

karo108, spróbuj jeszcze wykonać połączenie - choćby kilkusekundowe na inny telefon

musi być odebrane

moim zdaniem przyczyna leży w rejestracji karty, nie wiem czy tak jest do dziś ale siec play miała zawsze poblokowane na nowych starterach wysyłanie sms premium, ja musiałam udac sie do salonu i zarejestrowac numer na swoje dane, czy tak jest do dzis do końca nie wiem, ale kiedyś napewno taki był schemat korzystania z play na eski premium
0 0

Gość: mariolakal

#5400058 Napisano: 12.10.2012 05:09:35
HELP ME !
Chciałam aktywować nową kartę kodów jednorazowych w banku PKO BP... Wpisałam kod z nr 50 starej karty i kod nr 1 z nowej karty i mam komunikat: Brak aktywnej bieżącej karty kodów jednorazowych. Operacja nie może być zrealizowana.
O co Im chodzi ??? emotka
0 0

Monika11

#5400094 Napisano: 12.10.2012 05:27:52
mariolakal napisał(a):

HELP ME !
Chciałam aktywować nową kartę kodów jednorazowych w banku PKO BP... Wpisałam kod z nr 50 starej karty i kod nr 1 z nowej karty i mam komunikat: Brak aktywnej bieżącej karty kodów jednorazowych. Operacja nie może być zrealizowana.

Zaloguj się , później na górze dostęp kliknij, z boku chyba narzedzia autoryzacyjne i karty kodów i tam musisz aktywować emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5400141 Napisano: 12.10.2012 05:59:26
Monika11 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

HELP ME !

Zaloguj się , później na górze dostęp kliknij, z boku chyba narzedzia autoryzacyjne i karty kodów i tam musisz aktywować emotka

Robilam tak i doooopaaaaaaa//// Zadzwoniłam do Nich, ale kazali się skontaktować w poniedziałek w moim oddziale banku... emotka
0 0

#5400150 Napisano: 12.10.2012 06:06:05
emio2 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

musi być odebrane

moim zdaniem przyczyna leży w rejestracji karty, nie wiem czy tak jest do dziś ale siec play miała zawsze poblokowane na nowych starterach wysyłanie sms premium, ja musiałam udac sie do salonu i zarejestrowac numer na swoje dane, czy tak jest do dzis do końca nie wiem, ale kiedyś napewno taki był schemat korzystania z play na eski premium

Dziękuje za rady... nie robiłam nic, po prostu rano (czyli po kilkunastu h)już było ok i mogę wysyłać smsy premium emotka
0 0

asiam

#5402929 Napisano: 15.10.2012 01:10:51
Czy ktoś z was grał już kodem w promocji serków Milkana na stronie Disney.
Mam jeden jedyny kodzik.Może ma ktoś wprawę i zagra na mnie tym moim kodem? emotka
0 0