Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://nakarte.pl..._waznosci_konta.html
kammaro
Postów 2095
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję
Po aktywowaniu kodów, zasiliłam konto za 5 zł i ważność konta została przedłużona do 25.11.2013r.
Gość: swibek
wszystko fajnie tylko szkoda, że to działa w tej jednej taryfie.. a ona mi się nie podoba..
Gość: mariolakal
Ja tak zrobiłam ponad miesiąc temu, a otrzymuję e-mailem przypomnienia o zasileniu telefonu od zasilenia@liberty.eu ...
Monika11
Postów 7697
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ostatnio zasilałam 5 z kart olimpijskich z kauflanda i do tej pory mi przychodzą przypomnienia - non stop
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Szanowni Państwo, 2012.11.26 wystawiliśmy i wysłaliśmy do Państwa fakturę płatną do 2012.12.10. Pozdrawiamy, Polski Bank Komórek Macierzystych. SMS dotarł z nr 664066908.
O co kaman ? Czy ktoś też takie coś otrzymał ?
Nadmieniam, że z tego numeru w ogóle nie korzystam i nikt go nie zna... Wysłałam z niego tylko 5 SMS-ów do kaufa, dino, polo,nestle, regina... Nie dzwoniłam do nikogo...
Gość: zwierzyniec
Mariolu poprzedni abonent korzystał z PBKM - może przechowuje krew pępowinową, a za to się płaci bodajże 700zł - skontaktuj się z nimi i niech sobie szukają namiarów na poprzedniego
Ale ja miałam nowy starterek za 9 zł. zapakowany oryginalnie...
Kurde, czy ja zawsze muszę się w coś wplątać ? W ubiegłym miesiącu orange mnie ścigało za niby zaległe 150 zł. i groziło karą poprzez firmę windykacyjną... A telefon ten zgubiłam jakieś 3 lata temu i jestem pewna, że spłaciłam długi... Niestety, nie przechowałam dowodów wpłaty...
Gość: awi
Jesli nie, to zignoruj to, pewnie pomylili nr telefonu...
Albo napisz do nich na facebooku/zadzwoń jak Cię to bardzo męczy
Lepiej pozostanę incognito... Nic z Nimi nie podpisywałam, więc niby skąd wezmą mój adres, na który ponoć wysłali fakturę ?
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tata mówi, że to numer prywatny, to są oburzeni, że nie chce podać kwoty
faktycznie.. ten numer nadal istnieje w bazie firm kurierskich.. w dodatku z Krakowa
Gość: l0ginka
Ja mam numer od 11 lat i nadal zdarza sie od czasu do czasu, ze ktos chce rozmawiać z jakims Jankiem A.
I tak, jak mówi ziolko, niektórzy są oburzeni, jak mówię,ze to pomyłka.
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyłączyłam telefon na wieczór, żeby mnie nie budził.
Rano włączam, mija kilkanaście minut i znowu on. Tym razem powiedziałam, żeby sprawdził numer, pod jaki dzwoni, bo naprawdę to jest mój numer tel a nie cioci Uli.
odp - ahaa... przepraszam
i koniec telefonów
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuję pomocy przy picasie...
chciałabym udostępnić tylko konkretnym osobom link do fotek, tak, żeby nikt postronny nie mógł ich obejrzeć. Chciałabym to zrobić z hasłem, czy jest taka opcja?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne
kammaro
Postów 2095
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starość nie radość