Pomocy!!!!

baxter

#5456143 Napisano: 16.11.2012 10:11:25
a jak jestesmy przy temacie filmów, to wiecie może co sie dzieje z torentami? http://szukaj.torrenty.org/szukaj2.php od kilku dni nie dziala emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5457516 Napisano: 18.11.2012 08:13:13
Czy jest jakis temat na forum gdzie podjemy linki do swoich profili na FB i się zaparszamy wzajemnie?:)
0 0

karkocka

#5457526 Napisano: 18.11.2012 08:25:36
aneta2208 napisał(a):

Czy jest jakis temat na forum gdzie podjemy linki do swoich profili na FB i się zaparszamy wzajemnie?:)

https://www.e-kon...ic-870237-cat-5.html
0 0

madanafi

#5457803 Napisano: 18.11.2012 11:48:24
miałam laptopa u naprawy i chciałam ściągnąć wtyczke adobe player nie pamiętam dokładnie wchodziłam na różne strony a dziś przyszedł taki meil miał ktoś z tym doczynienia

Szanowna Pani makowska,

w dniu 22.10.2012, o godzinie 17:31:25, korzystając z komputera o adresie fizycznym IP: 10.0.0.26, zarejestrowała się Pani w naszym serwisie i zawarła umowę Członkostwa w Klubie Dobrych Programów, zobowiązując się do uiszczenia jednorazowej Opłaty Członkowskiej w wysokości 98 złotych.

Pomimo upływu terminu płatności, do dnia dzisiejszego nie uregulowała Pani w pełni swojego zobowiązania. Wobec powyższego wzywamy Panią do zapłaty długu, wyznaczając w tym celu dodatkowy termin płatności wynoszący 5 dni od momentu otrzymania niniejszej wiadomości.

Informujemy, iż dalsze uchylanie się od uiszczenia Opłaty Członkowskiej wywoła szereg dotkliwych dla Pani konsekwencji prawnych. Wykorzystując przysługujące nam środki prawne będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Pani na drogę postępowania sądowego, czego następczym efektem może być egzekucja komornicza Pani długu powiększonego o kwotę odsetek za zwłokę oraz sumę kosztów windykacyjnych, sądowych i egzekucyjnych.

Z chwilą gdy Pani łączne zadłużenie wobec spółki G&G Ltd. przekroczy kwotę 200 złotych, wystąpimy z wnioskiem o wpisanie Pani danych osobowych do rejestru dłużników niewypłacalnych, prowadzonego przez wybrane biuro informacji gospodarczej - zgodnie z ustawą z 9 kwietnia 2010 r. o udostępnianiu informacji gospodarczych i wymianie danych gospodarczych (Dz. U. z dnia 14 maja 2010 r.). Dokonanie takiego wpisu może oznaczać dla Pani całkowitą utratę zdolności kredytowej.

Chcąc uniknąć nieprzyjemnego dla Pani obrotu spraw, związanego ze skutkami postępowania sądowego, ponownie wzywamy Panią do dobrowolnego uiszczenia zaległej Opłaty Członkowskiej w wysokości 98 złotych, w terminie 5 dni od momentu otrzymania niniejszej wiadomości.

Prosimy o uiszczenie należności poprzez przelew bankowy uzupełniony poniższymi danymi (lub wpłatę na podane konto w urzędzie pocztowym):

nazwa odbiorcy:
G and G Ltd.
P.O. BOX 31291
Ras Al Khaimah
Zjednoczone Emiraty Arabskie
kwota przelewu: 98 PLN
nr rachunku: 96175013125850100000085341
(rachunek w polskim oddziale Banku) tytuł płatności: madanafi@wp.pl

W załączeniu znajdzie Pani fakturę pro-forma. Wystawienie faktury VAT będzie możliwe na żądanie kupującego, po uiszczenie należności oraz potwierdzeniu danych na jakie ma być wystawiony dokument księgowy. W przypadku pytań dotyczących umowy lub płatności, prosimy o kontakt:

email: bok@dobre-programy.pl
tel.: 708 288 600 (1,29 PLN/min z VAT)

Z poważaniem,
Klub Dobrych Programów
0 0

denira

#5457822 Napisano: 18.11.2012 11:55:44
a nie jest to czasami firma, która działa na tych samych zasadach co pobieraczek?już sam tytuł przelewu budzi podejrzenia. Poza tym jest to forma zastraszenia,lepiej sprawdzić co to za firma, może chcą kasę wyłudzić.
0 0

denira

#5457831 Napisano: 18.11.2012 12:00:00
poza tym umowa jest ważna jeżeli jest w formie pisemnej i takową powinieneś otrzymać listem, wtedy masz czas, aby odstąpić od takiej umowy,umowa przez internet nie jest brana pod uwagę, na umowie musi być przecież osobisty podpis
0 0

agicho

#5457838 Napisano: 18.11.2012 12:02:14
madanafi napisał(a):

miałam laptopa u naprawy i chciałam ściągnąć wtyczke adobe player nie pamiętam dokładnie wchodziłam na różne strony a dziś przyszedł taki meil miał ktoś z tym doczynienia

Szanowna Pani makowska,

w dniu 22.10.2012, o godzinie 17:31:25, korzystając z komputera o adresie fizycznym IP: 10.0.0.26, zarejestrowała się Pani w naszym serwisie i zawarła umowę Członkostwa w Klubie Dobrych Programów, zobowiązując się do uiszczenia jednorazowej Opłaty Członkowskiej w wysokości 98 złotych.

Pomimo upływu terminu płatności, do dnia dzisiejszego nie uregulowała Pani w pełni swojego zobowiązania. Wobec powyższego wzywamy Panią do zapłaty długu, wyznaczając w tym celu dodatkowy termin płatności wynoszący 5 dni od momentu otrzymania niniejszej wiadomości.

Informujemy, iż dalsze uchylanie się od uiszczenia Opłaty Członkowskiej wywoła szereg dotkliwych dla Pani konsekwencji prawnych. Wykorzystując przysługujące nam środki prawne będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Pani na drogę postępowania sądowego, czego następczym efektem może być egzekucja komornicza Pani długu powiększonego o kwotę odsetek za zwłokę oraz sumę kosztów windykacyjnych, sądowych i egzekucyjnych.

Z chwilą gdy Pani łączne zadłużenie wobec spółki G&G Ltd. przekroczy kwotę 200 złotych, wystąpimy z wnioskiem o wpisanie Pani danych osobowych do rejestru dłużników niewypłacalnych, prowadzonego przez wybrane biuro informacji gospodarczej - zgodnie z ustawą z 9 kwietnia 2010 r. o udostępnianiu informacji gospodarczych i wymianie danych gospodarczych (Dz. U. z dnia 14 maja 2010 r.). Dokonanie takiego wpisu może oznaczać dla Pani całkowitą utratę zdolności kredytowej.

Chcąc uniknąć nieprzyjemnego dla Pani obrotu spraw, związanego ze skutkami postępowania sądowego, ponownie wzywamy Panią do dobrowolnego uiszczenia zaległej Opłaty Członkowskiej w wysokości 98 złotych, w terminie 5 dni od momentu otrzymania niniejszej wiadomości.

Prosimy o uiszczenie należności poprzez przelew bankowy uzupełniony poniższymi danymi (lub wpłatę na podane konto w urzędzie pocztowym):

nazwa odbiorcy:
G and G Ltd.
P.O. BOX 31291
Ras Al Khaimah

W załączeniu znajdzie Pani fakturę pro-forma. Wystawienie faktury VAT będzie możliwe na żądanie kupującego, po uiszczenie należności oraz potwierdzeniu danych na jakie ma być wystawiony dokument księgowy. W przypadku pytań dotyczących umowy lub płatności, prosimy o kontakt:

Z poważaniem,
Klub Dobrych Programów

Podszywają się pod stronę dobreprogamy.pl
tamta strona pisana jest przez - dobre-programy.pl

http://forumprawn...platy-za-uslugi.html
emotka

i tu : http://forumprawn...-dobre-programy.html
0 0

madanafi

#5457842 Napisano: 18.11.2012 12:04:47
agicho napisał(a):

madanafi napisał(a):

Szanowna Pani makowska,

nazwa odbiorcy:
G and G Ltd.
P.O. BOX 31291
Ras Al Khaimah

Z poważaniem,
Klub Dobrych Programów

emotka

dzięki
0 0

madanafi

#5457866 Napisano: 18.11.2012 12:25:44
czytam i czytam ale może poradzicie pisać coś i płacić czy olać
0 0

Gość: spin

#5457871 Napisano: 18.11.2012 12:29:03
madanafi napisał(a):

agicho napisał(a):

madanafi napisał(a):

Szanowna Pani makowska,

Z poważaniem,
Klub Dobrych Programów

emotka

dzięki

to jakaś sciema a sprawe warto zglosic u administracji dobrychprogramów
0 0

madanafi

#5457878 Napisano: 18.11.2012 12:32:08
dzięki za rady
0 0

edith

#5459955 Napisano: 19.11.2012 03:58:12
Proszę ładnie o adres do wysyłki paragonu na konkurs MkCafe mąż tak napisal że nie umiem odczytac emotka
0 0

Gość: katiaqa

#5460409 Napisano: 19.11.2012 07:32:11
jak odebrac bilety na film Mistrz -Galeria Mokotow Warszawa konkurs AleKino
0 0

Gość: nineczka17

#5460414 Napisano: 19.11.2012 07:34:29
edith napisał(a):

Proszę ładnie o adres do wysyłki paragonu na konkurs MkCafe mąż tak napisal że nie umiem odczytac emotka

Agencja Nairobia
ul. Marconich 11/10;
02-954 Warszawa
Paragon i dane w ciągu 7 dni
0 0

annb

#5460457 Napisano: 19.11.2012 07:49:56
katiaqa napisał(a):

jak odebrac bilety na film Mistrz -Galeria Mokotow Warszawa konkurs AleKino

dostaniesz maila emotka
0 0

Gość: awi

#5460649 Napisano: 19.11.2012 09:30:45
Nie wiem jak to napisać... emotka

Dostaję newsy z all4man. Chcąc zrezygnować z ich otrzymywania klikam w podany link i co widzę?

Czy na pewno chcesz zrezygnować z prenumeraty działu wysyłanej na adres e-mail izabela.niedoba@wp.pl ?

To nie jest mój mail emotka emotka
Gdy potwierdzę rezygnację za kilka dni przyjdzie do mnie znów news, zaadresowany na inny adres mailowy...
I tak w kólko

W związku z tym mam pytanie: jak oni to robią?
I drugie: Jak skutecznie zrezygnować z newslettera?

0 0

Gość: 16anitka16

#5460660 Napisano: 19.11.2012 09:36:01
oo u mnie tak samo ,inny mail wyskakuje emotka
0 0

edith

#5460673 Napisano: 19.11.2012 09:45:25
nineczka17 napisał(a):

edith napisał(a):

Agencja Nairobia
ul. Marconich 11/10;
02-954 Warszawa
Paragon i dane w ciągu 7 dni

Bardzo dziękuję a teraz jeszcze adres do wysylki paragonu z Soraya w meilu nie pisze ,proszę bardzo
emotka
0 0

Gość: sisia

#5461397 Napisano: 20.11.2012 12:33:36
pewnie nie tutaj, ale stwierdziłam, że to ważne i może ktoś ma chęć pomóc hospicjum w zbieraniu blaszek

http://hospicjum.gliwice.pl/blaszki/

emotka emotka emotka
0 0

blanca

#5461989 Napisano: 20.11.2012 05:58:56
awi napisał(a):

Nie wiem jak to napisać... emotka

Dostaję newsy z all4man. Chcąc zrezygnować z ich otrzymywania klikam w podany link i co widzę?

Czy na pewno chcesz zrezygnować z prenumeraty działu wysyłanej na adres e-mail izabela.niedoba@wp.pl ?

To nie jest mój mail emotka emotka
Gdy potwierdzę rezygnację za kilka dni przyjdzie do mnie znów news, zaadresowany na inny adres mailowy...
I tak w kólko

W związku z tym mam pytanie: jak oni to robią?
I drugie: Jak skutecznie zrezygnować z newslettera?

wyślij maila o treści: NIE na adres pr@all4men.pl
0 0