Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: giuliettaX
przy udzielaniu licencji niewyłącznej, a takie są najczęściej w regulaminach nie jest wymagana forma pisemna i wystarczy akceptacja regulaminu w necie, w regulaminie są też podane pola eksploatacji utworu na jakie się zgadzamy, również odebranie nagrody przyrzeczonej w konkursie jest udzieleniem licencji, stąd protokoły odbioru nagrody, przekazanie praw autorskich/licencji może być różnie określone w regulaminie i trzeba go dokładnie czytać "w całości"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: koza18
Gość: koza.k90
ja jestem zadowolona z Playa
mam mobilny modem, który zastępuje router i obsługuje nawet 5 urządzeń
bez laptopa
Gość: awi
Ktoś wie o co chodzi i co mam z tym zrobić?
Poza tym wszystko (chyba) działa
noisy0000
Postów 366
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym wysłać list polecony i czy jest szansa, że jak go wyślę, to dojdzie tego samego dnia?
Dodam, że to do tej samej miejscowości.
notta
Postów 8876
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
priorytet zawsze jest na następny dzień i to chyba jest najszybsza opcja
Szczęśliwych paragonów życzę
|
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A czemu musi dojść tego samego dnia? Poczta nie da rady, gdybym była w takiej sytuacji, doręczyłabym list osobiście, przy czym oczywiście zażądałabym potwierdzenia na kopii listu, że dotarł i kiedy.
Gość: gosia16
nie dojdzie,one i tak chyba wszystkie ląduja na jakiejs sortowni,i dopiero wracają
noisy0000
Postów 366
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze szkoda, to chyba faktycznie łatwiej będzie jak dostarcze go sama
Gość: swibek
polecony priorytet nadany do godz. chyba 12 (albo 10) dochodzi na drugi dzień. Ale nie wiem czy wszędzie tak jest.. na kilku pocztach w Krakowie i w okolicach spotkałam się z tym co wyżej napisałam..
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne, czy to ta sama miejscowość, czy 400 km dalej
apoccalipsa
Postów 6461
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raptem wyskakuje niebieski ekran i błędy:
dxgmmsi.sys
lub wir32k.sys
i wybór uruchomienia komputera w różnych trybach Wybieram normalny, uruchamia się i chodzi jakąś godzinę I znowu to samo...
Będę wdzięczna za podpowiedź czy to coś z systemem czy techniczna sprawa i wogóle o co chodzi
pionas
Postów 7701
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
to pewnie tzw. "blue screen" możesz poczytać porady na forach, ale najlepsze rozwiązanie to format c
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
apoccalipsa
Postów 6461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie informatyk szukał i wszędzie na forach przy tych błędach ludzie pisali, że format nic nie dał dlatego jeszcze go nie zrobiłam
Gość: kwoloch
Jeśli format nic nie daje to sprawdź podzespoły. Do pamięci polecam program Memtest, a do dysku HDTune
apoccalipsa
Postów 6461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
laptop jest na gwarancji ale mam zle doświadczenia z serwisami więc wolę najpierw sie upewnić co to jest
ino1975
Postów 364
Data rejestracji 30.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czesć. Po pierwsze, w czasie, jak chodzi - zgraj wszystko na pamięc zewnętrzną. Jak się informatyk za to weźmie może być za późno.
pionas
Postów 7701
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Jeśli już informatyk to sprawdzał, a laptop na gwarancji to niestety musisz go dać do serwisu, no chyba że masz kogoś znajomego co tym zajmuje się
Jeśli chodzi o serwisy to faktycznie z nimi różnie bywa, moja mama kiedyś zaniosła mojego bez mojej wiedzy i zgody, poinformowała mnie po fakcie, wynik: podmienili procek...
Gość: kwoloch
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane