Gratulacje! Dla wygranych!

cudaczek121

#6265827 Napisano: 07.10.2016 15:49:34
Także gratuluję metamorfozy z Mają Sablewską.Ja jak na złość, ciągle przegapiam konkursy, w których jest do wygrania,wrr.
0 0

scrabble

#6265846 Napisano: 07.10.2016 16:24:48
Dzięki dziewczyny emotka
Tak.... mam metamorfozę emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

ludzka_istota

#6265847 Napisano: 07.10.2016 16:26:38
Gratuluję i ja! Moje ciche marzenie...
0 0

mia

#6265897 Napisano: 07.10.2016 17:43:31
scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka

scrabble

#6265907 Napisano: 07.10.2016 17:56:13
mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest emotka
0 0

mia

#6265909 Napisano: 07.10.2016 17:59:44
scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.
Wg mnie naprawdę warto -choćby po to, żeby się przekonać, jak to wygląda.
0 0

scrabble

#6265913 Napisano: 07.10.2016 18:07:31
mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.

Tak, chodziło mi o to, że na mój koszt. Już jestem najukochańszą ciocią pod słońcem, bezcenne   emotka  Zobaczymy jak to zorganizują, jeszcze nie mam żadnej informacji. 
1 mia 0

mysia

#6266118 Napisano: 08.10.2016 10:15:28
scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Tak, chodziło mi o to, że na mój koszt. Już jestem najukochańszą ciocią pod słońcem, bezcenne   emotka  Zobaczymy jak to zorganizują, jeszcze nie mam żadnej informacji. 

Wygraj sobie bilet PKP i jedź emotka gratulacje emotka
0 0

gosposia07

#6266129 Napisano: 08.10.2016 11:02:57
Jedz!emotka Pomyśl jaka przygoda cię czeka, na pewno wrażenia i wspomnienia będą bezcenne ( jak już dziewczyny tutaj pisały).
0 0

edith

#6266130 Napisano: 08.10.2016 11:05:52
Gratuluję metamorfozyemotka Jestem ciekawa Twoich odczuć z kontaktu z Sablewską ,bo ostatnio osoba z mojej rodziny przechodziła metarmofozę z nią  wraz z zakupem ubrań,makijaż,fryzura i stwierdziła,że jest to osba zmanierowana,zarozumiała,która nie zna komproomisów, ma byc tak jak ona chce,krzyczała na swoich pracowników a nawet na dziewczyny w Douglasie,ubierała zwycieżczynie metamorfoz w ubrania typu worki,sukienki "dzieci kwiaty", co zresztą sama miałam okazję zobaczyć na pokazie,jedynie co miło wspomina to mega fajnego fryzjera od Sablewskiej Maniewskiego emotka Życzę super przygody emotka
0 0

visserarthur

#6266136 Napisano: 08.10.2016 11:28:52
No gratuluję, chętnie pojadę na tę metamorfozę, ale chyba ponabijać się, jak pani Sablewska sobie radzi, bo wątpię, że ona sama ich dokonuje, skoro jeszcze nie tak dawno była szarą myszką z kompleksami, a teraz doradza innym...
1 maria1980 0

Gość: letnil

#6266304 Napisano: 08.10.2016 22:46:02
Gratulacje!! Jedź i korzystaj jak to ktoś wcześniej napisał. Na pewno warto, co tam przeżyjesz, nawet po 300 km drodze i zmęczeniu związanym z tym, to Twoje!!!:) Głowa do góry!
0 0

scrabble

#6266306 Napisano: 08.10.2016 22:49:00
Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Wygraj sobie bilet PKP i jedź emotka gratulacje emotka

emotka  organizator pokrywa zwrot kosztów biletów PKP do 250 zł . Chyba o Kraków trzeba jeszcze zahaczyć emotka

Nadal nie ma żadnych szczegółów więc można tylko pofantazjować. Ciekawa jestem czy jednocześnie zbiorą te 10 osób czy podejdą do tego bardziej indywidualnie i jak z tą stylizacją, czy można mieć własne zdanie czy narzucą? 
No nic, pożyjemy, zobaczymy. Dzięki dziewczyny za miłe słowa emotka
0 0

daigee

#6266322 Napisano: 08.10.2016 23:13:51
Hm, może dorzucę swoje 3 grosze emotka
Jestem mniej więcej na świeżo w temacie wygranych w konkursie metamorfoz, przy udziale znanych osób (lekcja makijażu z Magdą Pieczonką z konkursu L'oreal Cannes). To na pewno niezapomniane wrażenia, coś na co człowiek niekoniecznie sam by się zdecydował i wykosztował. Było dużo fajniej niż zakładałam, wyciągnęłam z tego sporo dla siebie.
Z 10 wygranych ostatecznie w Warszawie stawiły się 4 dziewczyny - z tego 3 z e-konkursów (dziewczyny, pozdrowienia!). Większość na pewno odstraszył dystans itd. więc było kameralnie, mega sympatycznie.

W Nivea Invisible jest o tyle fajnie, że zwracają za dojazd. Poświęcamy więc tylko swój czas, nie ma jakiegoś dramatycznego ryzyka emotka
Ja podejrzewam, że będą chcieli zwołać na raz te 10 osób. A w kwestii ciuchów będzie tak, że dostaniecie to, w czym widzi Was stylistka.

Na tą metamorfozę z Sablewską deleguję siostrę, ja zadowolę się bonem emotka  Ale w nieco innych okolicznościach na pewno bym jechała. Warto się skusić na coś takiego.

scrabble

#6266364 Napisano: 09.10.2016 09:05:52
"dramatyczne ryzyko"...emotka  przeżyłam na lekcji makijażu organizowanej przez AVON w moim mieście.  
Na warsztaty trzeba było umawiać się telefonicznie, bo "liczba miejsc ze względu na duże zainteresowanie- ograniczona" 
Pojechałam z siostrą, było ok. 8 dziewczyn. Wszystko fajnie, miła atmosfera. Na początku pogadanka, przedstawienie bogatej oferty kosmetycznej... Słabo mi się zrobiło dopiero, kiedy Profesjonalna Makijażystka postawiła na stoliku stand na pędzle. Wstrętne, powykręcane włosie, brudne. Nie chciałam sobie wyobrażać ile twarzy już się niemi wymalowało.
Wszystkie już miałyśmy zmyte makijaże, Nasza Profesjonalistka rozłożyła kosmetyki i kolejno, etapami tłumaczyła jak i co nakładać. Tak... "podkład którym pędzlem? A to jak Wam wygodnie (tu dziewczyny łapały za co popadnie, pędzel do różu czy pudru...)- potem i tak najlepiej wklepać paluszkami, bo ciepło skóry pomaga wtopić się kosmetykowi..."

Nie wiem co mnie tknęło, że zabrałam ze sobą krem BB i tusz? Szósty zmysł? emotka  Niczego nie tknęłam a już naprawdę niedobrze mi się zrobiło kiedy przeszłyśmy do malowania ust! Pomadki wędrowały z rąk do rąk, dziewczyny sprawdzały w którym kolorze im dobrze. Po kilku minutach Profesjonalistka wspomniała, że do nakładania szminki używa się specjalnego pędzelka, który jak się okazało "jest gdzieś na stanie". Wygrzebała go jedna z uczestniczek warsztatów, wytarła w chusteczkę nadmiar koloru (używanego pewnie przez inną uczestniczkę tych że warsztatów ze 2 miesiące temu...) i profesjonalnie, ponownie nałożyła szminkę na usta.
Zamknęłam oczy, bo miałam już wizję jej ust za miesiąc z paskudną opryszczką. Pewnie do końca życia będzie się zastanawiała gdzie ją złapała?

Daigee Pieczonki Ci szczerze zazdroszczę. Nawet nie wiesz jak bardzo emotka  

1 brucee 0

maria1980

#6266366 Napisano: 09.10.2016 09:18:08
scrabble napisał(a):

"dramatyczne ryzyko"... emotka  przeżyłam na lekcji makijażu organizowanej przez AVON w moim mieście.  
Na warsztaty trzeba było umawiać się telefonicznie, bo "liczba miejsc ze względu na duże zainteresowanie- ograniczona" 
Pojechałam z siostrą, było ok. 8 dziewczyn. Wszystko fajnie, miła atmosfera. Na początku pogadanka, przedstawienie bogatej oferty kosmetycznej... Słabo mi się zrobiło dopiero, kiedy Profesjonalna Makijażystka postawiła na stoliku stand na pędzle. Wstrętne, powykręcane włosie, brudne. Nie chciałam sobie wyobrażać ile twarzy już się niemi wymalowało.
Wszystkie już miałyśmy zmyte makijaże, Nasza Profesjonalistka rozłożyła kosmetyki i kolejno, etapami tłumaczyła jak i co nakładać. Tak... "podkład którym pędzlem? A to jak Wam wygodnie (tu dziewczyny łapały za co popadnie, pędzel do różu czy pudru...)- potem i tak najlepiej wklepać paluszkami, bo ciepło skóry pomaga wtopić się kosmetykowi..."

Nie wiem co mnie tknęło, że zabrałam ze sobą krem BB i tusz? Szósty zmysł?  emotka  Niczego nie tknęłam a już naprawdę niedobrze mi się zrobiło kiedy przeszłyśmy do malowania ust! Pomadki wędrowały z rąk do rąk, dziewczyny sprawdzały w którym kolorze im dobrze. Po kilku minutach Profesjonalistka wspomniała, że do nakładania szminki używa się specjalnego pędzelka, który jak się okazało "jest gdzieś na stanie". Wygrzebała go jedna z uczestniczek warsztatów, wytarła w chusteczkę nadmiar koloru (używanego pewnie przez inną uczestniczkę tych że warsztatów ze 2 miesiące temu...) i profesjonalnie, ponownie nałożyła szminkę na usta.
Zamknęłam oczy, bo miałam już wizję jej ust za miesiąc z paskudną opryszczką. Pewnie do końca życia będzie się zastanawiała gdzie ją złapała?

Ja wygrałam pare lat temu metamorfozę u Grzegorza Blocha (wartość 5000) bez zwrotu kosztów dojazdu. Była oczywiście gruntowna zmiana fryzury, makijaż (instrukcje jakie kolory są moje) oraz zakupy emotka  tak sie rozpędziliśmy i tak mi sie spodobało ,ze musiałam troche kasy za ciuchy dopłacić emotka  do bonu ... najwspanialej wspominam te nasze kłótnie o to ,ze " zwariowałeś ja tego nie włożę" ,"nie ma szans ,to nie mój styl" ..."zakładaj te kiecke ,bo zaraz oberwiesz "" gorset ??? No chyba sobie żartujesz "  ...do domu wróciłam obładowana ciuchami ,których w życiu bym sobie nie kupiła -byłam pewna ,ze jak wrócę to tego nie założę ,wrócę do mojego starego stylu ,ale nie Grzegorz mnie zmienił także psychicznie emotka  metamorfoza-super sprawa ,ale chyba nie taka dziesięcioosobowa tylko indywidualna 

notta

#6266468 Napisano: 09.10.2016 17:05:44
maria1980 napisał(a):

scrabble napisał(a):

"dramatyczne ryzyko"... emotka  przeżyłam na lekcji makijażu organizowanej przez AVON w moim mieście.  

Nie wiem co mnie tknęło, że zabrałam ze sobą krem BB i tusz? Szósty zmysł?  emotka  Niczego nie tknęłam a już naprawdę niedobrze mi się zrobiło kiedy przeszłyśmy do malowania ust! Pomadki wędrowały z rąk do rąk, dziewczyny sprawdzały w którym kolorze im dobrze. Po kilku minutach Profesjonalistka wspomniała, że do nakładania szminki używa się specjalnego pędzelka, który jak się okazało "jest gdzieś na stanie". Wygrzebała go jedna z uczestniczek warsztatów, wytarła w chusteczkę nadmiar koloru (używanego pewnie przez inną uczestniczkę tych że warsztatów ze 2 miesiące temu...) i profesjonalnie, ponownie nałożyła szminkę na usta.

Ja wygrałam pare lat temu metamorfozę u Grzegorza Blocha (wartość 5000) bez zwrotu kosztów dojazdu. Była oczywiście gruntowna zmiana fryzury, makijaż (instrukcje jakie kolory są moje) oraz zakupy emotka  tak sie rozpędziliśmy i tak mi sie spodobało ,ze musiałam troche kasy za ciuchy dopłacić emotka  do bonu ... najwspanialej wspominam te nasze kłótnie o to ,ze " zwariowałeś ja tego nie włożę" ,"nie ma szans ,to nie mój styl" ..."zakładaj te kiecke ,bo zaraz oberwiesz "" gorset ??? No chyba sobie żartujesz "  ...do domu wróciłam obładowana ciuchami ,których w życiu bym sobie nie kupiła -byłam pewna ,ze jak wrócę to tego nie założę ,wrócę do mojego starego stylu ,ale nie Grzegorz mnie zmienił także psychicznie emotka  metamorfoza-super sprawa ,ale chyba nie taka dziesięcioosobowa tylko indywidualna 

Razem z jeszcze jedną forumowiczką udało nam się wkręcić do programu w tv gdzie nagrodą była metamorfoza przed kamerami, nowa fryzura, wizyta w redakcji glamoura, nowy makijaż i stylizacja + boniacz 1000zł do H&M. Finalnie sesja zdjeciowa wieńcząca dzieło. Do dzisiaj wspominam z sentymentem. Odcinek mam zachowany na pamiątkę <chyba nawet do dzisiaj można odszukać go w internecie), glamoura z metamorfozą też  emotka . Pozytywna przygoda i do dzisiaj nie żałuję, że się zdecydowałam. Lepiej spróbować niż później żałować emotka

p.s. Gratulacje do wszystkich laureatek! Sama z chęcią bym się z wami zamieniła i pojechała, ale niestety szczęścia ostatnio brak i nawet bonu nie mam..

szindy

#6266469 Napisano: 09.10.2016 17:14:13
edith napisał(a):

Gratuluję metamorfozy emotka Jestem ciekawa Twoich odczuć z kontaktu z Sablewską ,bo ostatnio osoba z mojej rodziny przechodziła metarmofozę z nią  wraz z zakupem ubrań,makijaż,fryzura i stwierdziła,że jest to osba zmanierowana,zarozumiała,która nie zna komproomisów, ma byc tak jak ona chce,krzyczała na swoich pracowników a nawet na dziewczyny w Douglasie,ubierała zwycieżczynie metamorfoz w ubrania typu worki,sukienki "dzieci kwiaty", co zresztą sama miałam okazję zobaczyć na pokazie,jedynie co miło wspomina to mega fajnego fryzjera od Sablewskiej Maniewskiego emotka Życzę super przygody emotka

Jestem jedną z laureatek owej metamorfozy i muszę przyznać, że właśnie opisanej przez Ciebie sytuacji troszkę się obawiam...Szczególnie przeglądając metamorfozy Sablewskiej, których zdjęcia widnieją w internecie. Z drugiej strony-raz się żyje! emotka
1 kumulacja 0

moskala22

#6266474 Napisano: 09.10.2016 17:31:46

Gratuluje metamorfoz i pamietajcie, do odważnych świat należy

Ja keidyś też wygrałam metamorfozę której bardzo sie bałam gdy zobaczyłam stylistkę. Efekt jednak bardzo pozytywnie mnie zaskoczył emotka  Zreszta sami zobaczcie

daigee

#6266503 Napisano: 09.10.2016 18:54:22
Zdjęcia z naszych makijaży u Pieczonki będą za jakiś czas opublikowane więc i tak nic się nie ukryje emotka  Jak ktoś ciekawy, to znajdzie emotka  Moim zdaniem wyszło super, Magda to już wyższa półka.

Też jestem ciekawa czy Maja Sablewska tym razem się spisze emotka
0 0