Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: minia
Gość: emilka1705
agusia właśnie ja też mam w mbanku i jeśli wpłacam kasę w placówce czy jeśli robię przelew z bre banku (mbank, multibank) pojawia się od razu na koncie.
Gość: dianek
zmień sobie bank na mBank albo Alior Sync
nie dość że za darmo, to Sync jeszcze płaci za to jak się robi zakupy przez internet (zwracają 5%)
oba banki pomagają poprzenosić wszystkie papiery, dokonać formalności, mBank jakiś czas temu jeszcze opłacał klientowi kary np. za rezygnację z kart czy rachunków jeśli takie były
btw
kurde, ale nie mam czasu
Gość: emilka1705
-dużo zakupów opłacam przez internet więc opłacałoby się
-szybkie przelewy mają darmowe.
Cholera kiedy ta zima się skończy....wali śniegiem, a ja muszę iść na zakupy. M wróci jutro, a my mamy pustkę w lodówce.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Cholera kiedy ta zima się skończy....wali śniegiem, a ja muszę iść na zakupy. M wróci jutro, a my mamy pustkę w lodówce.
Zima jest fajna, oby trzymała do kwietnia
dobra, wracam do pracy - jeszcze 2 dni wystawiania ciuszków, a później przychodzi sprzęt do testów i znów trzeba będzie piiiisać i piiisać.. eh
nie chce mi się
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy takie same konta, mbank, alior do platnosci internetowych - bo to zwrot dla nas co miesiąc i to spory, no i mam idea jako firmowe. Ale nie polecam - to jest beznadziejne, po przelewie wykonanym dalej widze jakby pieniadze byly na koncie, dopiero po dluzszym czasie znikaja. Gorsze ze ksiegowosc mam powiazana z kontem w idea
A co testujesz?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
To masz spokojne bobo, mój jak tylko widzi, że chcę Go dać do kojca, to już zaczyna płakać.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja księgowość sobie prowadzę sama na ifirma.pl - polecam
idea bank niestety jest jaki jest.. zastanawiałam się nad przerzuceniem tego do mBanku, ale odstrasza mnie przymus płacenia 1zł za każdy przelew do innego banku
znajoma z osiedla pracuje w idea, mówi że w okolicach wakacji powinien cały system działać lepiej - oni cały czas go tworzą... ja mam nadzieję
a co testuje? różne rzeczy - ogólnie sprzęt komputerowy itp. (piszę dla benchmark.pl - wróciłam do nich po 2 latach przerwy, ciężka robota, ale ja chyba ją kocham i bardzo za nią tęskniłam ^^)
Benek w żłobku przez pół dnia dawali sobie z Felixem buziaki... chodzili za sobą i normalnie dawali całusy... czy ja powinnam się już bać, czy olać i zostawić mu wolność wyboru?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie mam umowę na księgowość chyba na rok, potem pomyślę. W Idea podobno od roku obiecują że będzie lepiej. A jest beznadziejnie. A na aktywację konta czekałam ze dwa miesiące, bo ktoś czegoś nie kliknął. Masakra jakaś.
Mój mężu dla in4.pl testuje sprzęt komputerowy, głównie urządzenia mobilne. A ja z tego wszystkiego lubię chodzić na konferencje prasowe
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wiesz, w życiu trzeba wszystkiego spróbować
z resztą, przewinęłam się przez kilka portali, wiec z kim ja nie pracowałam
ja głównie peryferia (zwłaszcza gamingowe) i luźne arty, teraz będę wałkować windowsa 8
dobra, spadam po młodego, bo dzisiaj żłobek krócej czynny, bo mają kontrolę (starają się o dofinansowanie, jak się uda to będą duuże obniżki
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A my jesteśmy w trakcie pisania podręcznika o Windows 8. Temat ogólnie mało ciekawy. W życiu nie przesiądę się na ten system.