Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy któras korzystała z takiej przedłuzki? sprawdza sie?
http://www.dobrer...oroweru-p-10696.html
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: katrin22
Tak! Wyciągasz gorący z piekarnika i łup na podłogę
To miejmy nadzieję, że sobie bobas poleżakuje i wróci na swoje miejsce
Mój Kuba od początku był ułożony pupką w dół. Jego głowa masowała mi żebra, a rączka grzebała pod prawym żebrem
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o własnie tak:))
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczełam 31
Dominik był ułożony główką w dół i tak mi dawał po żebrach, że do dzisiaj mam tak lekko odstające
Kasia teraz to kręgosłup to pikuś przy miednicy i biodrach, ale pewnie też moja wada bioder tutaj się obudziła, no nic teraz mały na ferie pojechał na kilka dni do teściowej a ja postaram się stanąć na nogi
Gość: size
Leż, odpocznij. I chyba gównie poleż
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już planujemy wyjazdy jak tylko junior pozwoli
Pamiętam jak byłam w 34 tc i pytałam lekarza, czy jest szansa na obrót ( z tym, że mój z pozycji poprzecznej usiadł sobie
Pod koniec byłam przygotowana na CC i mocno zbulwersowałabym się gdyby Kubuś się nagle obrócił
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobacze może wyciągne na dniach kogoś do towarzystwa na basen, w razie czego męża kuzyn powiedział,że pochodzi ze mną, a jak coś i Domiśka możemy wziąć on się nim zajmie w wodzie . Tylko musimy wbić się w dobry czas bo ma takie studia,że tylko 1 dzień w tygodniu wolny. Myślę,że basen dużo pomoże.
Jeszcze jak po Domisia pojade do teściowej to chyba wezmę jej piłkę do ćwiczeń, może tak troszkę wzmocnie biodra.
Ehh starość nie radość
I nie mów o starości
Będzie ustalone
Będziee dobrze - czuję
HIHI, ale moja teściowa uważa, że mam moce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo teściowe są fajne
No może :> My już jesteśmy ze sobą sto lat, zawsze to samo, ale zawsze dobre
Z takich obocznych ciekawostek: jesteśmy 12 lat po ślubie i nie mówię Jej mamo
Wy mówicie mamo do mamy męża?
Ja nadal nie
bo teściowe są fajne
Powiem Ci,że tak też uważam
anialistopad
Postów 14173
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to jest mamuś lub jak wkurzy to mama
Do teścia szybciej mówiłam tato, ale jakoś łatwiej mi to przyszło, bo do mojego ojczyma też tak mówie ( wychowywał mnie od dziecka) i nie wiem czemu ale szybciej mi to przyszło
_
Kaki ale to często jest trudne
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą teściowa ciągle powtarza że nie ma tylko 2 synów, ale też 2 córki.
Od razu mówie, u nas nie zawsze było słodko, do dzisiaj nie zawsze się zgadzamy baaa w większości tematów mamy odmienne zdanie, ale każda siebie szanuje i nawet jeśli się nie zgadzamy nie jesteśmy w tym złośliwe.
Ale skąd się to bierze? Są z nami, w sumie ich lubimy i dlaczemu? Ja nie potrafię się przemóc. I nie chcę się starać. Mama=Mama, Tata=Tata (ojczym liczony tak samo).