Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz juz normalnie - jestesmy 3 lata po ślubie ale juz przed ślubem mówiłam: Mama Karola
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
anialistopad
Postów 14173
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam tak samo - też mówi że ma 2 corki i 2 synów (a rodzonych ma naprawde 2 synów)
I tez nie było zawsze u nas miodu -ale jak nie mieszkamy z nimi to sie kochamy juz - bo z daleka i raz na 1-2 tyg jak jedziemy na obiad/kawe to lepiej się człowiek czuje i bardziej kocha
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z teściem całkowicie się różniłam, wiecznie spieraliśmy się, a i tak byłam za nim. Jak zmarł to był dla mnie taki szok,że przez pierwsze dni ciężko ze mną było, oj ciężko ( zresztą jak z większością rodziny)
Za teściową mimo wszystkich różnic też teraz bardzo jestem, wiem,że możemy na nią liczyć w każdym momencie i w każdym temacie, swoje odłoży byle nam pomóc.
Za to może mi lżej, bo ja ze swoimi rodzicami miałam ciężki kontakt, teraz to się zmieniło troszkę, ale musiało wieleee wody upłynąć ...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja koleżanka sie nad tym zastanawiała, ale nie wiem czy w końcu kupiła. Jak tak, to podpytam, czy jest zadowolona.
Size, ja też nie nazywam mamo, tato Ostatnio staram sie mówić babciu, dziadku bo co powiem jak mały zapyta, czemu mówię pani
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobranoc
Ja sama w domu, więc szwendam się po necie
anialistopad
Postów 14173
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Przygotowałam inną odpowiedź. Ale skasowałam. Chyba też nie chciałbym, by ktoś mi właził. Choć moi są spoko, tyle że chodzą dwójkami: powiem mamie męża-teść wie.Było parę sytuacji wymagających jakiejś intymności, zawsze rezygnowałam.Bo bałam,że się rozejdzie.
Jakbym nie musiała, nie jeździłabym
Gość: size
Mam to samo:)
A Pani Pan boję się, ze mogą urazić
Mamy wiele podobnie
Dobranoc, spokojnej, Kalisto na Się uważaj
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np. to
też często coś napiszę, a potem odpuszczam i kasuję
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja do tesciowej i tescia szybko zaczełam mowic mamo i tato, ale ona do tego dazyła, miesiac po slubie na stacji benzynowej bralismy kawe i mowie nadal Pani, a ona ze mi ułatwi i wez te kawe dla mamy i taty , wiec szybko sie przestawiłam, wolałam tak niz miałaby mi zwracac uwage:). Ogolnie to ciesze sie ze mieszka 60 km ode mnie i niezbyt czesto sie widujemy:)
za to moj maz do mojej mamy bezosobowo lub Pani, ale moja mama jest sztywna i jej to zasadniczo nie przeszkadza:)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: quaqua
A co do mówienia do teściów to ja mówię mamo w trzeciej osobie jakoś... Np. Dać mamie coś? z teściem jakoś łatwiej. Czasem w żartach mówię do niego Pan Tata
Gość: agasiam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwonili dziś z BV i chcą słoiczek do badań... Podejrzewam że wyjaśnienie będzie takie że to moja wina
Gość: rachel
Nieźle...może coś chociaz za to dostaniesz?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane