Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę to podsumować tak
Czekamy na dokładną wycene, ale zaliczył nam rzeczy o których nawet nie myśleliśmy
Jak facet przyjechał, to jak mąż go zobaczył, pierwsze pytanie było " my się chyba znamy"
Ogólnie na plus, aby tylko jeszcze dobrą wycene zrobili
Gość: size
Super, benasiu, brawo dla Ciebie ( i dla Mikołajka też)
Jak się Miki nie wystraszy to będzie powodzenie
Nie wiem czy dobrze przeczytałam, ze nie macie nocniczka - wg mnie mógłby się przydać. Wasz Synuś jest młodziutki, nie wiem czy tak od razu przestawi się na wucet. A niebawem lato
No i SAM. Najważniejsze, ze bez pieluszki
Kupcie nocniczek
Gość: size
No to super
Dobrze, ze macie fakturki.
Nam w zeszłą zimę autobus wjechał w lewy tył naszego golfa.
Ubezpieczyciel dawał nam 2,5 tys. bez rzeczoznawcy
Teraz autko zrobione, faktura z vw na 7,8 tys.
Wiesz co, ale uszczerbek macie spory jak przeczytałam drugi raz. I opony, kurde, powinni 4 liczyć - chyba, ze te same - nie wiem jak to w praktyce.
No życzę Wam przyjemnej przeprawy, mam nadzieję bez przejść.
Ale alusia do renowacji
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: agasiam
katrin dużo zdrówka, nie martw się, odpoczywaj.
Gość: minia
ZESTAW 4- czapeczka Endo
ZESTAW 9 - gazetka Skarb
dobrze ze specjanie po to nie jechalam tylko byłam w Rossmanie przejazdem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile dobrze kojarzę to z nimi raz mieliśmy do czynienia, jak w poprzednim aucie ( dzień po zakupie
Teraz mamy fajnie w papierach wpisane, bo mimo ich wyceny w przypadku dodatkowych uszkodzeń, które wyjdą na warsztacie mam zgłaszać wszystko i też inna sytuacja, jako,że w tej samej dziurze nie tylko my auto załatwiliśmy.
Zobaczymy jak to wszystko wyliczą, mają 5 dni
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza sie size nie mamy nocniczka od razu próbujemy na toaletę z nakładką - Mikołaj lubi chodzić i siadać jak się pytam czy chce siku ale nie zawsze jest efekt, a jak chce juz zejsc to nie zmuszam... No własnie nie wiem czy kupic nocnik czy nie... Bo nie wiem czy w ogole bedzie chciał korzystac a tu widzi jak mama np korzysta z toalety
No i gorzej bo chłopcy maja siusiaczka i moj musi byc daleko posadzony tzn miec przestrzeń z przodu duza zeby siku nie uciekło a na nocniczku chyba mniej tego miejca jest - choć w tych sprawach to my jeszcze laicy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: allice
To prawda u nas często gdzieś bokiem poleci i mam zasikany chodniczek w łazience. Dobrym pomysłem jest, żeby mały siedząc na nocniczku wyprostował nóżki albo pochylił się lekko do przodu to zazwyczaj nic wtedy nie ucieka.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: prodiament
Zgodnie z Waszymy radami, dzisiaj wybieram się do innego okulisty - tym razem do mężczyzny - zobaczymy, czy będzie mniej "niepociumany"
ale to chyba nie wasz ubezpieczyciel za to płacił? Teraz chyba jest trochę lepiej z tymi ubezpieczeniami. więcej opcji, większa konkurencja. Nasza naprawa kosztowała 15 tys.
ekojez
Postów 29
Data rejestracji 03.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ekorod...cko,40,433,1006.html
Ja myśle o wielorazowych wiecie gdzie można wygrać wielorazówki teraz?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczymy jak to wycenią i sprawdzimy, czy damy radę zrobić wszystko w warsztacie w którym był zawsze robiony, chociaż tam ceny podobno potrafią powalić na kolana.
Jakby nie było musimy auto zrobić, bez oszczędzania, bo zbyt dużo jeździmy, a jak urodzę to czeka nas kilka dłuższych tras.
Agusia to gdzie jest auto ubezpieczone ma największe znaczenie przy ac i nw, jeśli ktoś w Ciebie wjedzie i starasz się o odszkodowanie z oc, twoje ubezpieczenie nie ma tu nic do rzeczy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam mega stos wielorazówek
Tylko,że z wielo chce ruszyć po smułce, pierwsze dni jednak pampki
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
witam po małej przerwie
prodiament, nawet przy -50 możesz rodzić naturalnie
sama mam dużą wadę wzroku i dodatkowo wadę oka w postaci bardzo cienkiej siatkówki, sporo poczytałam na ten temat, konsultowałam z lekarzami (bo nie miałam ochoty stracić wzroku podczas porodu) i zwykła wada nie jest przeciwwskazaniem do porodu sn
ekojez , my również na wielo
właśnie cały stos reorganizuje bo na żłobkowe wymagania się przerzucamy (czyli wsio na rzepy), więc mam trochę do sprzedania jakby co
monia, nie macie czegoś na rzepy do wymianki na napy?:P katastrofa, panie żłobkowe nie czają nap...