Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też już śnieg topi się i jest chlapa
Niech ta wiosna już przychodzi noooo...
ps dianek powiedz Ty mi, czy jak robisz odrosty dredów ( szydełkujesz) też Ciebie tak boli ? Bo ostatnio miałam ochotę mojemu zostawić szydełko w czaszce
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
I ja o mały włos nie miałabym bliskiego spotkania z chodnikiem. Wychodząc z przychodni tak "zatańczyłam" na lodzie, że ledwo złapałam równowagę.
A propos upadków. 3 lata temu wychodząc z Kościoła (ostatni dzień nauk przedmałżeńskich, piękne czasy, byłam jeszcze wtedy panienką
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musiałam delikatnie nacisnąć,żeby zrobił mi szybkie usg, bo chciał dopiero za 2 tygodnie
Ogólnie mały nadal ma główkę z boku, ale pupka na usg wyszła już wyżej, więc jakby się przekręcał, zresztą teraz nawet czuje jak walczy. Zobaczymy za 2 tygodnie, ale zastrzegłam,że chce robić wszystko byle nie było cesarki
Usg było tak szybkie,że nawet nie mierzył małego, ale tylko stwierdził,że duży chłopak rośnie
Zobaczymy za 2 tygodnie, miejmy nadzieje,że uda mu się obrócić do końca, mimo braku miejsca
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo mamy nową ciążówkę?
jak to ktoś, kiedyś napisał, ale miałaś dupsko
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy chodziłaś jak ta pani?
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Nie było łatwo, a że tył mam nie mały i nie chudy, więc tak feralnie się wbiła, że musiał chirurg interweniować
Ps. A co obrazka, to jeszcze takiego dupola nie mam
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i się nie udało, mojej też nie.
Co do dupola... znaczy psina jeszcze bezpieczna?
Pewnie też będziemy jakieś sabotaże wymyślać
Psina moja większa, więc ma większe szanse na przeżycie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
jak jestem na trzeźwo to jęczę
acz - podobno facetów to bardziej boli - no ale wiadomo jak oni ból znoszą...
kwestia jeszcze jakim szydełkiem robisz
0,5mm jest spoko, ale 0,6mm się już robi masakra - za dużo włosów wciąga i ciąąąągnie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Matko mały mi chyba wszystkie wnętrzności obił w nocy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że panowie dzieci nie rodzą, bo człowieka w takim wypadku na ulicy byś nie spotkała
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Na wojnie dochodzi do głosu jeszcze jeden czynnik męski,ktory uaktywnia się w obecności innych facetów czyli ,,CO???Ja nie dam rady?
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane