Konkursowiczki w ciąży

kalisto1986

#5616889 Napisano: 19.03.2013 23:08:17
My wyjeżdżając z domu mamy taką małą górkę pod którą trzeba podjechać, nacisnąć domofon i dopiero wyjeżdżamy, nasze modły,żeby brama była otwarta zostały wysłuchane, ale i tak musieliśmy 3 razu podjeżdżać emotka
Teraz też już śnieg topi się i jest chlapa emotka
Niech ta wiosna już przychodzi noooo...

ps dianek powiedz Ty mi, czy jak robisz odrosty dredów ( szydełkujesz) też Ciebie tak boli ? Bo ostatnio miałam ochotę mojemu zostawić szydełko w czaszce emotka ( tz ja jemu robię, a on tak jęczy)
0 0

mkrzysiek

#5616894 Napisano: 19.03.2013 23:16:45
też mam dosc zimy dzisiaj biegne na busa iii... tak się wyrąbałem przez lód na chodniku że nie mogłem się podnieść wszystko mnie boli
0 0

Gość: katrin22

#5616903 Napisano: 19.03.2013 23:34:56
mkrzysiek napisał(a):

też mam dosc zimy dzisiaj biegne na busa iii... tak się wyrąbałem przez lód na chodniku że nie mogłem się podnieść wszystko mnie boli

I ja o mały włos nie miałabym bliskiego spotkania z chodnikiem. Wychodząc z przychodni tak "zatańczyłam" na lodzie, że ledwo złapałam równowagę.

A propos upadków. 3 lata temu wychodząc z Kościoła (ostatni dzień nauk przedmałżeńskich, piękne czasy, byłam jeszcze wtedy panienką emotka ) zjechałam pupą po kamiennych schodach, obecny małżonek pomagał mi dojść do auta i pojechaliśmy do teściów. Jakby tego było mało, to tego samego dnia u teściów usiadłam na pineskę emotka
0 0

kalisto1986

#5616916 Napisano: 20.03.2013 00:19:43
ja teraz chodzę jak pingwin, żeby nie wywalić się i nie potoczyć jak kula śniegu emotka
0 0

#5616918 Napisano: 20.03.2013 00:31:25
KAli a jak tam bobo, próbuje zrobić fikołka??
0 0

kalisto1986

#5616921 Napisano: 20.03.2013 00:36:21
katrin22 napisał(a):

KAli a jak tam bobo, próbuje zrobić fikołka??

Nooo, niby próbuje. Dzisiaj miałam małe spięcie z lekarzem emotka 2 dziewczyny przede mną próbowały na nim wymusić skierowanie na cesarkę - bez wskazać i to około 38 tygodnia emotka i chyba miał już dosyć ...
Musiałam delikatnie nacisnąć,żeby zrobił mi szybkie usg, bo chciał dopiero za 2 tygodnie emotka
Ogólnie mały nadal ma główkę z boku, ale pupka na usg wyszła już wyżej, więc jakby się przekręcał, zresztą teraz nawet czuje jak walczy. Zobaczymy za 2 tygodnie, ale zastrzegłam,że chce robić wszystko byle nie było cesarki emotka A tak to wizyta była dosyć szybka, zrobił posiew, wyniki jak na mnie ok, tzn żelazo musze nadal brać, ale nerki w miarę się stabilizują, tylko teraz ciśnienie zaszalało, ale to pewnie z nerwów emotka
Usg było tak szybkie,że nawet nie mierzył małego, ale tylko stwierdził,że duży chłopak rośnie emotka
Zobaczymy za 2 tygodnie, miejmy nadzieje,że uda mu się obrócić do końca, mimo braku miejsca emotka
0 0

dolly

#5616926 Napisano: 20.03.2013 01:25:48
mkrzysiek napisał(a):

ooo mamy nową ciążówkę? emotka

katrin22 napisał(a):

A propos upadków. 3 lata temu wychodząc z Kościoła (ostatni dzień nauk przedmałżeńskich, piękne czasy, byłam jeszcze wtedy panienką emotka ) zjechałam pupą po kamiennych schodach, obecny małżonek pomagał mi dojść do auta i pojechaliśmy do teściów. Jakby tego było mało, to tego samego dnia u teściów usiadłam na pineskę emotka

jak to ktoś, kiedyś napisał, ale miałaś dupsko emotka emotka
0 0

#5616927 Napisano: 20.03.2013 01:27:15
dolly napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

ooo mamy nową ciążówkę? emotka

katrin22 napisał(a):

emotka emotka emotka ale pinezki nie zgniotłam emotka
0 0

dolly

#5616928 Napisano: 20.03.2013 01:28:43
katrin22 napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka emotka ale chyba ja usunęłaś? emotka
czy chodziłaś jak ta pani?
0 0

#5616929 Napisano: 20.03.2013 01:31:51
dolly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka emotka ale chyba ja usunęłaś? emotka
czy chodziłaś jak ta pani?

Nie było łatwo, a że tył mam nie mały i nie chudy, więc tak feralnie się wbiła, że musiał chirurg interweniować emotka żartuję oczywiście, ale czuję, że to była sprawka teściowej, chciała mnie odstraszyć za wczasu emotka

Ps. A co obrazka, to jeszcze takiego dupola nie mam emotka
0 0

dolly

#5616930 Napisano: 20.03.2013 01:39:16
katrin22 napisał(a):

(...) ale czuję, że to była sprawka teściowej, chciała mnie odstraszyć za wczasu emotka

no i się nie udało, mojej też nie.emotka Swoja drogą ciekawe czy my bedziemy bardziej "wpływowe" emotka

Co do dupola... znaczy psina jeszcze bezpieczna? emotka
0 0

#5616931 Napisano: 20.03.2013 01:44:18
dolly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

(...) ale czuję, że to była sprawka teściowej, chciała mnie odstraszyć za wczasu emotka

no i się nie udało, mojej też nie.emotka Swoja drogą ciekawe czy my bedziemy bardziej "wpływowe" emotka

Co do dupola... znaczy psina jeszcze bezpieczna? emotka

Pewnie też będziemy jakieś sabotaże wymyślać emotka zresztą jeszcze się pewnie taka nie narodziła, co by nam dogodziła jako synowa emotka
Psina moja większa, więc ma większe szanse na przeżycie emotka emotka
0 0

dolly

#5616932 Napisano: 20.03.2013 01:50:31
katrin22 napisał(a):

Pewnie też będziemy jakieś sabotaże wymyślać emotka zresztą jeszcze się pewnie taka nie narodziła, co by nam dogodziła jako synowa emotka
Psina moja większa, więc ma większe szanse na przeżycie emotka emotka

emotka emotka
0 0

Gość: dianek

#5616967 Napisano: 20.03.2013 08:20:46
kalisto1986 napisał(a):

ps dianek powiedz Ty mi, czy jak robisz odrosty dredów ( szydełkujesz) też Ciebie tak boli ? Bo ostatnio miałam ochotę mojemu zostawić szydełko w czaszce emotka ( tz ja jemu robię, a on tak jęczy)

jak jestem na trzeźwo to jęczę emotka ale zazwyczaj mi mężu dokręca przy piwie/winie, więc nie mam powodu by marudzić emotka

acz - podobno facetów to bardziej boli - no ale wiadomo jak oni ból znoszą... emotka

kwestia jeszcze jakim szydełkiem robisz
0,5mm jest spoko, ale 0,6mm się już robi masakra - za dużo włosów wciąga i ciąąąągnie
0 0

#5616988 Napisano: 20.03.2013 08:55:08
A mi się same dredy robią, wystarczy, że po wieczornym myciu głowy nie uczeszę porządnie, to rano przy rozczesywaniu śpiewam operowym głosem emotka
0 0

agusia147

#5617003 Napisano: 20.03.2013 09:15:28
Hehe wariatki z was emotka Ja kiedyś chciałam dredy, ale mi się odwidziało, dlatego, że dość często zmieniam fryzurę, a dredy są jakoś tak bardziej na stałe, no i rozplątać się tego nie da i albo czekać na odrastanie, albo ściąć i też czekać emotka
0 0

kalisto1986

#5617019 Napisano: 20.03.2013 09:38:43
dianek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jak jestem na trzeźwo to jęczę emotka ale zazwyczaj mi mężu dokręca przy piwie/winie, więc nie mam powodu by marudzić emotka

acz - podobno facetów to bardziej boli - no ale wiadomo jak oni ból znoszą... emotka

0,5mm jest spoko, ale 0,6mm się już robi masakra - za dużo włosów wciąga i ciąąąągnie

0.5 jak nie mniejszym, czasem początkowo 0.6 a mniejszym wykańczam. Nooojego strasznie boli, jakieś 2 tygodnie temu zrobiłam mu góre ( tzn on ma tylko tył) a dół mimo,że mega odrost dziad nie daje zrobić emotka Normalnie zadziobie go tym szydełkiem emotka

Matko mały mi chyba wszystkie wnętrzności obił w nocy emotka
0 0

agusia147

#5617028 Napisano: 20.03.2013 09:52:28
kalisto1986 napisał(a):

dianek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

0.5 jak nie mniejszym, czasem początkowo 0.6 a mniejszym wykańczam. Nooojego strasznie boli, jakieś 2 tygodnie temu zrobiłam mu góre ( tzn on ma tylko tył) a dół mimo,że mega odrost dziad nie daje zrobić emotka Normalnie zadziobie go tym szydełkiem emotka

Matko mały mi chyba wszystkie wnętrzności obił w nocy emotka

Dobrze, że panowie dzieci nie rodzą, bo człowieka w takim wypadku na ulicy byś nie spotkała emotka Ja widzę po swoim jak niski ma próg bólu, najmniejsza ranka to od razu - rękę mu urwało emotka Nie wiem jak panowie mogą na wojny śmigać emotka
0 0

abodak

#5617032 Napisano: 20.03.2013 09:59:41
agusia147 napisał(a):

Dobrze, że panowie dzieci nie rodzą, bo człowieka w takim wypadku na ulicy byś nie spotkała emotka Ja widzę po swoim jak niski ma próg bólu, najmniejsza ranka to od razu - rękę mu urwało emotka Nie wiem jak panowie mogą na wojny śmigać emotka

Na wojnie dochodzi do głosu jeszcze jeden czynnik męski,ktory uaktywnia się w obecności innych facetów czyli ,,CO???Ja nie dam rady? emotka
0 0

monika1985monik

#5617036 Napisano: 20.03.2013 10:01:31
agusia147 najmniejsza ranka mój to juz przy bólu głowy umiera emotka emotka emotka
0 0