Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: allice
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja sobie nie wyobrażam innej pościeli niż ta z piór. Zwykła kołdra hipoalergiczna wydaje mi się za lekka, poduszka za mało puchata. Nie lubię spać na plackach
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
A najbardziej zdziwiła mnie odpowiedź lekarki, że Kuba skoro lubi mleko, to może je pić
Co do spania, to mój ma kołderkę 120x60 (ale służy jako przytulanka), poduszeczkę płaską na której śpi, ale za to jak moje dziecko opatulone do spania: rajtuzy cienkie, body z dł. rękawem i na to pajac. Czasami jak jest zimniej w pokoju, to ubieram dodatkowo cienką bluzeczkę na bodziaki.
W szpitalu było zimno (mimo tego, że nowy oddział), bo było 21 stopni, a dziecko było w kaftaniku, owinięte dwoma pieluchami i rożkiem cienkim. Pewnie było Mu zimno, ale ja niedoświadczona nie wiedziałam, żeby Go lepiej ubrać, uważałam, że skoro tak ubrały Go pielęgniarki, to jest OK, ale dziecko sąsiadki miało opatulone w cieplejszy rożek i Ona dodatkowo ubierała skarpetki, potem odgapiłam od NIej i też zakładałam skarpetki i swoje ciuszki ( a nie te wynaciągane 10 letnie ubranka szpitalne, fuj)
Gość: agasiam
U nas też trudne dni bo synek ma katar i strasznie marudzi. Lekarz nic nie stwierdził. mamy stan podgorączkowy i przez 3 dni zalecony nurofen i jakieś krople homeopatyczne do nosa. najgorzej z jedzeniem od rana zjadł tylko butelke kaszy z mlekiem. czekam może zgłodnieje.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedna, nie wątpię, że masz dość. A on w ogóle nie chce jeść? Czy pojedynczych dań? Może jakiegoś herbatnika mu daj?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli chodzi o ubieranie niemowlaka, to Dominik od dziecka był ubierany cienko, rożek służył nam bardziej jako mata lub kołderka, zawsze ubierałam go tak jak siebie, a dodatkową warstwą był kocyk. Nawet największe mrozy nie przeginałam i myślę,że to owocuje. Ostatnio byliśmy u lekarki ( fakt,że zmieniliśmy teraz rodzinną) to się śmiała,że miło poznać pacjenta, którego nigdy na oczy nie widziała
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To masz cudownie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa, zwłaszcza jak jest mróz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
ja dzisiaj rano nieprzytomna w biegu się zbierałam z młodym do żłobka, wpakowałam go w wózek, wychodzę z bloku, a tu nie da się jechać, patrzę w dół o co chodzi - i dopiero wtedy śnieg zauważyłam
a dowaliło tak z 10-15cm, masakra była
i w piatek podobno ma wrócić
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0