Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: prodiament
Tak właśnie pomyślałam, że pewnie nie wystawiają FV. W ten sposób mogą się zabezpieczyć przed ewentualnym dochodzeniem swoich praw przez kobietę, jak już otrzeźwieje z bólu na tyle, żeby pomyśleć, że niesłusznie żądają opłaty za coś, co jest niby zagwarantowane dla ubezpieczonych w NFZ
Gość: rachel
No tutaj w tej cukierni jest akurat tak że smak wybieram z normalnych tortów, więc moga zrobić nawet kawowy czy z alkoholem wiec smak to nie problem...gorzej z wyglądem tortu:)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a widzisz, czyli zmienili coś, bo jak ja jeszcze kupowałam, to były tylko śmietankowe i tyle
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się podobają: ser z myszkami, wodny świat, przyjaciele
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dzięki rada bardzo cenna! Ten kubuś wygląda jakby był ozdobiony kremem to może będzie lepszy niż marcepan?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi podoba się krowa, wodny świat,niebieska sowa i myszki
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście,że jeszcze nie wstydzi się dawać buziaki przy kumplach, przytulać się itp
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie "uszył się" mój rożek - w zamiarze był zamówiony taki,że gdy nie będzie potrzebny rożek, ma służyć jako kocyko-kołderka z metkami do zabawy, a w szlufki będą wpinane zabawki.
https://lh3.googl.../s800/Ro%C5%BCek.jpg
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moje malenstwo zmieniło płec najprawdopodobniej:D i ma od głowki do dupki 9 cm:)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niestety, a jak wiadomo w bólu każda podpisze cokolwiek zgadzając się na cokolwiek byleby już przestało boleć.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: agasiam
Gość: dianek
ja od 2 dni zestresowana bo Benek smarka i kaszle w nocy bardzo, a syn sąsiadki w szpitalu, gdyby pojechali nie o 22 tylko rano to by chłopaczka nie odratowali - takie zapalenie płuc tu chodzi
wysłałam chłopaków do lekarza, M. wrócił i... Benek jest zdrowy
tylko mu tak zęby idą cztery czwórki na raz...
no więc osłuchowo czysty, nos ok, żadnej infekcji, lejący katar od zębów i mega ślinotok - jest tego tak dużo że młody się krztusi - stąd ten kaszel (zwłaszcza w nocy)
wgięło nas trochę po tej diagnozie...
to tak piszę, jakby ktoś miał podobnie i tak panikował jak ja
z tego stresu chyba grype złapałam i zdycham podle
eh...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój jak idą mu zęby to pogryzł by Cię do kości jak byś mu próbowała zaglądnąć do buzi