Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My odstawiliśmy 90 % nabiału, też jest problem co dawać na śniadania/kolacje, bo zazwyczaj to nabiał ( jogurty, mleko itp) szedł w ruch, teraz kombinuje z parówkami ( staram się patrzeć na skład) plackami itp, chociaż nie widzę żadnej poprawy po odstawieniu nabiału.
Dzisiaj nalatałam się za maścią bioeulan i nie dostałam
Za to kupiłam sól z morza martwego w rossmanie w fajnej cenie i spróbujemy mydełko biały jeleń z ekstraktem z nagietka, nawilżać będziemy do czasu, aż dostane maść oliwką pat&rub
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mały cały dzień dziś mówi MAMA wcześniej był tylko tata ale jestem szczęśliwa
Gość: dianek
niebo lepsze mydła marsylskie (nie wiem gdzie można kupić stacjonarnie, kupuję przez sieć)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Znalazlam ta masc w sklepach internetowych i chyba tam zanabede
- http://www.strefa...zapalenie-skory.html
- http://www.wzgodz...ulen-masc-p-143.html
A tutaj wypowiada sie osoba o w/w
http://www.atopow...c.php?f=1&t=6544
Licze jednak, ze nam pomoze
Dzieki raz jeszcze za pomysl
Kupie tez ta oliwke z pat&rub zaraz i zobaczymy. Korci mnie jeszcze plyn do kapieli...
Ale ceny kurde maja zacne...
W sol tez sie zaopatrze, tylko teraz widze, ze najfajniejsza bylaby z dodatkiem rumianku - gdyz, cytuje:
"posiada działanie antyseptyczne, przeciwalergiczne, bakteriobójcze i regenerujące. Przywraca skórze zdolność oddychania, oczyszczając ją sprzyja gojeniu się ran. Wykorzystuje się ją w chorobach skóry / usuwa swędzenie/, w chorobach ropnych u dzieci i jako środek przeciwgrzybiczy."
W rossmanie tez maja rozne rodzaje tej soli?
Wypowiadam wojne skornym dolegliwosciom mojej corki
Mam nadzieje, ze ona sama to przezyje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn ja nie mam do rumianku przekonania, nie chcesz wiedzieć co przeżywałam teraz w ciąży po płynie do higieny i wkładkach rumiankowych
Ja powiem tak
Tak jak teraz jest Dominik wysypany nie był NIGDY
najpierw wymyłam go pod prysznicem mydełkiem, później wsypałam 2 duże garści soli z morza martwego dokładnie tej http://www.rossne...artwego-500-g,114394
i na koniec posmarowałam oliwką pat&rub
i teraz moje "przemyślenia"
Po pierwsze kupiłam to mydło, bo nie chcieliśmy się pchać przez miasto do mydlarni po marsylskie, po drugie jednym pomoże biały jeleń innym zaszkodzi, jednym marsyl pomaga innych wysusza itp, a tylko wtedy się dowiemy jak działa jeśli sami spróbujemy. Ja sama jestem "antymydłowa" nie lubie, nie używam, swędzi mnie skóra, tylko i wyłącznie żele pod prysznic. Dzisiaj jednak wymyłam się nim i powiem tak, pachnie cudownie, skóra jest miękka i jak na razie nic mnie nie swędzi.
Po kąpieli w soli mam tak samo, Dominik na razie nie drapie się, wysypka nie jest zaogniona, co po kąpieli było w ostatnich dniach normą.
Teraz oliwka pat&rub jestem w szoku bo ... wchłania się błyskawicznie
Zobaczymy jak będzie dalej.
Maść tą i tak kupie, bo właśnie ma świetne opinie, marsyla kupie, bo jest nawet do prania świetny
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba najlepiej wykluczać alergię metodą odstawiania. A jak wyglądaj ta wysypka ? Mój chrześniak ma ostre azs i u niego zaczeło się od policzków i rączek, ale miał wręcz rany
Dobra, nie kupie
Ogladalam na all taka: http://allegro.pl...len-i3091422069.html
Cale kilo
Rossmana mam niedaleko wiec kupie ta co masz.
Fajnie, ze wysypka sie nie zaognila - u nas po kapieli tez zawsze bylo gorzej. Mam nadzieje, ze Dominikowi pomoze ta seria zabiegow pielegnacyjno-leczniczych
Do mnie zakupy dojda po swietach pewnie wiec przetestuje nieco pozniej. Ale na oliwke juz sie ciesze
Bo roboczo to oczywiscie nazywa sie dla Olci, ale mam nadzieje partycypowac w oproznianiu zawartosci
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kupiłam dzisiaj też w rossmanie z dodatkami bodajże z bratkiem i czymś jeszcze - jednorazowa saszetka, ale to dla mnie, bo ja kocham wszystko co do kąpieli ( w ogóle dla mnie kąpiel dobra na wszystko, a oglądać filmy kąpiąc się kocham
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jogurty odstawiamy na dobre -choć dziwne bo przed tymi felernymi wiśniami nic mu nie było
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u nas tez jakies problemy zaczely sie ni z gruchy ni z pietruchy, ot tak. I tez mielismy takie placuszki z krostkami kiedys jak opisujesz.
Podobne zmiany daje zimne powietrze (mroz), przesuszone - teraz duzo sie grzeje i w zasadzie powinno sie zabezpieczac skore juz w domu. Jak nie ma innych skornych objawow, to jest szansa, ze to to. Odstawianie samych jogutow moze nic nie dac jak bedzie jadl inne produkty z bialkiem.
Najlepiej, jak beda Mu sie dlugo te zmiany utrzymywaly, popytac lekarza - takze o to, czy wymagaja konsultacji u specjalisty.
Jasne, ze nie kupie
A czy ta masc cholesterolowa jest na recepte?
Ps. Kobiety, jaka szybka kombinacja klawiszy przywroce sobie polska klawiature? Ola mi tu pisala dzisiaj i cos pochrzanila. Nie chce robic restaru bo mam 100 niezbednych zakladek pootwieranych...
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alt+shift- jak nic nie pokręciłam