Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzisiaj chciałam kupić, to babka w aptece zawołała 40 zł za 120 ml
Gość: katrin22
Asiu a dajesz serek wiejski?. Możesz kupić też jogurt naturalny i dodać miód/ deserek co tam chcesz (wtedy zobaczysz w 100% czy uczula białko)
Mój Kubuś, to mleczarz, Wypija dziennie po ok.500 mleka i bez niego ani rusz. Wczoraj skończył mi się bebilon, to do wieczora widziałam, że dziecko chce mleczka.
Asiu a kaszki mleczne je Mikuś?? możesz też na wodzie ugotować mannę i dodać mleko modyfikowane, może pod taką postacią zje. Ja też robię takie mieszanki z kaszy manny z kukurydzianą i potem dodaję mm, do tego deserek i tak Kuba uwielbia. W sumie moje dziecko najbardziej na świecie lubi jajecznicę i rosół z makaronem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj chwalił się,że w szkole byli na śniadaniu na stołówce i pani pozwoliła im zjeść zupkę, kto chce .... a,że był rosół to ten opędzlował 3 dokładki
Gość: size
Szkoda, że nie wiedziałam, wczoraj byliśmy na kontroli u naszej pediatry, poprosiłabym
:)
Zrobiłam jednak ten restart i odtwarzam powoli pozamykane
Wypróbuję przy następnej okazji
Ale dziękuję
Kalisto jesteś świetna z tymi porównaniami/stwierdzeniami
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem pojęczę mężowi i on teraz chodzi i nabija się ze mnie kiedy trzecie
Gość: katrin22
Ja już 4 dzień gotuję rosół
Gość: size
Ad. 1. pogrubienie - no raczej
Ad. 2. pogrubienie - też o tym myślę czasami, bo drugiej ciąży się boję. Do Oli przedszkola uczęszczają Maluszki z Domu Dziecka i jest taka jedna dziewczynka, taka myszka, czasami płakać mi się chce jak Ją widzę. Stwierdzam, ze posiadanie dziecka rozbudza i tworzy uczucia, o które wcześniej nigdy nie posądzalibyśmy się. A na pewno zmienia optykę patrzenia na wiele spraw.
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a wysypka to takie malutkie krostki ,bardziej wyczuwane niz widoczne i czasami czerwone policzki takie plamy czerwone i to jest chwilowe
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
masc cholesterolowa..ile sie tego narobilam w aptece
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fryteczka u nas takie same objawy...
Katrin mój mleka nie chce wcale - pije 120ml tylko o pólnocy jak śpi... Kiedyś jadł jogurt naturalny i normalne i nic mu nie było... Teraz jak z naturalnym to nie wiem ale po zwyklym nieciekawie...
Kasiu Mikołaj je na śniadanie i czasami na kolacje kaszki mleczno-ryżowe te na wodę z nestle.
Zwykłych nie je. Nawet ryzu na mleku nie tknie...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: agasiam
Dziewczyny robiłyście zakupy kiedyś w sklepach wyprzedażowych typu Fashion Days, Limango ? Koleżanka namówiła mnie na buty podobno świetne i wczoraj czatowałam na poczatek wyprzedaży. Udało się a dziś rano patrze że wszystkie wyprzedane. Byłam zaskoczona, nie wiedziałam że to takie popularne.Oby tylko buty były dobre.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czym małego smarujesz? Nie było problemów po nasmarowaniu? U nas małego najpierw smaruję wazeliną a dopiero później Niveą bo inaczej go sypie... Teraz jest suche powietrze (przynajmniej u nas) i to znacznie pogarsza sprawę...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A byłam u dr z małym bo czasem mi kaszlnie i zdrowy Mikołaj, po prostu znów ząbkuje i katar ma a od tego kaszle czasem.
Co do policzków dr kazał odstawić czekolady,wszystko co ma w składzie kakao - choć mały nie jadł czekolad ale ostatnio te święta i jak dostał to sobie gryza wział zawsze, albo w aptece tez dostał taką czekolade dla dzieci z witaminami biała to tez co którys dzień zjadł kostke wiec moze faktycznie od tego
Ale jakby co to jogurty tez odstawić bo moze być na nabial uczulony.
Gdy zapytałam czy moze do dermatologa to powiedział dr że nie ma potrzeby zeby odstawic tamto i obserwowac bo kakao bardzo uczula...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas tragedia z tą wysypką, teściowa od rana dzwoni po koleżankach,żeby "zdobyć" miejsce poza kolejką do alergologa, ewentualnie dermatologa, ale przed świętami lipa.
Chyba dzisiaj pójdziemy na prywatną wizyte, tylko muszę jakoś to zorganizować, bo lekarz ( o ile nas przyjmie) ma wizyty wieczorem, a mąż na 15 idzie na 17 godzin do pracy
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A byłam ostatnio z dziećmi u dentysty (mam kuzynkę która z mężem mają prywatny gabinet) i jak zobaczył młodego powiedział że ma atopowe policzki i przy ząbkowaniu mu to będzie bardziej widać (faktycznie jak mu wyszły dolne dwójki to rumieńce są bledsze - albo sugestia zadziałała
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
alergeny potrafią siedzieć nawet 2-3 tygodnie, więc można sobie zgadywać od czego...
albo jakiś stan zapalny
btw - dotarł do nas Scuttlebug
no i składa się do takich rozmiarów, że mieści się w normalnym plecaku (tylko trochę rączka wystaje)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a co kąpieli to długo go kąpałam w Balneum ale potem zaczelismy J&J Bedtime i nic mu nie było, szampon tez ten używa...
No nie wiem - najpierw odstawimy jedzenie potem zobaczy sie co dalej.
Swoją drogą jakich szamponow dla dzieci używacie?
Bo kilka dni temu widziałam że mały miał taką suchą skóre w jednym miejscu we włosach- potraktowałam oliwką i potem normalna kapiel. Ale mozliwe ze mąz nie spłukał dobrze mu włosów przy kąpieli...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane