Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
cytując dziewczynę z chustoforum, która w temacie siedzi:
rozmawialiśmy o suplementowaniu wit. D w lecie i ogóle smarowaniu dzieci (bo jak wiadomo kremy z filtrem niemineralnym trochę syfu mają w sobie)
myślę,że ta wypowiedź wszystko wyjaśnia co do "poziomu" filtrów
minia, jak wygląda to uczulenie? białe? czerwone? drobne krostki? plamy? swędzi ją, drapie? czy nie przeszkadza jej to? czy jest suche a zarazem pod światło jakby się błyszczy? zaraz spróbujemy podpowiedzieć co to
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monia to sto lat dla maluszka!
Z jakiej racji od 2011 do 2012 ci wzięli pod uwagę? Skoro liczy się średnią z ostatnich 12 miesięcy? Dzwoń do ZUSU albo przejedź się tam, 500zł to kupa kasy!
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: bubulina
Sto lat i dużo zdrówka
Gość: rachel
zdrówka!!!! i uśmiechu
Gość: rachel
W październiku wróciłam do pracy po macierzyńskim. Teraz szykują się zwolnienia i wiem że mogą mnie objąć czy jest jeszcze szansa na złożenie pisma o skrócenie wymiary godzin i tym samym na ochronę przed zwolnieniem?? (wiem że to roczna była ochrona od macierzyńskiego) Ewentualnie jaka jest inna możliwość chroniąca czy tylko niepłatny wychowawczy??? Pomóżcie
Gość: prodiament
sto lat i duuuużo szczęścia w życiu dla maluszków
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skonsultuj to z jakąś księgową/kimś kto zajmuje się kadrami.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dużo zdrówka, radości i energii dla maluszka.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obniż sobie etat do 7/8 jesli nic się nie zmieniło to wtedy będziesz miała ochronke
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale do L4 teraz trzeba mieć powód, bo lubią sprawdzać, wystarczy że jakaś życzliwa dusza zgłosi do odpowiedniego urzędu. Więc prędzej obniżenie etatu.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź spać póki możesz, bo potem będzie gorzej
hehe - a może ona tak z dobroci serca próbuje mnie przystosować do działania bez snu, żebym nie doznała nagłego szoku?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś w tym jest, Kamiś był bardzo spokojny, po porodzie ładnie pospał parę godzin, a potem pokazał rogi
Gość: dorotka0000025
ja tez biore ten lek i luteine zeby wyrownac poziom hormonow i ochronic dziecko przed poronieniem bo jak lekarz powiedzial na genetyke wplywu nie ma ale na hormony juz tak
Gość: dorotka0000025