Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja skorzystałam. Zdania są podzielone co do długości przechowywania tej krwi, więc musisz sobie poczytać.
emotka
Postów 214
Data rejestracji 14.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2063
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
antylopia
Postów 2063
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje, tez tak myslalam ze ubranko albo jakies kosmetyki dla dzidzi
emotka
Postów 214
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.daszek...szek.pl/pl/1-daszek/
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przepraszam bo oplułam monitor... ale na co ten daszek? znaczy na co już wiem, ale w jakim celu?
antylopia
Postów 2063
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o daszku nie słyszałam
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle że z kocykami jest pewne niebezpieczeństwo. Mogą być śliskie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisałam cosik, ale skasowałam i napisze inaczej..... po prawej stronie na górze w okienku swojego postu masz 4 ikonki, użyj 3 bądź 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
emotka
Postów 214
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo dzidziuś lubi siusiać jak mu wietrzeje pupka przy zmianie pieluszki. Cieszę się, że mam dziewczynkę. Jak tylko podkładam Emi pod pupkę czystego pampersa natychmiast na niego siusia - na nic odklejenie starego i czekanie... Dopiero jak wsunę czystego... Moja koleżanka ma chłopca i z której strony by nie stanęła zawsze dostanie w twarz. Nawet jak stanie za przewijakiem, bo akurat przewija tatuś to i tak mały jakimś cudem trafi w nią. A tak daszek na ptaszek i problem z głowy...
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żarcik taki to był, swego czasu słyszany wszędzie. Bez nerwów proszę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toż ja wiem, że miał być żarcik, ale się nie udał.
Emotka, ale Ty wiesz jaki ma dobroczynny wpływ na cerę
Ale jako humorystyczny gadżet jak najbardziej
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4229
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
emotka
Postów 214
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że jakby coś się działo to dałaby znać, obiecała mi sms
Odnośnie daszka to nam by się nie zdało, młody nie robił takich niespodzianek.
Edit. Ma opis na gadu: "poniedziałek - jeszcze dwupak", więc wnioskuję iż nic się nie dzieje.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: prodiament
ehhh... zgłaszam się
w sobotę na KTG niby jakieś tam ze dwa minimalne skurcze były na zapisie, ale zupełnie niewyczuwalne przeze mnie. poza tym leżałam chyba z 45 minut, bo przez pierwsze 20 minut Malutka spała jak suseł i w końcu położna przyszła ze szklanką zimnej wody i słowami - "proszę wypić, budzimy leniuszka, bo musimy mieć piękny zapis". Podziałało, jak poczuła zimno na dupce to się zaczęła wiercić