Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gosia16
Ja już sie nie zgodzę ze zdaniem dotyczącym wzw typu B .A co jesli dziecko będzie wymagało pilnego zabiegu chirurgicznego lub wizyty u dentysty do tego 12 roku życia - niestety tego pani profesor nie przewidziała .
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie wzwb mam mieszane uczucia, ale ... szczepić będę
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój nawet nie narzeka
A co do szczepień to każdy powie coś innego. Ja jak miałam szczepić to też słyszałam że te skojarzone to nie taki cud miód. Moja babka (pediatra) powiedziała że różnią się tylko liczbą wkłuć i jak dziecko dobrze znosi szczepienie to nie ma sensu przepłacać... Dobrze że jeszcze tylko jedno szczepienie (ale za to 3 wkłucia) i spokój na długie lata
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ją tam dobrze przepytaj i zdaj nam raport
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl....php?item=3260598527
http://allegro.pl...iej-i3231943945.html
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: size
Nie mam doświadczeń z żadnym z nich, więc wiele nie pomogę. Ale, poza względami estetycznymi, znalazłam różnicę
Jeden i drugi ma gumowe koła - choć w aukcji nie jest opisane, torba Gimi może być ponoć zdemontowana i wyprana osobno (ta włoska podobno również).
Na oko, wg mojego subiektywnego odczucia, pomimo małego wyboru kolorystycznego, wybrałabym wózek Meliconi
Taki jakiś mi się wydaje ciekawszy.
Ps. Miłego podejmowania decyzji
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem najlepsze, najwygodniejsze, po całej wawie z nią śmigałam i nie czuć nic ciężaru
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size mam podobne w sumie zdanie do tej fioletowej, sa na allegro takie fajne na wiekszych kołkach wygodniejsze do ciagniecia ale cena zaporowa 500zl jak na jednorazowy wydatek czy 300 zł, albo za 40 zł mozna w kratke babcina kupic:P
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde ubije dzisiaj moją mamuśkę, wczoraj przegrzała mi małego jak został u niej i dzisiaj jest lekko podziębiony. Zawineła go ciepło "zobacz jak on tak ładnie śpi, lubi ciepło", dzisiaj to ja chyba powiem jej,żeby się ubrała w kurtkę zimową
A mówiłam jej jak wychodziłam,żeby nie wpadła na głupi pomysł otulania go, bo ewentualnie jak ją bolą body na krótki rękaw, to wystarczy cieniutki kocyk, lub pieluszka flanelowa
Gość: quaqua
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiki w pazdzierniku skonczy 6 lat , od 2 juz nie uzywamy spacerówki
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia pozazdrościć
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
A nie no to faktycznie bez sensu.
ej co jest? coś z przeprowadzką?
Gość: size
Aga, przeczytałam w innym wątku. Spokojnie. Pewnie jesteście zmęczeni. Oboje. Materiał na wyczerpaniu i stąd nadwyżka emocji. Przeczekajcie w jakimś "naciągniętym" spokoju. Pogoda do d..y, pewnie też nastraja niezbyt.
Urlop pewnie by Wam się przydał, chwile dla siebie...
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
My mamy dokładnie taki
http://allegro.pl...cje-i3264860759.html
Całkiem fajny, starcza maluchowi na długo. Wibracji nigdy nie używaliśmy. Natomiast ma dość dużo możliwości ułożenia dziecka i jest dobry do karmienia, drzemki dla maluszka czy jako chwilowy zabawiacz dla starszego dziecka. Można przypiąć (choć z czasem mój synek się z tych pasów oswobadzał) i zrobić coś pilnego.
Muszę przyznać, że jest dość stabilny i prosty w obsłudze.
Ogólnie polecam.