Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwierząt bym nie mogła hodować, a może inaczej nie ruszyłabym już tego mięsa
Za to często kupujemy wędliny, sery, jaja w sklepie ze zdrową żywnością- tzn produkty są głównie dostarczane tam z akademii rolniczej, gdzie robią je, bez dodatków chemii.
Dla dzieci można porobić samemu herbatki, w tym roku mam zamiar na próbę porobić dla Bartka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A odnośnie hodowli zwierząt, ja nie mam serca karpia ubić a co dopiero królika co by patrzył tymi wielkimi oczami
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym nie ubiła, chyba bym się zapłakała
Agusia ja też mieszkam w mieście
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i zazwyczaj mój tata je zabija a mnie nie ma nigdy w pobliżu....
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczynam zmieniać opcję pieluchowania, więc zbieram kieszonki.
Jak początkowo chciałam używam wielo w domu w dzień, tak po kilku dniach zaczełam już zakładać na noc, a teraz i na wyjścia
Gość: dianek
jakby co to: http://allegro.pl...nka-i3324915596.html 12zł
http://allegro.pl...nka-i3324916876.html 14 zł
http://allegro.pl...aio-i3308971058.html 30 zł
http://allegro.pl...nka-i3309524222.html 17 zł
http://allegro.pl...nka-i3309535286.html 15 zł
http://allegro.pl...nka-i3309536620.html 15 zł
wkłady też mam, przy wiekszych zakupach wkłady ikeowskie mogę dorzucić
btw - wyprzedaż mam u siebie w sklepie, te rzeczy o które pytałaś chyba też obniżone, zerknij ewentualnie http://www.redraft.sklepna5.pl/ (zestaw z autkiem tez poszedł w dół
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: katrin22
a otulacze testowałaś już może?? Pamiętaj, żeby prać je w 30 stopniach i w proszku, który ma bodajże mniej niż 4% mydła (nie wiem czy coś nie poknociłam), ale wiem, że Dzidziuś jest odpowiedni. My póki co używamy na zmianę z pampersami te kieszonki, tylko kurna piorę je w Vizirze, bo Dzidziuś się skończył..
U nas w sypialni 27 stopni, wiatrak chodzi, a Mały śpi na samym prześcieradle w samej pieluszce i to spocony.
W salonie mam już 26, ale na dworze, to istna sauna
a ja muszę iśc pranie rozwiesić
W ogóle w domu mam rozpiernicz, nic mi się nie chce sprzątać, no może zaraz się zorganizuję jakoś, może na czworaka odkurzę i zetrę podłogi.
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed chwila odwiedził mnie kurier, a ja z tych emocji zapomniałam, że mam krótką tunike na sobie i biust prawie na wierzchu.... i tylko sie zastanawiałam czemu On sie tak na mnie patrzy ???!!!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ciuchami to z kompletu na razie rezygnuje, bo teściówka prosiła nas,żebyśmy z nią jechali na zakupy dla Domiśka ( jakby to dla niej miały być ciuchy, tak chce jechać
A nie miałaś niemowlęcych takich bokserek ?
malutka Bartusiowi cały czas paprze się po gruźlicy w szpitalu
My już na 99% będziemy szczepić bezpłatnymi, przy czym nie 3 ukłucia na raz, a rozciągnięte w czasie. Jeszcze zobaczę co na to moja doktor
kieszonki też nie naszej firmy, dlatego sprzedaję
bokserki owszem, były - Benek w nich biega, zasikał juz z 10 razy, chcesz ?:P
co do tej gruźlicy - octeniseptem psikaj, też się męczyliśmy z tym w takie upały, brzydkie się robiło, ale octenisept działał
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam zdolności wyłażenia z włosami jak po spotkaniu z piorunem i rozmazana
Benasia Pule można prać - i ja tak biore w 60, niektórzy nawet 90 od czasu, do czasu je traktują.
Prać można w normalnym proszku, ale daje się mnie niż do normalnego prania plus do tego odkażacz, tutaj chodzi o to,że proszki z dużą zawartością mydła zatłuszczają je, dlatego też nie można używać płynów do płukania i płatków mydlanych
Od czasu do czasu warto pieluszki pomoczyć w wodzie z płynem do naczyń i puścić bez żadnego detergentu.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bumgeniusa fajne są aio, właśnie młody z nich wyrósł i poszły na sprzedaż, mam M ale jeszcze duże.
Ja kocham nasze polskie pieluszki - żadne inne mi tak nie pasują, nawet zachwalane fuzzi bunz - mam ich kilka, ale bez szału, na pewno wymienie.
Franiszki rozmiarowe fajnie leżą, milovia jest boska, babyetta - mimo,że wydaje się ogromna, leży idealnie, tylko pupeco tak jakoś wydają mi się średnie, tzn jeden model jest ok, drugi mi nie pasi, ale to może dlatego,że są ciut większe. Czekam jeszcze na nappeme żeby przetestować i sylvia (kokosi) ma mi teraz szyć kieszonke z jej nowego pulu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
małe się pojawiają ale obecnie nie mam
emotka
Postów 214
Data rejestracji 14.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas narazie nic się nie dzieje w miejscach wczorajszych nakłuć. Ale za to pojawił się siniaczek i twarda krostka na lewym ramieniu w miejscu szczepienia, które dostała w szpitalu. Położna uprzedzała, że coś się może pojawić nawet po kilku tygodniach. Jedynie, że mała wykazuje jakąś nadmierną senność. Dziś jest trochę lepiej ale wczoraj siłą budziłam na jedzenie...
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emotka to dopiero poczatek, z miejsca wkłucia może się sączyć wydzielina i wystąpić mały obrzęk, ale to normalna rzecz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas po kilku tygodniach zaczeła się zbierać ropka, pękło, goiło sie i teraz znowu, podobno może tak być nawet pół roku.
diana to jak będziesz miała takie małe tzn rozm 68- bo wyrastamy powoli z 62, to daj znać