Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
Wczoraj małej zmieniałam opatrunek, ma kilka ciemniejszych plamek i jeden czerwony plac...po 12 jedziemy na kontrole do szpitala...mam nadzieje ze wszystko bedzie okej ..bo jednak pecherze były, nieduze ale jednak:/
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
hihi aga ja jeszcze nie spakowana-pewnie jak sie zacznie bede latac
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile będziesz w stanie. Jeszcze w tym zasranym szpitalu u mnie wymyślili sobie, że rzeczy można mieć tyle, żeby mieściły się w szafce przy łóżku... A chciałam wielką torbę brać, a tu taki motyw i musiałam ilość rzeczy ograniczyć. Ale rzeczy np dla dziecka nie trzeba mieć, tylko ciuszki na wyjście ze szpitala w sumie. Wzięłam jeszcze malutkiej kocyk, żeby nie leżała na szpitalnym tylko od razu miała coś swojego. W Warszawie to do szpitala laski to całe wielkie torby podróżne na kółkach miały, a tu z tego co widziałam zwiedzając szpital normalnie z reklamówką w ręku... Dobrze, że tu blisko do szpitala to jak coś mi doniosą, zresztą planuję nie siedzieć w szpitalu dłużej niż dobę...
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
ja tam mam w nosie.Nic nie wiem o wymogach u mnie w szpitalu.6 lat temu moglam miec co chcialam i teraz zabiore co chce-moga mnie wygonic
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U was też tak strasznie gorąco? ja bym wolała już deszcze chociaż z 2 dni... W pokoju mam prawie 28 stopni dziś mimo że wiatrak chodzi ciągle, a wczoraj miałam jeszcze więcej...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: quaqua
prodiament co u Was???
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj termometrowi za oknem brakło skali, myśleliśmy, że aż pęknie bo 50 pokazywał... Dziś też jest gorąco jak nie wiem, ale na szczęście deszczyk popaduje nieco. Mam nadzieję, że się ochłodzi choć na dwa dni... Bo nie da się wytrzymać.
Odnośnie prodiament, rozmawiałam z nią ostatnio, ma się ok, tylko nie ma czasu na siedzenie przy kompie, bo mała jest dość absorbująca.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile on ma, że już mu ząbki idą?
Gość: quaqua
Uuu, to niefajnie. U nas od 2-3 dni też maruda, ale to chyba przez pogodę.
Przekaż im, żeby cieszyli się sobą w takim razie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
tez juz nie moge,nogi jak baniaki ale wlasnie wylazlam z lazienki i mam na jakieś 15 minut spokoj
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Ładnie zleciało
Moja Ola też szybko miała zęby, coś właśnie w tych okolicach były pierwsze.
Agusia, wierzę, że jest Ci ciężko. Ale już niedługo - przynajmniej takie pocieszenie
Mi koniec ciąży przypadał na koniec czerwca, też było gorąco, ok. 30 stopni, ale te 37 to koszmar musi być...
Trzymajcie się przyszłe Mamy, jeszcze podobno do 7 sierpnia ma być tak ciepło. O tydzień za długo, ale wytrzymacie
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skads to znam:) prysznic uprzyjemnia ten ukrop:) u mnie teraz burza z wyładowaniami, ale mozna pooddychać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyszła i do mnie pod Wrocław, chyba od Ciebie ta burza
Upały są straszne, zapisałam się na jutro do lekarza, niech zobaczy jak daleko jeszcze, a od razu ordynator w szpitalu na ginekologiczno położniczym to przetrę szlaki.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS no idzie od zachodu:)
moze uchronisz sie przed ta 2 fala upałow od piatku co ma byc
Wypowiedź była edytowana 2 razy.