Konkursowiczki w ciąży

kalisto1986

#5708006 Napisano: 28.07.2013 12:15:23
bridget napisał(a):

taaaa u mnie prawie 40 stopni, wole deszcze burze i cokolwiek co pozwoli funkcjonować.

własnie u nas też gorąco, ale po ulewie tak ciężko, ale już słońce powoli zaczyna wychodzić, może wysuszy troszkę powietrze
0 0

mirai

#5708029 Napisano: 28.07.2013 12:58:08
Mam do oddania sprowadzony z Niemiec Sab Simplex w tabletkach do ssania. Ważność leku: 07/2014 (PW)
0 0

bridget

#5708035 Napisano: 28.07.2013 13:20:45
mirai napisał(a):

Mam do oddania sprowadzony z Niemiec Sab Simplex w tabletkach do ssania. Ważność leku: 07/2014 (PW)

ale przeciez niemowle nie moze ssac, ja miałam przy Wikim w kropelkach i owszem pomagał na kolki i teraz tez sie zaopatrzę
0 0

bridget

#5708036 Napisano: 28.07.2013 13:21:48
kalisto1986 napisał(a):

bridget napisał(a):

taaaa u mnie prawie 40 stopni, wole deszcze burze i cokolwiek co pozwoli funkcjonować.

własnie u nas też gorąco, ale po ulewie tak ciężko, ale już słońce powoli zaczyna wychodzić, może wysuszy troszkę powietrze

Kali widziałam ze za to jutro u Was dwadzieścia pare;] zazdroszcze bo u mnie nadla powyzej 30 bedzie;]
0 0

agusia147

#5708044 Napisano: 28.07.2013 13:47:26
bridget napisał(a):

taaaa u mnie prawie 40 stopni, wole deszcze burze i cokolwiek co pozwoli funkcjonowac?
Agusia ile Ci tam jeszcze zostało?

Lekko ponad tydzień... Mam nadzieję, że jednak szybciej to nastąpi, brzusio już poszedł sobie w dół, od paru dni biegam ciągle do toalety - jakby organizm się czyścić zaczynał, boli brzuch na dole jak przed okresem i co jakiś czas skurcze... A torba nie spakowana emotka Więc prawo marfiego mówi, że to będzie szybciej, a będę się zbierać biegiem i na szybko pakować jak leci emotka
0 0

agusia147

#5708045 Napisano: 28.07.2013 13:48:53
U nas aktualnie 36 stopni, slonce wali jak głupie, żyć się nie da...
0 0

bridget

#5708050 Napisano: 28.07.2013 13:58:37
Agusia pakuj sie pakuj, juz czas....:) zazdroszcze Ci ze masz tak juz malo czasu do rozwiazania. Ja siedze z wiatrakiem i masazerem pod biurkiem do stop;] i czuje won soli morskiej....co jakis czas kłade sie z unoszonymi nogami, czekam na ochładzajcy sie wtorek, bo musze isc ze szpitala poodbierac wyniki i wypisy.

a co do kar moze niewłasciwie sie wyraziłam, tzn bardzo duzo staram sie rozmawiac i tłumaczyc, chociaz lekko nie jest. Niby mały rozsadny i dojrzały juz, dzis mi mokre reczniczki kładł na stopy, posciagał pranie sam z własnej woli, wczoraj poleciał po bułeczki, zeby tylko mama nie wychodziła na upał. Jezeli rzeczywiscie cos juz mocno przeskrobie ma zakazy w postaci eliminacji tv z bajkami, i słodyczy, a jak jest grzeczny to ma profity dodatkowe kino, czy jakies atrakcje jak basen badz dodatek do skarboki.
Teraz przez miesiac zamkniete przedszkole i troche mi go zal ze jest skazany na siedzenie ze mną, ale wczoraj to juz przegiał...:(
0 0

agusia147

#5708055 Napisano: 28.07.2013 14:05:17
bridget napisał(a):

Agusia pakuj sie pakuj, juz czas....:) zazdroszcze Ci ze masz tak juz malo czasu do rozwiazania. Ja siedze z wiatrakiem i masazerem pod biurkiem do stop;] i czuje won soli morskiej....co jakis czas kłade sie z unoszonymi nogami, czekam na ochładzajcy sie wtorek, bo musze isc ze szpitala poodbierac wyniki i wypisy.

a co do kar moze niewłasciwie sie wyraziłam, tzn bardzo duzo staram sie rozmawiac i tłumaczyc, chociaz lekko nie jest. Niby mały rozsadny i dojrzały juz, dzis mi mokre reczniczki kładł na stopy, posciagał pranie sam z własnej woli, wczoraj poleciał po bułeczki, zeby tylko mama nie wychodziła na upał. Jezeli rzeczywiscie cos juz mocno przeskrobie ma zakazy w postaci eliminacji tv z bajkami, i słodyczy, a jak jest grzeczny to ma profity dodatkowe kino, czy jakies atrakcje jak basen badz dodatek do skarboki.
Teraz przez miesiac zamkniete przedszkole i troche mi go zal ze jest skazany na siedzenie ze mną, ale wczoraj to juz przegiał...:(

Mój mąż dopiero wczoraj dostrzegł, że na prawdę mam nogi spuchnięte... Wcześniej to jakbym cholera jakaś chipochondryczka była... A już nóg nawet w takie luźne baleriny z Auchan nie mogłam wcisnąć... Ja bym już chciała urodzić.
0 0

bridget

#5708058 Napisano: 28.07.2013 14:11:30
Wierze Agusia, ja juz odstepów pomiedzy palcami u stop nie widze;] a chodze tylko w japonkach to sie paski wbijaja:(, w domu na boso. Wiki w gatkach lata... musze kupic kurcze sprezarke, wtedy moze u mamy na ogrodzie by sie basen napompowało, tylko ile takie cudo kosztuje?, w sam raz dla wieloryba latem...
0 0

agusia147

#5708077 Napisano: 28.07.2013 14:55:35
bridget napisał(a):

Wierze Agusia, ja juz odstepów pomiedzy palcami u stop nie widze;] a chodze tylko w japonkach to sie paski wbijaja:(, w domu na boso. Wiki w gatkach lata... musze kupic kurcze sprezarke, wtedy moze u mamy na ogrodzie by sie basen napompowało, tylko ile takie cudo kosztuje?, w sam raz dla wieloryba latem...

100zł gdzieś taki okrągły o średnicy około 3 metry i wysokości z 70cm. Kupowaliśmy w tamtym roku na Allegro mniej więcej za tyle. Polecam emotka
0 0

bridget

#5708085 Napisano: 28.07.2013 15:08:19
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

100zł gdzieś taki okrągły o średnicy około 3 metry i wysokości z 70cm. Kupowaliśmy w tamtym roku na Allegro mniej więcej za tyle. Polecam emotka

basen mamy wygrany w ub roku z tych herbat granulowanych ekoland czy jakos tak, ale brak sprezarki do pompowania, w ub roku meczyłam sie taka pompką do materacy, teraz nie jestem w stanie fizycznie sie z tym uporac;]
0 0

agusia147

#5708100 Napisano: 28.07.2013 15:50:22
bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

basen mamy wygrany w ub roku z tych herbat granulowanych ekoland czy jakos tak, ale brak sprezarki do pompowania, w ub roku meczyłam sie taka pompką do materacy, teraz nie jestem w stanie fizycznie sie z tym uporac;]

Ostatnio sprężarka była w Biedronie za 19.90 z tym, że trzeba było ją podpiąć w aucie.
0 0

bridget

#5708104 Napisano: 28.07.2013 15:57:50
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

Ostatnio sprężarka była w Biedronie za 19.90 z tym, że trzeba było ją podpiąć w aucie.

widziałam ze do zapalniczki podłaczana, potrzebuje raczej do pradu ogród jest z 2 strony gdzie nie ma wjazdu dla auta, a i przeniesienie wazka sciezką graniczy z cudem, chociaz zastanawiam sie czy taka samochodowa by podołała.... bokiem by sie dało, o ile jeszcze beda.
0 0

agusia147

#5708105 Napisano: 28.07.2013 15:59:11
bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

widziałam ze do zapalniczki podłaczana, potrzebuje raczej do pradu ogród jest z 2 strony gdzie nie ma wjazdu dla auta, a i przeniesienie wazka sciezką graniczy z cudem, chociaz zastanawiam sie czy taka samochodowa by podołała.... bokiem by sie dało, o ile jeszcze beda.

Za taką kasę, się opłacało. Z malutkim basenikiem dało radę, choć trochę to trwało. Ewentualnie można jeszcze poszukać przejściówki do zwykłego gniazdka.
0 0

Gość: quaqua

#5708132 Napisano: 28.07.2013 17:09:07
Niedawno polecałyście jakieś miejsca nad morzem na wakacje. Wyszukiwarka działa jak działa, więc może przypomnicie się z czymś ciekawym dla dzieciaczków?
Małż dostanie chyba trochę urlopu pod koniec sierpnia, a mnie nad wodę ciągnie strasznie.

ps. młoda się rozgadała w dniu szczepienia(pisałam Wam, że przestała gaworzyć). Chyba jednak skok to był, bo zaczęła przewracać się na plecy i jeszcze kilka nowych rzeczy doszło, więc wielkie ufff...
0 0

monika1985monik

#5708190 Napisano: 28.07.2013 19:41:11
quaquaa nie mówiłam emotka My mamy już tak mamy wieczne panikary jesteśmy emotka
0 0

agusia147

#5708201 Napisano: 28.07.2013 20:03:11
Ja tam nie panikuję emotka Bardziej mężu, ale ja się wychowałam z dwiema młodszymi siostrami. emotka
0 0

monika1985monik

#5708211 Napisano: 28.07.2013 20:24:08
Aga Ty tu nie gadaj tylko pakuj torbę bo nie znasz ani dnia ani godziny emotka
0 0

agusia147

#5708257 Napisano: 28.07.2013 22:09:14
monika1985monik napisał(a):

Aga Ty tu nie gadaj tylko pakuj torbę bo nie znasz ani dnia ani godziny emotka

Aj tam oj tam emotka Może zaraz spakuję, choć mam dzisiaj takie niechce mi się, że szok. I zero sił na cokolwiek, w ciągu dnia mi się nawet przysypiało.
0 0

agusia147

#5708276 Napisano: 28.07.2013 22:37:49
Ok, spakowanie zajęło mi 5 minut, więc nie jest źle emotka Szczoteczkę do zębów dołożę w biegu, tak samo szczotkę do włosów emotka
0 0