Konkursowiczki w ciąży

benasia

#4551901 Napisano: 22.07.2011 09:46:34
byliśmy dziś na usg - nasze maleństwo ma już 22cm emotka
i chociaż doktor początkowo nie chciał powiedzieć czy będzie synek czy córka choć znał już płeć, bo podobno NFZ nie płaci mu za takie info, to na koniec powiedział by pomalować pokój na niebiesko emotka
Będzie synek emotka emotka
0 0

Gość: dianek

#4551930 Napisano: 22.07.2011 09:51:36
benasia napisał(a):

i chociaż doktor początkowo nie chciał powiedzieć czy będzie synek czy córka choć znał już płeć, bo podobno NFZ nie płaci mu za takie info

hehehe, dobry tekst
emotka

no to gratulacje synala emotka
0 0

Gość: katrin22

#4551939 Napisano: 22.07.2011 09:53:25
benasia napisał(a):

byliśmy dziś na usg - nasze maleństwo ma już 22cm emotka
i chociaż doktor początkowo nie chciał powiedzieć czy będzie synek czy córka choć znał już płeć, bo podobno NFZ nie płaci mu za takie info, to na koniec powiedział by pomalować pokój na niebiesko emotka
Będzie synek emotka emotka

Super emotka ))))
0 0

benasia

#4551950 Napisano: 22.07.2011 09:55:25
dianek napisał(a):

benasia napisał(a):

i chociaż doktor początkowo nie chciał powiedzieć czy będzie synek czy córka choć znał już płeć, bo podobno NFZ nie płaci mu za takie info

hehehe, dobry tekst
emotka

dziękuję emotka
a naprawdę takim tekstem doktor do mnie - że NFZ mu nie płaci za to, że wszystko kosztuje, że on też musiał się kształcić i że nikt mu nic za darmo też nie daje, więc on tez nie będzie, dopiero jak już na koniec mu powiedziałam z jakim wyprzedzeniem trzeba się prywatnie umówić by się dowiedzieć kilku informacji to wtedy powiedział.

ale aż nie mogę uwierzyć że już wiem, cieszę się ogromnie emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#4552031 Napisano: 22.07.2011 10:14:33
benasia napisał(a):

dianek napisał(a):

benasia napisał(a):

hehehe, dobry tekst
emotka

dziękuję emotka
a naprawdę takim tekstem doktor do mnie - że NFZ mu nie płaci za to, że wszystko kosztuje, że on też musiał się kształcić i że nikt mu nic za darmo też nie daje, więc on tez nie będzie, dopiero jak już na koniec mu powiedziałam z jakim wyprzedzeniem trzeba się prywatnie umówić by się dowiedzieć kilku informacji to wtedy powiedział.

ale aż nie mogę uwierzyć że już wiem, cieszę się ogromnie emotka

no własnie takto jest na kase chorych....w.....a mnie to niesamowicie. Płace podatki niemałe a jak idę do lekarza to mnie traktuje jak zło konieczne emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: grusia

#4552149 Napisano: 22.07.2011 10:41:00
Benasia gratulacje emotka
0 0

Gość: katrin22

#4552479 Napisano: 22.07.2011 12:09:38
Ciężaróweczki, czy Wasze bobasy zaczynają brykać w brzuszku wtedy, gdy Wy się kładziecie spać? ja wczoraj chyba z godzinkę nie mogłam zasnąć, bo dzidzia się tak wierciła...
W dzień chyba się je kołysze, a w nocy imprezkę sobie urządzają, aż boję się pomyśleć, co będzie do listopada, czyba balanga emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#4552547 Napisano: 22.07.2011 12:23:38
U nie to jest różnie, ale jak brykato nie przeszkadza mi to w spaniu, przynajmniej narazie
0 0

#4553224 Napisano: 22.07.2011 03:54:19
zaspałam do lekarza emotka położyłam się na chwilkę o 14 bo mi się w głowie kręciło... budzik nastawiłam nawet... obudziłam się o 17:30, a lekarz był na 15:45 emotka

plus dnia dzisiejszego jest taki, że wiem od czego rzygam emotka mięso pod każdą postacią odpada - nawet tłuszcz z kurczaka który jest w zupie...

za to owoce, nabiał, kisiel - wchodzi emotka głupie to wszystko... emotka
0 0

ziolko

#4553231 Napisano: 22.07.2011 03:56:03
Dianek zadzwon do lekarza i powiedz co i jak.. może umówisz się na najbliższy możliwy termin
0 0

#4553250 Napisano: 22.07.2011 04:00:39
w poniedziałek pójdę, bo to l. pierwszego kontaktu więc jest codziennie emotka
0 0

tusiek

#4553301 Napisano: 22.07.2011 04:27:39
Dziewczyny mam do sprzedania nowy laktator,gdyby któras byla zainteresowana.Chwilowo z urlopu nie jestem w stanie wysłac wam fotki ale gdybyście chciały klikajcie na PW
0 0

beniaminowa

#4553324 Napisano: 22.07.2011 04:44:30
Byłam dziś u lekarza emotka 13 tc i wszystko w porządku a maleństwo ma już 7 cm emotka emotka emotka
0 0

fryteczka

#4553367 Napisano: 22.07.2011 05:00:47
katrin22 napisał(a):

Ciężaróweczki, czy Wasze bobasy zaczynają brykać w brzuszku wtedy, gdy Wy się kładziecie spać? ja wczoraj chyba z godzinkę nie mogłam zasnąć, bo dzidzia się tak wierciła...
W dzień chyba się je kołysze, a w nocy imprezkę sobie urządzają, aż boję się pomyśleć, co będzie do listopada, czyba balanga emotka

a co ja mam powiedziec emotka juz go moge za stopke zlapac tak wciska ja w brzuch emotka
kreci sie najmocniej jak leze .. jeszcze 2-3 tyg.. zaczynam sie bac porodu emotka emotka
0 0

Gość: agasiam

#4553606 Napisano: 22.07.2011 06:26:04
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a co ja mam powiedziec emotka juz go moge za stopke zlapac tak wciska ja w brzuch emotka
kreci sie najmocniej jak leze .. jeszcze 2-3 tyg.. zaczynam sie bac porodu emotka emotka

Ja pierwszy ruch dziecka poczułam w 16 tygodniu ciąży- lekarz mówi że to szybko. Teraz 19 i bryka- szczególnie nocną porą i oczywiście po słodkim. Rozmawiałam dziś z koleżanką która miała termin 2 dni temu i dzidzia nie śpieszy sie na świat. Zdziwilo mnie że jest tak ruchliwa bo gdziesz czytałam że pod koniec ciąży dziecko uspokaja się i nie czuć już tak ruchów.
0 0

mia

#4553613 Napisano: 22.07.2011 06:27:06
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Spokojnie, wszystko dla ludzi! emotka A raczej dla kobiet emotka
Będzie dobrze! emotka
0 0

Gość: aka

#4553673 Napisano: 22.07.2011 06:50:04
agasiam napisał(a):

fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ja pierwszy ruch dziecka poczułam w 16 tygodniu ciąży- lekarz mówi że to szybko. Teraz 19 i bryka- szczególnie nocną porą i oczywiście po słodkim. Rozmawiałam dziś z koleżanką która miała termin 2 dni temu i dzidzia nie śpieszy sie na świat. Zdziwilo mnie że jest tak ruchliwa bo gdziesz czytałam że pod koniec ciąży dziecko uspokaja się i nie czuć już tak ruchów.

nie to, że się uspokaja, ale jest większe i ma mniej miejsca na fikołki
0 0

Gość: imelka

#4555329 Napisano: 23.07.2011 01:48:52
Kobietki jeżeli któraś z Was jest z Konina czy Wrześni (mieszkam dokładnie w połowie drogi) to chętnie oddam za uśmiech paczkę Pampersów Premium Care 52 sztuki rozmiar 4 (7-18 kg). Dostałam do testów ze Streetcom, ale moje dziecko już odpieluchowane i jak na złość nikogo dzieciatego w okolicy. Wysyłać się nie opłaca.
0 0

fryteczka

#4555468 Napisano: 23.07.2011 02:49:59
imelka napisał(a):

Kobietki jeżeli któraś z Was jest z Konina czy Wrześni (mieszkam dokładnie w połowie drogi) to chętnie oddam za uśmiech paczkę Pampersów Premium Care 52 sztuki rozmiar 4 (7-18 kg). Dostałam do testów ze Streetcom, ale moje dziecko już odpieluchowane i jak na złość nikogo dzieciatego w okolicy. Wysyłać się nie opłaca.

szkoda,ze ja tak daleko...a ile by wyniosla przesylka?
0 0

Gość: imelka

#4555715 Napisano: 23.07.2011 06:07:00
fryteczka napisał(a):

imelka napisał(a):

szkoda,ze ja tak daleko...a ile by wyniosla przesylka?

Nie wiem naprawdę, ale przypuszczam, że wyniesie z połowę wartości paczki, więc nie warto. Mam możliwość (ale tylko do września) podrzucić na trasie Gniezno - Wałcz (Wągrowiec, Chodzież, Piła). Zważyłam pieluszki w paczce i ważą dokładnie 1,562 kg. Według cennika PP to ekonomiczna wysyłka kosztuje 11zł.
0 0