Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Trzymam kciuki!!!
Gość: misiulka
acha to juz wiem
Gość: dianek
mniej więcej koniec 6 tygodnia, brzdąc ma 6,6 mm i bijące serduszko - całkiem ładna z niego kulka
same szóstki... nie wiem czy to dobrze wróży
a ja mam średnio bijące serduszko i nakaz spaceru do kardiologa i endokrynologa
następna wizyta za 3 tygodnie, bo lekarz ucieka na urlop
i dalej mi się chce zupy pomidorowej...
Gość: emilka1705
wpadaj do mnie ja mam pomidorówke z koperkiem.
fryteczka
Postów 4288
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
torba do szpitala wlasnie zostala spakowana
od rana udało mi się zjeść pół talerza pomidorowej i bułkę z twarożkiem... pozostałe próby przyswojenia czegokolwiek skończyły się w łazience...
umrę z głodu jak tak dalej pójdzie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie potem przechodzi
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: monisia23
Nie umrzesz
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak miałą kolezanka az trafiła do szpitala w 4 miesiacu wazyła o 3 kg mniej niz przed ciazą.Brzuszek rósł a ona w sobie chudła az lekarka sie wystraszyła..dostała leki na refluks i przeszło:)
póki co sukces - weszła jeszcze jedna kanapka i 2 kawałki arbuza - i siedzi spokojnie
jutro idę do lekarza pierwszego kontaktu po skierowania do kardio i endokrynologa, może coś wymyśli żeby za 2 tygodnie nie zostały ze mnie tylko kości
ale jak mnie tak ma męczyć jeszcze 2 miesiące to ja nie wiem
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok 50 kg.. początek - pawie dalej, niż widziała, co zjadła to zaraz do łazienki i koniec... schudła nieźle, nie wiem jak teraz wygląda, ostatnie wieści mam z ok 4 miesiąca, że jeszcze ją tak brało, ale już nie tak bardzo
ogólnie jest na zwolnieniu
ja mam na głowie tylko kurs prawa jazdy, który już kończę i rysowanie pracy magisterskiej (projekt kompleksu sportowego) i ledwo daje radę... w sumie to wstaje o 10, później walczę ze śniadaniem, jak je zjem to jest ok 12-13 i muszę się zdrzemnąć, później pobudka, męczę obiad, później znowu drzemka i wieczorem siły odzyskuje...
chociaż nie wiem czy to spanie to też nie przez tarczycę, bo coś czuję, że THS poszło w górę
a moja mama 8 lat temu biegała na 8 do pracy i siedziała sobie spokojnie do 16... zaczynam ją baaaardzo podziwiać (chociaż też z niej takie chuchro jak ja
Ja ważyłam 45 schudłam do 43 a później 12 kg na plus poszło
Obecnie po dwójce ważę 44
Na pewno nic się nie martw
Ja od razu powiedziałam mojej gin. że chudnę, ale pooglądała synka i mówiła, że nie mam się czym martwić i na pewno przyjdzie pora na tycie
Gość: katrin22
A ja dziś się tak ciężko czułam, chyba niskie ciśnienie
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tak przy okazji może kogoś zainteresuje zanim wystawię na allegro:)
Sprzedam wózek X Lander : gondola, spacerówka, fotelik samochodowy plus adaptery, śpiworek, moskitiera, folia przeciwdeszczowa. Kolor niebieski. UŻYWANY przez jedno dziecko – 2 lata, drugie pół roczku. Stan: bardzo dobry – niewielkie ślady używania. Szczegóły PW
To jest coś takiego: http://allegro.pl...lep-i1724391326.html
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu