Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na to czekam, bo czuję dyskomfort psychiczny jak nie wiem ;(
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee tam, nic sie nie stresuj, a męża i tak teraz nie dopuszczasz, więc tym bardzej nie ma czego. Gorzej jakby CI polozna odskoczyla od łózka na ich widok
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: gienia83
jestem mama 16miesieczniaka i jestem w 6tyg ciazy:)
mam nadzieje ze moge dolaczyc
Gość: annaszura
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przed porodem ich nie miałam, a raczej jego, bo jest jeden!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Jakbyście się przerzucali na chustę tkaną to gorąco polecam wydać te parę złotych na spotkanie z doradcą chustowym, który Wam pokaże jak się nosić bezpiecznie i wygodnie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda tylko, że jest tak gorąco
Gość: ivisia
jak tak polecacie to pewnie też się zaopatrzę w to cudeńko, tylko ja raczej niziutka jestem więc nie wiem czy byłoby mi wygodnie tak się nosić...
a ja myślałam że dużo wcześniej urodzę, a tu samopoczucie jak najbardziej ok, to już miesiąc temu bardziej porodu się spodziewałam niż teraz
ale swoich stóp to już normanie nie poznaję - takie Shrekowe się zrobiły
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem, żeby się nie przywiązywać do netowych informacji dlatego pytam doświadczone mamy
Ale z drugiej strony w necie piszą, że już mogę czuć ruchy dziecka i wydaje mi się, że czuję, a lekarz na to: "niemożliwe"
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek a czemu by nie możliwe? Pewnie, że może tyle ważyć. Moje bobasy chyba nawet więcej ważyły. Ruchy dziecka można czuć od 14tc nawet.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze ze upały maja sie zmneijszyc bo juz zmeczona nimi jestem, chyba tez o chuscie bedziemy musieli pomysleć, podpowiedzcie jakąs z czasem.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpowiedzcie mi dziewczyny dostałam od meza siostry mate tiny love i karuzele fishera plastiki własnie pomyłam, a te pluszowe zabawki , nakładki do nich radzicie dac do pralni czy samemu spróbowac prać, czyscic?? oddano mi takze bujaczek fishera price jeszcze po Wikim, ale tu chyba pokrowiec moge w pralce normalnie? w ogole troche zdegustowana jestem bo pozyczałam prawie nowe rzeczy a np laktaror medeli elektryczny wysiadł, cos tam podarte - przewijak wstydziałbym sie w takim stanie zwrócic, musze kilka rzeczy dokupić. Nie wiem czy warto miec laktator? w tamtej ciazy w sumie niewiele korzystałam, uzywacie? i jeszcze jedno mam fotelic maxi cosi, a nie moge znalezc tej wkładki niemowlecej przytrzymujacej głowkę - ona raczej niezbedna w poczatkowej fazie?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: allice
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
quaqua ile płaciłaś za spotkanie z doradcą, bo ja niby motam się, ale nie chce na długo bo boje się czy dobrze
Ja kupiłam chuste bo Tusiu to prawdziwy terrorysta, nie da mi nic, a nic zrobić, a tak mogę chociaż połazić i coś tam złapać w dwie ręce i faktem jest,że w chuście moment się uspokaja, a jak go wyjmuje to płacze z niezadowolenia
keiti ciesz się,że odzyskałaś
allice ja o pentelce wiele dobrego niestety nie słyszałam. Akurat przy chustach warto kupić "firmówkę" używaną, bo złamana, miękka będzie. Moja pierwsza chusta wynosiła chyba pięcioro dzieci, a wyglądała jak nowa.
Jak "wsiąkniesz" to i tak będziesz szukać czegoś lepszego
kali ceny pewnie zależą od miasta. Popatrz na strony doradczyń, często tam mają ceny. Ja w końcu zapłaciłam 120zł, ale tu dojazd 40 km był wliczony. Widziałam u kilku dziewczyn zakres 80-150 zł, ale może wystarczy ta doświadczona chustomama? Ja sama widziałam, że coś robię nie tak, to po spotkaniu przypatrz się, poczuj i zobacz, czy nadal potrzebujesz
Ej, dziewczyny, dawajcie jakieś namiary na fajne kwatery / domki nad morzem!