Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dudekd...Cosi-cabrio-citi/195
cos chyba jest , na allegro nie widziałam
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: quaqua
My mamy też implasta. Prześlij mi na priv dokładnie jaki model, bo mam od starego implasta (bolder sd 3 czy jakoś tak) właśnie adaptery na zbyciu. W tym nowym mamy są jakieś inne.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aj tam trzymać ją na rękach to sama przyjemność
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: quaqua
Hmm... to jeszcze inny niż moje dwa... Jakbyś znalazła zdjęcie adapterów pasujących do niego i okaże się, że to te co mam to za koszty przesyłki mogę Ci je przesłać.
Gość: beatris23
Teraz to innna bajka,mdlości męczą mnie od bodajże 4 tyg
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam mdłości bez wymiotów, i dokładnie, jak na kacu ciągle. Teraz mam 17 tydzień i już od jakiegoś czasu nie mam, rzadko się zdarzą. Zachcianek ani uczucia przejedzenia nie miałam. Nie wiem czy są jakieś sposoby na tego "kaca"
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Termoopakowanie z TT - jest niezawodne zimą choć pewnie i latem sie przyda - bardzo dobrze trzyma temperaturę - wydaje mi się że jest lepsze od tych zwykłych styropianowych - wszędzie je zabierałam ze sobą gdy synek był malutki
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: allice
Ja przy dwójce dzieci użwyałam/używam tylko tych zwykłych TT. Jestem bardzo zadowolona. Myją się łatwo, dziecku dobrze się ssie. Są bardzo wytrzymałe, tylko smoczki trzeba wymieniać, a tak to z butelką nic się nie dzieje, nadruki się nie ścierają. Nam wystarczają dwie po 260ml jedna do mleka, a druga do wody, soku, herbatki. ja jestem zwolenniczka tych większych rozmiarów butelki. Małe nam się nie przydały bo jak dziecko małe to i tak trzymasz butelkę, a jak większe i samo potrafi trzymać to z tą większą dobrze sobie poradzi bo sama butelka jest bardzo lekka.
No i przykrywkę mają świetną, nic nie leci z butli po zamknięciu. Bardzo polecam te butelki.
Z pokrowca nie korzystałam nigdy, ciepłą wodę brałam w termosie.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.wprost...dziecko-w-Hiszpanii/
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się starły nadruki po umyciu w zmywarce...
Gość: allice
Gość: ciriness
Ja tak miałam przez jakieś trzy tygodnie, potem wymiotowałam do 13 t.c. ale tak jakoś średnio 3 dni w tygodniu a tak to rzeczywiście jak na wiecznym kacu. Tak samo określałam ten stan.
Mi nie pomagało nic...ani zjedzenie czegoś po przebudzeniu, herbatki, ciastka czy cukierki imbirowe, biszkopty, wafle ryżowe i inne takie. Najlepiej było mi po prostu nic nie jeść albo bułkę z serem żółtym czy szynką..
Zachcianek przy tym nie mialam, wręcz przeciwnie, wciąż nie mam apetytu i nic mi nie smakuje, jedzenie mogłoby dla mnie nie istnieć...
Gość: buskowianka
ja miałąm w tej ciąży podobnie,brak wymiotów a ciagłe mdłości.Pomagało mi picie mięty,i rozłozenie posiłków na mniejsze porcje,jadłam np.śnadanie na 2 razy tzn.2 kanapki rano a za jakieś dwie godziny jeszcze jedną kanapkę.Wszystkie porcje zmniejszyłam ale jadłam częściej tyle że mniej.Przez 3 miesiące tak się "bawiłam".A potem przeszło.
Dziś trochę lepiej,może zmiana pogody ma na to wpływ również
A powiedzcie ile przytyłyscie w ciąży?
I czy przy drugiej ciązy tyje się mniej więcej tyle samo co przy pierwszej?
Ja w przy pierwszym dziecku przytyłam az 25kg
Dodam,że pierwsze dziecko bylo spore ważylo 4500 i mialo 59cm
Gość: ciriness
A ćwiczyłaś coś? Spacerowałaś czy musiałaś leżeć?
Ja zaczęłam chodzić na jogę i zastanawiam się czy sobie nie dołożyć ćwiczeń dla kobiet w ciąży przy szkole rodzenia.
Ja ze względu na kręgosłup mam przytyć nie więcej niż 9kg, na razie w 15 t.c. jestem -2kg
Teraz mam 11 tydz ale nie wiem czy cos przytyłam i ile bo nie mam wagi a wizyta za tydzień
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
pierwsze dziecko 30 kg
teraz 11 kg-mam 6 latka wiec nie bylo mowy o siedzeniu,a termin mam na 16 sierpien
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: ivisia
Bilans: 48kg -> 58kg, więc nie jest źle - szczerze mówiąc jak stoję tyłem to nawet nie widać że w ciąży jestem