Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
et1978 , wiesz ja rozumiem, ze chcesz sprzedać coś ładnego. Z ofertą jestem zapoznana od paru dni. Może teraz spróbować w wątku "sprzedam" lub podobnym
Czy nie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
ja sie dzis rozlozylam-wrrr-ale zaraz wleze do wyra i jutro bede jak nowa-a jak nie to i tak bede jak nowa-dla nich warto
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups... ale zmęczenie czy jakies przeziębienie? Pogoda masakryczna, a Ty chyba nie bardzo możesz jeszcze coś konkretnego brać?
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: et1978
http://allegro.pl....php?item=3550214855
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od dziś mam dziecko na roomingu i wymiękam, czy wasze maluszki w pierwszych dobach przy karmieniu tez wisza na cycu po 2,5 h? normalnie krzyczy, je na zapas niemal do ulania, jest nadpobudliwy,niecierpliwy może to tez przez te antybiotyki bo wciąż 2 dostaje, zaczelismy o 18:30 skoczyliśmy ok 20:30 mam nadzieje ze to przejściowe, Wiki szybko zjadal w pol h i pięknie spal, bez problemów, a dziś glowa mnie boli od tych walk ..
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie to już spam!!!
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartuś też w szpitalu długo wisiał, teraz może nie być tyle pokarmu ile być powinno/tak dobry i musi namęczyć się,żeby najeść, spokojnie niedługo powinno się unormować - no chyba,że trafił Ci się cyckoholik
Ehh dziewczyny pamiętam jak marudziłam,że chce już rodzić, a tutaj już tyle mineło. Tusiu mały czort coraz więcej potrafi, nie można spuścić go z oczu, bo zaraz kula się w jakieś upatrzone miejsce.Ostatnio kombinuje z siadaniem, dupskiem tak zarzuca,żeby chociaż trochę zbliżyć się do pozycji siedzącej. Ma faze na gilgotanie nóżek - jak tylko widzi,że ktoś interesuje się nim to syrki wystawia na baczność i oczekuje gilgotania
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Toć mówiłam, że to "mój" Bartolini
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My w końcu ruszyliśmy z chrzcinami, załatwiliśmy miejsce, gdzie będzie obiad i jak mieliśmy 2 opcję małe, lub duże chrzciny po podsumowaniu robimy duże. Teraz trzeba załatwić kościół, zaproszenia, ubranka i dopiąć wszystko
antylopia
Postów 2063
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
keiti ja tez juz normalnie nie wiem czy to jakies fatum czy o co biega.Kilka dni temu padlam-goraczka,katar-załamka.Do tej pory bylam pewna ze jak ja padne to swiat sie zawali i dzis wiem ze mam wspanialego meza.Latał do Kubusia do szpitala,po powrocie rosolki robil mi i Domisiowi.Teraz tez polecial z mlekiem do małego.Ja juz dobrzeje chociaz jeszcze nie chce do Kubusia isc zeby go moim kaszlem nie zarazic ale mam wystarczajaco sily zeby zajac sie drugim synkiem.Chyba cala ta podbramkowa sytuacja byla po to zebym zobaczyla ze mam obok siebie kogos na kim moge polegac.Trzymaj sie babeczko-damy rade-moj maluszek mial dzis wyjsc ale jeszcze ma katarku troszke wiec nawet ja wole zeby wyszedl w 100% zdrowy a nie podkurowany.Po zatym zalatwilam Pania do odprowadzania Domisia z przedszkola i nie bede musiala z Kubusiem tam wchodzic.Ech niech to juz sie skonczy......
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się przeziębiłam. Moja Młoda pierwsze dwa tygodnie w szkole i już katar. W sumie to spodziewałam się tego, bo zawsze wrzesień taki był. Ja złapałam od Niej katar. Teraz w ciąży trudno cokolwiek wziąć, więc męczę się domowymi sposobami.