Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za pocieszenie
Gość: buskowianka
i co najwazniejsze będzie poród siłami natury a nie cc,którego się bałam,dzidzia zmądrzała i zmieniła położenie:) dzięki za trzymanie kciuków w tej sprawie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaa super
Monika1985monik fajny ten nowy nick- zastanawiam się czy jakoś sensu w nim upatrywać czy zostawić jak jest
daj syropek prawoslazowy (jak nie jest uczulony) i tyle. Nic więcej nie zrobisz, musicie przeczekać. I tran zacznij dawać
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluje córci:) ja mam nebulizator od stycznia , juz kilka razy sie sprawdził philipsa, dosc popularny o dobrych opiniach
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do reszty to nie pomogę , bo nie wiem, ale jak tak na szybko myślę, to musiałoby to być jakieś takie nosidełko, które główkę maleństwu będzie podtrzymywać
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak pojemnik pod maską to był to nebulizator, zwłaszcza, że mówisz że był głośny. Nebulizator jest na prąd. Inhalator nie - do inhalatora po prostu lejesz wrzątek.
Polecam chustę polekontu, u nas się sprawdza. Jak dobrze zamotasz to dziecku ciepło i przyjemnie i nic mu nie lata.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elastyczna dla takiego maluszka. No i elastyczną podobno łatwiej się mota.
Gość: quaqua
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie takiego doradce znalezc?
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja polecam na początek elastyczną
http://chustyzgora.pl/o-mnie/
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapisałam się, jeszcze jutro z małym ide na masaz shantala przy okazji, wczoraj było 1 spotkanie z chustonoszenia dla niemowlakó, ale Pani przyjdzie do mnie do domu z tymi chustami spotkanie 2h - 70zl, szczegolnie ze Lwowska to 5 minut od mojego domu
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozejrzyj się za nosidłami ergo: tula, manduca, albo bondolino. Używane kupisz i sprzedaż w tej samej cenie
Gość: bc14
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane