Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, no o dźwięku to ja wiem, ale nijak mi to nie pasowało jako pomoc przy kolce, jako "uspokajacz" przy zaśnięciu i owszem, ale nie tu.
Ja dużo dobrego słyszałam o inhalowaniu , moja teściowa zachwala bardzo, że drugim wnukom od razu zapodaja jak gil się pojawia i jakas Jej znajoma swoim dzieciom i że nie chorują , a kiedyś faktycznie wszystkie po kolei leżały. No, ale my tu wiemy, że dzieci jak wychodza z przedszkola to i z glutów zazwyczaj, więc czy to akurat zasługa inhalatora, to nie wiem. W "łameryce" dają w "wyprawce" dla dziecka, jest na stanie w każdym domu. Ja nie próbowałam u swojego, bo ja źle znosiłam takie próby, więc nie chcę "testów" przeprowadzać.
Ps.pozwoliłam sobie wnieść poprawki do Twojego cytowania, ale tylko okienkowe, nie tekstowe
Ps2, nie wiem czemu zas piszę też z pogrubieniem jak nie mam tej opcji zaznaczonej
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bc14
od dziś w bedronce fajne ręczniki kąpielowe z kapturkiem za 24zł, z koszuli nocnych i pidżam też ciekawa oferta
Biblioteczka Biedronkowa też ciążowa
ja przeczytałam pozycje "język noworodka" i jak dla początkującej uważam, że ciekawa lektura:)
a w lidlu pościel niemowleca z DISNEYA za 39,90
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: buskowianka
Ogólnie inhalator dobra rzecz,ceny różne zalezy od modelu.Jeśli ktoś chce więcej info to zapraszam na PW
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://violianka....uszkowy-z-jagna.html
Nagrody w konkursie możecie wybrać sami. Do wyboru są pieluszki i otulacze wykonane własnoręcznie przez Jagnę.
a moze spróbuj rozgrzać na suchej patelni ziarna gorczycy,ciepłe zawinąć w sciereczkę i przyłozyć do ucha,to działa na rozgrzanie.Podobno z solą gruboziarnistą tez tak można i tez daje uczucie ciepła.Ogólnie to moze jakąs opaskę załóż na uszy i staraj się trzymać w cieple.
Kiedyś się chyba jeszcze za czasów naszych babć i mam stosowało chyba listek zgnieciony jakiegoś kwiatka:geranium czy pelargonii
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech, juz myslałam ze to Joan się zainstalowała na 9 m-chów, a tu tylko konkursik
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie (niezamieszkany) brzuch rośnie - ot tak, bez powodu
A na choroby polecam czosnek + miód + cebulę + termofor
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak byłam mała to mama mi uszyła takie małe woreczki z materiału z jakimiś ziarnami w środku, potem podgrzewała i mi przykładała do bolącego ucha.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa, bez powodu, milka, kitkaty, wedel, delicje, gazowany zywiec, bo niby zdrowszy...
ostatnia strona gazetki"nasz jesienny świat kosmetyków"
http://gazetki.bi...osmetykow.html#/Nasz Jesienny Świat kosmetyków/0
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niczego z w/w listy nie jadam - dlatego twierdzę, że rośnie "bez powodu"
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nebulizator, a nie inhalator. Przy inhalatorze to się wrzątku używa i tych olejków różnych, a nebulizator na zimno np. solą fizjologiczną, a w razie choroby mucosolvanem np.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia ja pisałam o inhalatorze, ale wiesz, ludzie czasami mylą, także może i faktycznie o nebulizator im chodziło, a mówili inhalator.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak byliśmy w szpitalu to bardzo dużo malutkich dzieci miało zapalenie oskrzeli i wszystkie inhalowali właśnie. Ja ani mały nigdy jeszcze nie mieliśmy okazji użyć ale może warto mieć w domu...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://gazetki.bi.../Dom%20i%20relaks/28
Gość: size
Na pocieszenie powiem Ci, że za rok będzie lepiej
Tego chyba obejść nie można.
W Lidlu od 23 września też był w ofercie, za 99 zł, może gdzieś jeszcze leży zapomniany.
Taki: http://tugazetka....nhalator,nebulizator
Ja osobiście nie mogę się szczegółowo wypowiedzieć, bo nie używaliśmy, ale ludzie na forach jedne chwalą, bo dziecko zasypiało pod maseczką albo narzekają, bo pojemnik był zaraz pod maską i dziecko musiało być trzymane w pionie. Może być jeszcze jakiś przewód za krótki, sam inhalator za głośny... Trza poczytać albo iść na żywioł powodowany potrzebą