Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: rachel
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I naprawdę nie trzeba mieć wszystko idealnie bo wiadomo że doba by nie starczyła na to
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ktoś wie co z Dianą ? bo chyba wieki tu już nie była ??
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooooooo, lepiej nie, bo jeszcze pomysli, że to Twoje
Kalisto, musi dojść do siebie, bo dużo pracy miała ostatnio.
jakie wszystko?
Gość: katrin22
Ja Was podczytuje, ale nie mam siły komentować
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Mój dzień wyglądał tak : karmienie >>jedzenie>>karmienie.... Miałam wrażenie, że ja nic nie robię tylko karmię dziecko
Moja rada brzmi: Wyśpij się, gary nie uciekną, a Ty musisz być wypoczęta
Gość: rachel
Wiem że to sparawa indywidualna ale jaki romiar butów noszą wasze dzieciaki?? Juz pisze o co chodzi:
kupiłam w smyku buty córce. Wcześniej podobny model z tej firmy oglądałam w sklepie na nią pasował 24 (stopa + zakład o,5 cm bo do zimy jeszcze troszkę. Buty przyszły i okazało sie ze ten model ma zaniżoną numerację i 24 jest sporo bo aż około 1,5-2 cm za duże. Jeśli je odeśle to oddadza mi kase za buty ale nie oddzadza mi kosztów przesyłki. A buty z przesyłką koszotwały 71 zł wiec malutko jak za zimówki ze skóry. Wyszłoby ze 24 zł wydałam tak sobie. Zastanawiam sie czy warto je zostawiac na przyszły rok?? czy bede za małe?
A może któraś z was chciałaby takie odkupić?? Dokładnie w takiej cenie jak kupiłam z przesyłką. Qrde nie wiem co robić:(( Nigdy wiecej nie kupie tam butów
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do tego jaki rozmiar za rok bedzie nosić to nie wiesz bo to loteria ale pewnie tych nie założy jesli teraz nosi juz 24...
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bc14
1. czy zaopatrzyłyście się wcześniej w czopki przeciw goraczce
Czy w kryzysowej sytuacji po prostu poszłyście do apteki?
2. Po ilu dniach podałyscie witaminy D+k
3. Jeżeli noworodek będzie miał w nosku sucho tak jak zaaplikowałyście mu sól fizjologiczną/ co z reszta roztworu wyrzucic ?
4. Czy chłopcom odciągałyscie napletek?
5. Wasze maleństwa przykrywałyście na noc kołderką, kocykiem czy było owinięte w rożku?
6. Wkładki laktacyjne wielo czy jednorazowe?
narazie to tyle;) termin co raz bliżej pytań co raz więcej
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paracetamol w czopkach miałam tak na wszelki wypadek, żeby w razie wysokiej gorączki nie stresować się i nie szukać w środku nocy dyżurnej apteki.
Zamiast ampułki soli fizjologicznej używałam(zresztą dalej mam i używam) takiej wody morskiej w areozolu http://www.slonec...--5907589874112.html
Moja córeczka na początku spała zawinięta w rożek, potem długo był śpiworek
Wkładki laktacyjne jednorazowe, ale ja używałam ich raczej "na wszelki wypadek", po całym dniu noszenia w każdej były może ze 3 kropelki mleka, z droższych johnsonów przerzuciłam się na takie z rossmanna i były dla mnie wystarczająco dobre.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mam wode morska, czasem po aplikacji dziecko sobie kichnie i nadmiar wydala na zewnatrz
wit d+k podawałam po wyjsciu ze szpitala a było to dopiero na 8 dobę ( mam d+k na oddanie cale opakowanie)
u nas był spiworek i głownei kocyk, przy 1 dziecku był rozek, krótko posłuzyl, ale dzieci lubia ciasnosc, wiec sie sprawdza.
ja mam jednorazowe wkładki, tylko na poczatku kupiłam za mała srednice, zwroc uwage, brałam bez przemyslenia ze sa rozne
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 - od razu po wyjsciu z szpitala
3 - do noska miałam najpiew sol fizjologiczna a jak był wiekszy spray wode morska
4 - tak odciągalismy
5 - mały spał w rożku, teraz juz duzy śpi pod kołdra, przjesciowo spał też w śpiworku
6- jednorazowe wyrzucasz kiedy chcesz i dla mnie wygodniejsze
:)
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bc14
1. Nie miałam czopków od razu, najpierw kupiłam syropek przeciwbólowy/ przeciwgorączkowy, ale potem zaopatrzyłam się w czopki i powiem, że są wygodniejsze w zaaplikowaniu.
2. Nie pamiętam od kiedy, ale nic się nie stresuj, w szpitalu Ci wszystko powiedzą.
3. Miałam sól fizjologiczną, ale nie używaliśmy. Jak mój synuś był większy, to kupiłam wodę morską do psikania.
4.Tak, ale nie tak od razu. Jakoś po kilku miesiącach.
5. Mój Kubuś spał w rożku, a jak było chłodniej, to przykrywałam dodatkowo np. pieluszką. Trzeba bardzo uważać, by nie przegrzewać dziecka.
6. Tylko i wyłącznie jednorazowe. Ja kupowałam z J&J i były jakościowo lepsze od tańszych.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane