Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: rachel
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko ma tyle zabawek, że tylko kombinuję do której babci wywieźć to czym się nie bawi
Wczoraj wróciliśmy z Heidelbergu. Było fajnie. Dzieciaki super zniosły podróż samolotem. Szkoda, że tak krótko.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny żyjecie czy mikołaj Was porwał ??
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Było fajnie
Dziewczyny? To która teraz rodzi?
Gość: allice
Nam też lekarz zapisał kropelki i obyło się bez antybiotyku.
Rysio już można powiedzieć, że wyleczony z zapalenia spojówek ale jeszcze Małgosia nie całkiem (bo oczywiście i ona się zaraziła). Z Małgosią jest o tyle problem, że nie daje sobie zapuścić tych kropli. Jak tylko zobaczy, że coś kombinuję tak zaraz jest szarpanina i płacz. Jedynie udaje mi się w nocy jak śpi uchylić trochę oczko i wpuścić kropelkę ale musi mocno spać bo inaczej też nie da rady. Może macie jakieś sposoby na zapuszczanie takich kropelek maluszkom?
Dodatkowo Małgosia mi gorączkuje i to chyba po szczepieniu MMR
Mam jeszcze pytanie natury zabawkowej. Jesteście w tym temacie obcykane więc doradźcie jaki najlepiej kupić laptop (zabawkowy) dla czterolatka? Rysio upatrzył sobie taki w gazetce z Biedronki ale mąż oglądał go w sklepie i jakiś takie piszcząco-wrzeszczący mu się wydał
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Tesco jest duży wybór takich zabawek. Więc na pewno tam coś wybierzesz.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpowiedzcie jak domowym sposobem przygotować strój na jasełka dla pastuszka?
benasia nie pomoge, mi szyto na zamowienie narzutę tak zeby pasowała do wnetrza pokoju synka.
Agusia zazdroszcze super wyprawy i emocji jej towarzyszących;)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika muszę Ci podziękować za pomysł na prezent dla Bartusia. Kupiliśmy ciuchcie, ale wersję ze zwierzakami ( tj dumbo, simba i dalmateńczyk) - jest na serio świeeeetna, mimo,że sprawdzałam tylko w kartoniku
Ostatnio to moje dziecko mnie wykańcza, usypia sobie średnio tak o 1 - dzisiaj akurat przed chwilką zasnął. W dzień a drzemki ekspresowe, nadal humor wyjący
Ale i tak już lepiej odkąd siedzi, teraz jest na etapie wspiania się na kim/czym popadnie - nauczył się odkręcać grzejniku łobuz jeden i trzeba pilnować, bo moment w domu zimno ( przez przypadek odkryłam, że to on, bo myślałam, że Dominik
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali Oli tez tylko na drzemkach leci no i nie przesypia mi nocek, 3-5 razy potrafi mi sie budzić, oj przeciwienstwo Wikiego, w ogole to dzis konczy 3 miesiace o 10:12:D, no i ogolnie z ledwoscia ogarniam to moje małe stadko, kiedy maz jest gosciem na weekend
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj wziełam się za wypierdzielanie rzeczy z szafy, żeby poukładać tam wszystko, bo dziada i baby tam brak i tak mały darł się, mąż akurat pojechał załatwiać sprawy, że połowa leży rozwalona w pokoju i czeka na jutrzejszy dzień
W ogóle, my jak zwykle przed świętami zamiast ogarniać dom, to rozwalamy wszystko
Znalazłam go na allegro, o taki:
http://allegro.pl...cji-i3751703346.html
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986 nie ma za co dziękować niech młodemu służy niech się bawi jak najdłużej a mamusia ma chwilę dla siebie
alicce wygląda ok a jaki w praktyce nie powiem bo nie wiem
Reszcie niestety nie pomogę bo narzuty nie używamy a ze strojami jeszcze się nie bawiliśmy