Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to na co czekać? nigdy nie jest za późno
Kasiu mój tez sie rozkopuje ale już od rozmiaru 86 kupuje mu normalnie piżamkę i śpi w niej tylko pod spod zakładam mu podkoszulkę teraz a wcześniej body, a gdyby był mróz to skarpetki ciepłe na stópki a tak to z gołymi śpi teraz stópkami bo u nas ciepło w nowym domku
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: size
:)
Niby tak
Moja siostra mnie pytała, czy już nadszedł ten moment pytania o rodzeństwo
size Córę masz już podchowaną
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ja w dzień małemu zakładam po domu koszulkę kr. rękaw + bluzkę cienką dł. rękaw czasami jak jest zimniej to jeszcze podkoszulkę pod spód.
A na noc tylko piżamę + podkoszulkę teraz a wcześniej zamiast tego to body, a na stópki jak pisałam wcześniej skarpetki i jest ok.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy ok 22-23 stopnie bo nie lubię mieć cieplej i jest ok.
Z tym ubieraniem na noc, to już testowałam mojego szkraba, jak ubrałam lżej, to w nocy był płacz, a nad ranem już mi kichał,a to zazwyczaj oznaczało nadchodzącego gluciorka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat problem z nim taki że się wierci jak cholera, wszystko go interesuje, a ząbków do naprawy jest mnóstwo - w sumie niemal cała góra. Dolne ma idealne.
Poszukaj śpiworków, np. Ferreti mają fajne i cieplutkie, u mnie się sprawdza idealnie, a te ferreti są rozsuwane od góry i od dołu, więc w razie co może młody mieć nóżki na wierzchu a reszta jest cały czas okryta.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już ma część stałych i mam nadzieje, że będą mocniejsze, chociaż na 2 jedynkach ma przebarwienia - ale dentysta powiedział, że to od tego, że wychodziły jak jeszcze mleczaki byly i "zetrą" się. W ogóle rosną mu jak chcą, u góry od dawna ma 2 jedynki, i 1 dwójkę, a drugiej dwójki ani widu, przez co rozłażą się
Ja bartka na noc ubieram w zależności od temp w domu jeśli jest 21-23 stopnie to zazwyczaj śpi w samym rampersie na krótkie rękawki lub bodach ( też rozkopuje się), jak ciut chłodniej to pajac. Tylko, że my ogólnie cienko chodzimy ubrani wszyscy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prostowanie zębów jest cenzura warte. Mąż w młodości nosił aparat stały. Teraz zęby wróciły niemal do siebie, więc efekt prostowania jest na kilka lat. Ja nie wiem po kim Kamsio ma słabe ząbki. Ja jak żyję nie byłam u dentysty, nigdy żaden ząb nie bolał ani nic...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaa coooooooo? będzie miało siostrzyczkę?
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomału muszę zacząć kompletować, bo już 30tc. za nami
a, i jeszcze jaki proszek do prania polecacie by przeprać maluszkowi ciuszki?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny były zadowolone bodajże z dzidziusia, ale to same I napiszą.
CO do wyprawek, to wystarczy, że wpiszesz w google i wyskoczy Ci mnóstwo list- sama musisz logicznie pomyśleć, co CI się może przydać a co bedzie raczej zbędne. Zresztą metodą prób i błędów do tego dojdziesz, bo każde dziecko bedzie miało inne potrzeby.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ciriness
Jakby co listę wyprawkową mam na mailu, mogę podesłać.
A co do proszków polecam ten artykuł
http://www.srokao...-pyny-do-prania.html
Ja też się muszę na poważnie zabrać za pakowanie torby do szpitala i pranie,prasowanie ciuszków..
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak rodziłam w wakacje Jagodę, to w tym szpitalu ciuszków własnych wręcz zabraniali, gdyż dzieci były często przebierane i swoje ciuszki by się zgubiły. Miałam tylko ubranka na wyjście. Własne pieluchy i chusteczki. W szpitalu się też przydaje woda mineralna i coś na przegryzienie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w tesco sa promocje na pizamki teraz tez? szkoda ze maz mi z club card wyrzucił znizke 10 zl przy zakupach na 50 zł
size trzymam kciuki:D za potomstwo kolejne:))
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane