Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
też kocham takie aukcje
a wczoraj udało mi się kupić nową chustę Polekontu za 50zł! I to jeszcze ciemnoszarą - mąż taką bardzo chciał, teraz już się nie może doczekać noszenia
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tvn24....zieci,wiadomosc.html
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noo i w mej pace za 1,25 były nawet bluzy adidasa i inne firmówki, że aż szok, że poszły tak tanio, a stan wiadomo jaki jest po niemowlaku, który miał okazję być w to ubrany raz czy dwa...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kofam allegro
a dzisiaj idziemy do lekarza pomarudzić mu na bolącą miednicę i anemię, a co mi tam, niech słucha
i właśnie wyliczyłam że to już 32tc! chyba czas zacząć panikę przedporodową
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A będziesz dawać dziecko do żłobka? z tego co wiem to chyba trzeba szybko zaszczepić... Chyba do pół roku ale na 100% nie jestem pewna...
A pytałam o żłobek bo u nas nawet kobitki które szczepią mówią że jak dziecko ma być w domu z mamą to nie warto szczepić... U mnie w rodzinie nikt nie szczepił, skusiła się tylko jedna koleżanka która oddała synka do żłobka (synek ma 7 miesięcy i już był szczepiony).
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
mloda ma 8 miesiecy i tez nie byla szczepiona.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a masz pewnosc ze to byly rota
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie 36, chyba czas zacząć się bać!
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to był rota.
Tylko wiesz, ja piszę swoje zdanie na temat szczepionek, nie namawiam na szczepienia - nie mam w tym celu.
I chyba forum temu służy - wymianie doświadczeń, a zainteresowany zrobi jak uważa.
To tak jak z tym praniem i prasowaniem ciuszków. Jedni piorą w 40 st. inni w 60, a Dianek (bo ona zapytała o temp. prania) zrobi tak jak jej będzie wydawało się najlepiej
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za tydzień
ale coś czuję że później wszystko będzie szło na 40, bo naszych rzeczy na 60 nie piorę, a dzieciowych malutko
więc chyba tylko to pierwsze pranie było takie cieplejsze
tylko do odplamiania jakiś specyfik muszę znaleźć jeszcze
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HA ha ha no agusia ja też tak miałam jak już było blisko terminu jakoś bezpieczniej się z nią czułam
przeciez nic nie pisze.. pytam sie czy mas zpewnosc bo slyszalam juz o dzieciakach ktore niby rota mialy.. rodzice szczesliwi i nagle.... znowu rota tyle ze juz ze 100% pewnoscia ze to rota
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TO pewnie kwestia szczęścia, ja nie szczepiłam Synka przez zagapienie - zanim zorientowałam się o tym, że mogę, mały dawno skończył 6 m-cy. Za to zaszczepiłam na pneumo i meningokoki (obie płatne...). Niestety, Synek i tak chorowity okropnie jest...
a pranie.. na poczatku prałam w loveli, ale z plamami po pierwszych marchewkowych papkach sobie nie poradziła..
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas śliniak nic nie pomógł bo synek nie siedział grzecznie i jadł a wymachiwał rączkami i się cieszył i w rezultacie bluzka czy śpiochy i tak były brudne np na rękawach. Ja polecam śliniaczki takie nie wiem jak to się nazywa ale z rękawmi ( o takie cosik http://allegro.pl...-cm-i2018477201.html ) super się sprawdzają i nie brudzi się ubranko