Konkursowiczki w ciąży

Gość: katrin22

#5004028 Napisano: 08.02.2012 08:21:07
Ja też nie wyobrażam sobie, ale szczerze to liczyłam się z tym, że u nas mogą być bliźnięta, bo ze strony męża jest tych bliźniąt sporo i teść też ma brata bliźniaka, ale udało się jedno bobo emotka i dobrze, bo z dwójką nie miałabym ani chwili wytchnienia. Teraz czasami mały da popalić, zwłaszcza teraz jak ma dziąsła opuchnięte, stęka, jęczy, ręce pcha, nakarmić go ciężko, bo tymi rękoma przebiera emotka
cały ośliniony hehe. Jeszcze zęby i jesteśmy w domu emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5004041 Napisano: 08.02.2012 08:28:35
katrin22 napisał(a):

Ja też nie wyobrażam sobie, ale szczerze to liczyłam się z tym, że u nas mogą być bliźnięta, bo ze strony męża jest tych bliźniąt sporo i teść też ma brata bliźniaka, ale udało się jedno bobo emotka i dobrze, bo z dwójką nie miałabym ani chwili wytchnienia. Teraz czasami mały da popalić, zwłaszcza teraz jak ma dziąsła opuchnięte, stęka, jęczy, ręce pcha, nakarmić go ciężko, bo tymi rękoma przebiera emotka

może za drugim razem trafią się bliźniaki:) wszystko przed Wami emotka
0 0

#5004051 Napisano: 08.02.2012 08:30:50
Ja jednak podziękuję emotka emotka
0 0

monika1985monik

#5004093 Napisano: 08.02.2012 08:44:37
katrin22 napisał(a):

Zacznie to się dopiero jak zęby będą wychodzić wychodzić i widać ich nie będzie a płacz i marudzenie gwarantowane emotka No to faktycznie już widzę twój stres jak poszłaś na usg i pewnie patrzyłaś czy 1 czy 2 dzidzi masz w sobie emotka
0 0

Gość: anavaX

#5004102 Napisano: 08.02.2012 08:47:08
agusia147 napisał(a):

grusia napisał(a):

Jak bylam na USG połowkowym to pzred nami byla kobitka z 4-raczkami emotka w brzuszku jeszcze emotka

O jaaa emotka Nie wyobrażam sobie opieki nad więcej niż dwójką maluchów emotka

a Ty nie na porodówce?
0 0

benasia

#5004106 Napisano: 08.02.2012 08:48:29
monika1985monik napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Zacznie to się dopiero jak zęby będą wychodzić wychodzić i widać ich nie będzie a płacz i marudzenie gwarantowane emotka No to faktycznie już widzę twój stres jak poszłaś na usg i pewnie patrzyłaś czy 1 czy 2 dzidzi masz w sobie emotka

a ja jak zaszłam w ciąże i zanim zaszłam to chciałam mieć bliźniaki choć w rodzinie nie ma, ale gdy mały się urodził wolalam pojedynczo mieć dwójkę dzieci
emotka
0 0

#5004108 Napisano: 08.02.2012 08:50:00

katrin22 napisał(a):

Stres był, bo Babcia męża miała 13-cioro rodzeństwa i 5 osób nich miało bliźnięta i nawet raz trafiły się trojaczki emotka eh, to góralskie plemię emotka , dobrze, że mąż tylko w 50% góral emotka
Dzidzi jedno na szczęście, za podwójne szczęście ja dziękuję hihi emotka

A zęby to słyszałam, że wychodzą, wychodzą i wyjść nie mogą emotka , Kubusiowi chyba startują, bo od 2 dni marudny okropnie, od 13.00 do 19.00 nie spał, tylko zabawiać Go trzeba było, wtedy było ok, ale jak tylko zniknęłam z horyzontu znów marudzenie, ale wrócił mąż i ukołysał małego na rękach w 5 minut emotka U mnie nie chciał zasnąć, chyba miał mnie dość emotka
0 0

#5004114 Napisano: 08.02.2012 08:52:08
ja bym chciała za jednym razem dwójkę...
0 0

monika1985monik

#5004121 Napisano: 08.02.2012 08:53:17
katrin22 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

U nas wychodziły wychodziły od 3 miesiąca dziąsła opuchnięte każdy mówił o już lada dzień i będzie 1 ząbek

Stres był, bo Babcia męża miała 13-cioro rodzeństwa i 5 osób nich miało bliźnięta i nawet raz trafiły się trojaczki emotka eh, to góralskie plemię emotka , dobrze, że mąż tylko w 50% góral emotka
Dzidzi jedno na szczęście, za podwójne szczęście ja dziękuję hihi emotka

A zęby to słyszałam, że wychodzą, wychodzą i wyjść nie mogą emotka , Kubusiowi chyba startują, bo od 2 dni marudny okropnie, od 13.00 do 19.00 nie spał, tylko zabawiać Go trzeba było, wtedy było ok, ale jak tylko zniknęłam z horyzontu znów marudzenie, ale wrócił mąż i ukołysał małego na rękach w 5 minut emotka U mnie nie chciał zasnąć, chyba miał mnie dość emotka

emotka gorączka, nieprzespane noce, marudzenie i wreszcie JEST gdy mały skończył 11 miesięcy 1 ząbek emotka
0 0

#5004149 Napisano: 08.02.2012 08:58:52
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
To ja mam tyle czekać???? na jeden ząbek, wykończymy się normalnie, ale jeszcze nie narzekam, bo na razie da się małego zabawić, ale ileż można gadać do Niego, a jemu gadka się nie nudzi emotka
Oczy Mu się zamykają, a kiedy chcę Go położyć to znów otwarte emotka
Są jakieś żele na złagodzenie?
0 0

monika1985monik

#5004156 Napisano: 08.02.2012 09:02:32
katrin22 napisał(a):

To ja mam tyle czekać???? na jeden ząbek, wykończymy się normalnie, ale jeszcze nie narzekam, bo na razie da się małego zabawić, ale ileż można gadać do Niego, a jemu gadka się nie nudzi emotka

Tak są u nas sprawdził się dentionox i schłodzony w zamrażalniku gryzaczek ten z wodą w środku
0 0

#5004179 Napisano: 08.02.2012 09:09:21
Muszę się w te akcesoria zaopatrzyć, bo czuję, że będzie gorzej. Szczerze powiedziawszy to nie nie sądziłam, że to JUŻ się zaczyna, miałam nadzieję, że zęby wychodzą gdzieś w 5 miesiącu, ale jak widać zwiastun jest już dużo wcześniej.
0 0

monika1985monik

#5004193 Napisano: 08.02.2012 09:13:14
katrin22 napisał(a):

Muszę się w te akcesoria zaopatrzyć, bo czuję, że będzie gorzej. Szczerze powiedziawszy to nie nie sądziłam, że to JUŻ się zaczyna, miałam nadzieję, że zęby wychodzą gdzieś w 5 miesiącu, ale jak widać zwiastun jest już dużo wcześniej.

Wiesz to nie da się tak do końca stwierdzić bo jak wiadomo każde dziecko inne jest znam dzieci co w 4 miesiącu miały już po 2 ząbki więc nie ma reguły
0 0

#5004201 Napisano: 08.02.2012 09:16:37

katrin22 napisał(a):

Wiesz to nie da się tak do końca stwierdzić bo jak wiadomo każde dziecko inne jest znam dzieci co w 4 miesiącu miały już po 2 ząbki więc nie ma reguły

mój na etapie 3 miesiąca trzyma ciągle rękę lub pace w buzi... ale nie marudzi jeszcze
0 0

#5004393 Napisano: 08.02.2012 10:55:12
http://www.youtub...re=player_embedded#!
Fajny filmik o wielorazówkach emotka
0 0

dolly

#5004427 Napisano: 08.02.2012 11:50:30
lula81 napisał(a):

hej

spieszę wam oznajmić ze 28 stycznia ,urodziłam moja kluseczkę 4200 kg i 56 cm czystej miłości.emotka

oczekującym moge tylko powiedzie ,ze u mnie na ktg tez nic sie nie działo a w piatek w nocy samo sie zaczęło . życzę wam wszystkim szybciutkiego i jak najmniej bolesnego spotkania z waszymi dzieciątkami po tej stronie brzuszka emotka

Lula gratkki wielkie emotka
Bardzo ładne imię emotka
Duża dziewczynka emotka
Niech się zdrowo chowa !!!
Odpoczywaj ile się da emotka

katrin22 napisał(a):

Tak są u nas sprawdził się dentionox i schłodzony w zamrażalniku gryzaczek ten z wodą w środku

Oj tam straszycie dziewczynę, nie u wszystkich dzieci tak boleśnie ząbki wychodzą. Ja miałam żel bobodent, ale użyłam chyba tylko 2razy, bo dziecko i tak to zjada od razu. Wiem, ze u innych dziewczyn te żele sie sprawdzały, jak dzieciaki bardzo marudne były. Polecam te gryzaczki co Monika ma, a jak dziecko większe to oderwana skórka od chleba- mam trzyma jeden koniec a dzieciątko sobie żuje drugi emotka
Ząbki nie wychodzą od razu jak maluszek daje znać, to zalążki, które się ruszają co jakiś czas i wtedy dzieciaczki odczuwaja za kilka dni może to ustać albo rzeczywiście wyrżnie sie ząbek emotka
0 0

Gość: dianek

#5004465 Napisano: 09.02.2012 05:09:31
katrin22 napisał(a):

http://www.youtub...re=player_embedded#!
Fajny filmik o wielorazówkach emotka

i nowe Pop-in'y są w promocji w smyku i ekomaluchu emotka

kuszą, kuszą, niestety komplecik na pierwsze 6 miesięcy już mam emotka emotka
0 0

Gość: allice

#5004498 Napisano: 09.02.2012 06:56:21
lula81 napisał(a):

hej

spieszę wam oznajmić ze 28 stycznia ,urodziłam moja kluseczkę 4200 kg i 56 cm czystej miłości.emotka

oczekującym moge tylko powiedzie ,ze u mnie na ktg tez nic sie nie działo a w piatek w nocy samo sie zaczęło . życzę wam wszystkim szybciutkiego i jak najmniej bolesnego spotkania z waszymi dzieciątkami po tej stronie brzuszka emotka

Gratulacje i dużo zdrówka emotka

A ja byłam dziś oddac do badania krew i mocz. Skasowali mnie niecałe 170zł
emotka
Człowiek może iśc z torbami przy takich cenach.
0 0

Gość: dianek

#5004501 Napisano: 09.02.2012 06:59:52
ja się właśnie na OWA dzisiaj przejść muszę... na szczęście skierowanko NFZtowskie wypisane ^^
0 0

agusia147

#5004873 Napisano: 09.02.2012 10:23:00
anava napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia napisał(a):

Jak bylam na USG połowkowym to pzred nami byla kobitka z 4-raczkami emotka w brzuszku jeszcze emotka

O jaaa emotka Nie wyobrażam sobie opieki nad więcej niż dwójką maluchów emotka

a Ty nie na porodówce?

No cholera właśnie nie emotka Ale chciałabym. Byłam u mojego lekarza dziś i rozwarcie na półtora cm, szyjka się skróciła względem wczoraj, więc powoli może do weekendu się coś ruszy emotka

Bobo mi się zdatowało
emotka
0 0