Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
cały ośliniony hehe. Jeszcze zęby i jesteśmy w domu
Gość: emilka1705
może za drugim razem trafią się bliźniaki:) wszystko przed Wami
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacznie to się dopiero jak zęby będą wychodzić wychodzić i widać ich nie będzie a płacz i marudzenie gwarantowane
Gość: anavaX
a Ty nie na porodówce?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jak zaszłam w ciąże i zanim zaszłam to chciałam mieć bliźniaki choć w rodzinie nie ma, ale gdy mały się urodził wolalam pojedynczo mieć dwójkę dzieci
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Stres był, bo Babcia męża miała 13-cioro rodzeństwa i 5 osób nich miało bliźnięta i nawet raz trafiły się trojaczki
Dzidzi jedno na szczęście, za podwójne szczęście ja dziękuję hihi
A zęby to słyszałam, że wychodzą, wychodzą i wyjść nie mogą
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja mam tyle czekać???? na jeden ząbek, wykończymy się normalnie, ale jeszcze nie narzekam, bo na razie da się małego zabawić, ale ileż można gadać do Niego, a jemu gadka się nie nudzi
Oczy Mu się zamykają, a kiedy chcę Go położyć to znów otwarte
Są jakieś żele na złagodzenie?
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak są u nas sprawdził się dentionox i schłodzony w zamrażalniku gryzaczek ten z wodą w środku
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz to nie da się tak do końca stwierdzić bo jak wiadomo każde dziecko inne jest znam dzieci co w 4 miesiącu miały już po 2 ząbki więc nie ma reguły
mój na etapie 3 miesiąca trzyma ciągle rękę lub pace w buzi... ale nie marudzi jeszcze
Fajny filmik o wielorazówkach
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lula gratkki wielkie
Bardzo ładne imię
Duża dziewczynka
Niech się zdrowo chowa !!!
Odpoczywaj ile się da
Oj tam straszycie dziewczynę, nie u wszystkich dzieci tak boleśnie ząbki wychodzą. Ja miałam żel bobodent, ale użyłam chyba tylko 2razy, bo dziecko i tak to zjada od razu. Wiem, ze u innych dziewczyn te żele sie sprawdzały, jak dzieciaki bardzo marudne były. Polecam te gryzaczki co Monika ma, a jak dziecko większe to oderwana skórka od chleba- mam trzyma jeden koniec a dzieciątko sobie żuje drugi
Ząbki nie wychodzą od razu jak maluszek daje znać, to zalążki, które się ruszają co jakiś czas i wtedy dzieciaczki odczuwaja za kilka dni może to ustać albo rzeczywiście wyrżnie sie ząbek
Gość: dianek
i nowe Pop-in'y są w promocji w smyku i ekomaluchu
kuszą, kuszą, niestety komplecik na pierwsze 6 miesięcy już mam
Gość: allice
Gratulacje i dużo zdrówka
A ja byłam dziś oddac do badania krew i mocz. Skasowali mnie niecałe 170zł
Człowiek może iśc z torbami przy takich cenach.
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cholera właśnie nie
Bobo mi się zdatowało
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka