Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mooniq82
No cholera właśnie nie
Bobo mi się zdatowało
u mamusi w brzuszku ciepło to się dzidzi nie spieszy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra, dobra, troche Go tam ścisnij bo CI na rybę wskoczy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh gdyby rozwarcie było połowę większe, to lekarz mówił, że by wody płodowe puścił i dzidzi na świat by wyszło. A tak lipa...
Gość: katrin22
Oj kuszą, są takie zgrabne
Siedźta w domu i się grzejta
A u nas znów marudzenie, mały śpi przy włączonej suszarce do włosów
dolly zakupię owy gryzaczek. Mam jeden, dostałam w prezencie, a na nim Made In China
I znów zwiastun kupy się szykuje, o matko i tak ciągle w kółko
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żel możesz stosować u takiego malucha ale spróbuj najpierw ze schłodzonym gryzakiem
Gość: dianek
nie wiem czy tak jest w przypadku wszystkich dzieci, ale moja siostra dość szybko się uodparniała na te żele - tzn żel na początku działał super, a po pewnym czasie stosowania jakby zupełnie przestawał działać
efekt był taki, że jak przyszło do poważnego wychodzenia zębów, gorączki etc., gdy młoda jeść od tych zębów nie mogła, to żaden żel nie działał
więc póki da się samymi gryzakami to może próbuj nimi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja bym chciała już tulić moje bobo. Mały się kręci dziś niemiłosiernie, aż skóra na brzuchu boli... Brr akurat laska na TVN w Ostrym Dużurze rodzi...
Symulator RealCare Baby to niezwykle realny manekin ze wszystkimi możliwymi zachowaniami typowymi dla niemowlęcia. Æwiczący autentycznie karmią, kołyszą, trzymają dziecko „do odbicia” i zmieniają mu pieluszki. Taka lalka płacze, oddycha, kaszle i gaworzy jak prawdziwe dziecko. Jesteśmy jedyną w Polsce Szkołą Rodzenia, która posiada SYMULATORY , kursanci mogą przetestować zdobytą u Nas wiedzę na manekinie. Zabierz do własnego domu maluszka, a po dwóch dniach zweryfikujemy jak się nim zajmowałeś/aś (symulatory są połączone bezprzewodowo z komputerem). RealCare Baby wypożyczamy kursantom bez dodatkowych opłat!
Te dzieci nawet pachną noworodkiem!!:D
Zapraszam do obejrzenia filmiku:
http://www.youtub...&feature=related
źródło :
https://www.faceb...lino/215986881825423
https://www.facebook.com/BabyOno
Testowanie podkładów poporodowych
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brr i jeszcze ma komplikacje jakieś, kleszczami jej bobo wyciągają i za głowę ciągną... Aż mi słabo... Cholerka czemu jej cesarki nie zrobili?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
thx za info Kasiu
agusia - a ty coś ćwiczyłaś/ćwiczysz żeby Ci się rozwarcie robiło jak należy :> czy tak po prostu czekasz?
ja tam na szkołę rodzenia nie chodziłam, ale na dniach otwartych mojego szpitala skubnęłam ulotki z ćwiczeniami na dziewiąty miesiąc ciąży - kręcenie bioderkami, te sprawy
ćwiczę tydzień i już czuję efekty - jakaś bardziej elastyczna się zrobiłam
Bernardowi też się chyba podoba bo się zaczął na kilka chwil wstawiać w kanał rodny - co prawda strasznie mi to daje po miednicy, ale z drugiej strony też rozciąga i później łatwiej powinno być
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noo i jeszcze się ona przekręci jak tak dalej pójdzie... Makabryczny poród, ja takiego nie chcę!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholera i wykrakałam... A mówią że XXI wiek i ludzie nie umierają przy porodach...
Dianek bioderkami to ciągle kręcę
Męża jeszcze dodatkowo wykorzystuję
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia, jesteś przewrażliwiona. W ciąży takie sceny przerażają nas jeszcze bardziej. Ostatnio byłam kilka razy w odwiedzinach na onkologii dziecięcej, bardzo to przeżyłam, ale nie ma sensu udawać, że takie sprawy nie istnieją. Wszystko będzie dobrze, jesteś zdrowa i maleńki też
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skorzystaj jeszcze z prysznica i ciepłej wody
I nie martw się wszystko będzie ok