Konkursowiczki w ciąży

benasia

#5005993 Napisano: 09.02.2012 04:31:54
monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Haha mąż chce mnie ganiać po schodach emotka jakby to miało coś dać...

Niech się cieszy że jeszcze ma cisze w domu i przespane noce
emotka Może niech porozmawia z małym przez brzuszek może go posłucha ha ha emotka

Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? emotka

Ha ha
emotka ja mam to samo całe noce nieprzespane bo dzidzi się tak wierci

moj też lubiał najbardziej kopać w nocy gdy ja szlam spać emotka
0 0

Gość: katrin22

#5006006 Napisano: 09.02.2012 04:36:17
benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A wg USG miało być 9 listopad emotka
Jednak, że z okresu wychodziło 25 października to i wtedy zaplanowano mi CC

benasia czujesz jeszcze mięśnie brzucha, albo kości łonowe, ja niestety czasami czuję emotka

nie mi po ciąży oprócz czasami bóli kręgoslupa nie zostały żadne dolegliwości.

Mi znowu kręgosłup nie dokucza heh, muszę zacząć jeździć na rowerku stacj., to może kości łonowe przestaną boleć.
0 0

agusia147

#5006008 Napisano: 09.02.2012 04:36:53
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

emotka Może niech porozmawia z małym przez brzuszek może go posłucha ha ha emotka

Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? emotka

Ha ha

Podobno dzidzi szczyty aktywności osiąga właśnie w nocy emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5006043 Napisano: 09.02.2012 04:51:04
http://allegro.pl...owa-i2099834312.html

mam taka mate na zbyciu dziewczyny. Jakby któras była zainteresowana to zapraszam. Po starszej mam juz 2, a mała kolejne 2 dostała i ta mi jest zbedna wole za te pieniazki kupic cos co jej sie przyda.
0 0

Gość: mooniq82

#5006252 Napisano: 09.02.2012 06:08:02
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ha ha

mam to samo dziewczyny emotka więc to chyba normalne emotka a gdzie do rozwiązania emotka jeszcze tyle czasu emotka emotka
0 0

agusia147

#5006371 Napisano: 09.02.2012 06:52:58
mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ha ha

mam to samo dziewczyny emotka więc to chyba normalne emotka a gdzie do rozwiązania emotka jeszcze tyle czasu emotka emotka

haha też się kiedyś rozwiążesz emotka Ja też czekam na rozwiązanie, chciałabym zobaczyć co za łobuz mieszka w moim brzuszku, nie daje spać itp emotka Ale powiem wam, że go kocham i od pierwszego USG skrzywdzić bym nie dała. To była najładniejsza fasolka jaką w życiu widziałam emotka

Teściowa dziś pyta kiedy rodzę, a ja jej, że nie zamierzam po tym jak się Ostrego Dyżuru naoglądałam, a ona mi na to a mówiłam byś nie oglądała emotka Niech sobie już pojedzie
emotka
0 0

Gość: mooniq82

#5006385 Napisano: 09.02.2012 07:00:48
agusia147 napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ha ha

haha też się kiedyś rozwiążesz emotka Ja też czekam na rozwiązanie, chciałabym zobaczyć co za łobuz mieszka w moim brzuszku, nie daje spać itp emotka Ale powiem wam, że go kocham i od pierwszego USG skrzywdzić bym nie dała. To była najładniejsza fasolka jaką w życiu widziałam emotka

Teściowa dziś pyta kiedy rodzę, a ja jej, że nie zamierzam po tym jak się Ostrego Dyżuru naoglądałam, a ona mi na to a mówiłam byś nie oglądała emotka Niech sobie już pojedzie
emotka

moja fasolka też była najładniejsza emotka
0 0

Gość: katrin22

#5006387 Napisano: 09.02.2012 07:01:54
HaHa, teściowa pewnie obiadki gotuje, a Ty narzekasz emotka lepsza taka niż moja, która dopiero teraz niby się wielce interesuje, a wcześniej nawet o samopoczucie nie zapytała, tylko jak coś to z mężem wywiad zrobiła. Moja to przyjedzie 2 razy w miesiącu i mam spokój emotka za to moja mama jak jest w Pl to jest u mnie codziennie i słyszę jej rady non stop, też mam dość czasami, ale u swojej mamy to się tyle wad nie widzi i się usprawiedliwia emotka a nawet jak się coś swojej powie, to ona się nie obrazi tak jak teściowa. Mojemu szwagrowi zawsze się chce śmiać jak ja rozmawiam z teściową, bo nigdy się ze sobą nie zgadzamy, ale nie kłócimy się emotka tylko każdas woje mówi, topór nie raz wisi w powietrzu, ale niby jest wszystko cacy emotka
0 0

agusia147

#5006470 Napisano: 09.02.2012 07:33:51
katrin22 napisał(a):

HaHa, teściowa pewnie obiadki gotuje, a Ty narzekasz emotka lepsza taka niż moja, która dopiero teraz niby się wielce interesuje, a wcześniej nawet o samopoczucie nie zapytała, tylko jak coś to z mężem wywiad zrobiła. Moja to przyjedzie 2 razy w miesiącu i mam spokój emotka za to moja mama jak jest w Pl to jest u mnie codziennie i słyszę jej rady non stop, też mam dość czasami, ale u swojej mamy to się tyle wad nie widzi i się usprawiedliwia emotka a nawet jak się coś swojej powie, to ona się nie obrazi tak jak teściowa. Mojemu szwagrowi zawsze się chce śmiać jak ja rozmawiam z teściową, bo nigdy się ze sobą nie zgadzamy, ale nie kłócimy się emotka tylko każdas woje mówi, topór nie raz wisi w powietrzu, ale niby jest wszystko cacy emotka

Mnie denerwuje, że się panoszy jak u siebie i grzebie po szafkach czego totalnie nie znoszę. Potem sobie pojedzie a ja patelnię znowu znajdę w lodówce czy jakimś innym dziwnym miejscu. Obiadki gotuje, na siłę usiłując uszczęśliwiać, wpychając żarcie wtedy kiedy niekoniecznie mam ochotę... Mimo iż mówię że głodna nie jestem. No i dobrze, że w domu w każdym pomieszczeniu telewizor, bo inaczej by była wielka bitwa o pilota (ona ogląda klan, plebanię i takie tam...). Jak ostatnio będąc u niej zabrałam jej pilota to jaka obrażona była emotka Za to teściu taki szczęśliwy że komuś się to udało był, że w życiu takiego zacieszu u niego nie widziałam. No i codziennie rano pytania jak się czujesz, dobija mnie to, bo jak mam się czuć? Jak bombel, z nogami opuchniętymi, że w zimę zapierdzielam w trampkach bo nogi w kozaczki nie chcą wejść, cud że kurtka się jeszcze dopina... Wcześniej były telefony kilka razy dziennie jak się czuję... Wiesz kota też da się zagłaskać... Ale przynajmniej wózek ona funduje i chrzciny też finansuje emotka Zołza ze mnie co? Ale poważnie nie wiem jak taki święty człowiek jak mój teściu z nią wytrzymał 50 lat...

Jak słyszę jakieś rady w stylu jedz to, tamtego nie, powinnaś to czy tamto, to szlag mnie trafia emotka A jak zobaczyła, że karmi piję, to mina taka jakbym dziecko wódką poiła... To więcej alkoholu to ma syrop na kaszel niż to karmi... Nie dam się nikomu pouczać, dziecko moje a nie jej, i od jej czasów kiedy ostatnie miała w powijakach (męża mego) minęło 26 lat, więc trochę się pozmieniało... A jaki bulwers był, że pieluch tetrowych nie zamierzamy używać tylko od razu pampers na cenzura emotka No i wielce wykłady jakby dobrze było dziecko karmić piersią, jakie to niby zdrowe, a sama nie karmiła... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: allice

#5006471 Napisano: 09.02.2012 07:34:50
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Mysmy synka w Bozenarodzenie poczeli a corke w walentynki własnie emotka

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

Domyślam się, rodziłyście w podobnym terminie obie emotka

generalnie ja miałam termin na 11 listopada a urodziłam 26 października, a katrin urodziła 25 października
emotka

a mój synek urodzony 24 października tylko 2 lata wcześniej emotka
0 0

Gość: anavaX

#5006475 Napisano: 09.02.2012 07:37:07
allice napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

generalnie ja miałam termin na 11 listopada a urodziłam 26 października, a katrin urodziła 25 października
emotka

mój był terminowo 4.11
0 0

agusia147

#5006486 Napisano: 09.02.2012 07:41:33
anava napisał(a):

allice napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

emotka

mój był terminowo 4.11

A mój się spóźnia! ;(

Lui a co u ciebie?
0 0

#5006491 Napisano: 09.02.2012 07:42:59
powiem Wam, że najgorsze jest przez tą historię z małą Madzią już słyszałam jak teściowa mojemu mężowi przez tel mówiła, żeby uważać na małego bo te kocyki co mamy są śliskie
i ciągle takie teksty

a jak się doczekać nie mogę (będę w niej w niedzielę) jak jej odpowiem, że dziecka obcym do pilnowania nie zostawię bo się boję!
0 0

sonata

#5006493 Napisano: 09.02.2012 07:43:18
Termin pierwszego porodu 12.01 urodziłam 26.01, termin drugiego porodu 16.03 urodziłam 31.03. emotka
A teraz pitolę, mam termin na luty a rodzę w maju, a co emotka
0 0

#5006500 Napisano: 09.02.2012 07:45:25
sonata napisał(a):

Termin pierwszego porodu 12.01 urodziłam 26.01, termin drugiego porodu 16.03 urodziłam 31.03. emotka
A teraz pitolę, mam termin na luty a rodzę w maju, a co emotka

dodaj 14-15 dni do terminu i wg wcześniejszych przypadków wyjdzie Ci 100% czas porodu
0 0

benasia

#5006511 Napisano: 09.02.2012 07:47:37
agusia masz racje nie daj się emotka
mnie też denerwują dobre rady - mówię wtedy że to moje dziecko i będziemy robic jak chcemy (najczęściej moja mama mnie tak irytuje - dawno miała dzieci tzn mnie 24 lata temu) a wydaje jej się że wszystko wie emotka
jak czyścimy noska Mikusiowi i krzyczy to moi rodzice (niestety na razie póki nasz dom się buduje musimy mieszkać razem) mowią co wy mu robicie? jakbyśmy niewiadomo jaka krzywdę mu robili... emotka
nie powiem teściowa też mnie irytuje bo narzucania się nie lubie - np wysylam jej foto małego mmsem a ona pisze że tu jej wnusiu mówi że tęski za nią albo że przyjedzie... masakra emotka
a ostatnio próbowała męża namówić że mamy przyjechać bo oni mają tydzień urlop to będzie miał bliżej itp. niedoczekanie -odwiedzić tak, siedzieć dłużej niż 1 dzień -NIE!
Już my z nimi mieszkaliśmy to kolorowo też nie było... jak z każdymi rodzicami.
morał z tego taki najlepiej mieszkać SAMEMU emotka
0 0

sonata

#5006516 Napisano: 09.02.2012 07:48:30
anava napisał(a):

powiem Wam, że najgorsze jest przez tą historię z małą Madzią już słyszałam jak teściowa mojemu mężowi przez tel mówiła, żeby uważać na małego bo te kocyki co mamy są śliskie
i ciągle takie teksty

a jak się doczekać nie mogę (będę w niej w niedzielę) jak jej odpowiem, że dziecka obcym do pilnowania nie zostawię bo się boję!

Też wiele razy było mi przykro z powodu teściów, choć wynika to z różnicy poglądów niż ze złośliwości lub złej woli. Jest taka maksyma - Jeśli Twój mężczyzna traktuje Cię jak księżniczkę, to znaczy, że wychowała go królowa. Może i na wyrost, ale doceniam wysiłek teściowej, mam super męża emotka
0 0

benasia

#5006534 Napisano: 09.02.2012 07:53:19
ah te teściowe - mam nadzieję że taka nie będę ale kto wie emotka emotka
dlatego chcę córkę mieć drugą emotka
a moja teściowa jak maly miał 1-2 miesiące to prawie mi go wyrywała -non stop nosić, karmić, przewijać - a co ja przecież jestem jego matką!
już mówiłam mężowi - teraz to jak jechać to tylko odwiedzić, a i już się nie daję - mam swoje zdanie, dziecko jest moje i tylko ja je karmię i decyduję o nim - no chyba że łaskawie pozwolę zmienic pieluche emotka
0 0

#5006535 Napisano: 09.02.2012 07:53:30
sonata napisał(a):

anava napisał(a):

i ciągle takie teksty

Też wiele razy było mi przykro z powodu teściów, choć wynika to z różnicy poglądów niż ze złośliwości lub złej woli. Jest taka maksyma - Jeśli Twój mężczyzna traktuje Cię jak księżniczkę, to znaczy, że wychowała go królowa. Może i na wyrost, ale doceniam wysiłek teściowej, mam super męża emotka

może i królowa, ale śniegu co mu miłości nie dała i ciepła rodzinnego
na wszytskie wyjazdy go wysyłali byleby nie było go w domu, na szkolne wycieczki, jak jechała jego ciocia z dziećmi to go teściowa na siłe z domu wypędzała
a w domu mówi zawsze sam siedział w pokoju bo rodzice tylko ze sobą rozmawiali

traktuje mnie jak księżniczkę, ale chyba dlatego że dopiero teraz poczuł co to dom rodzinny
0 0

#5006544 Napisano: 09.02.2012 07:54:53
benasia napisał(a):

ah te teściowe - mam nadzieję że taka nie będę ale kto wie emotka emotka
dlatego chcę córkę mieć drugą emotka
a moja teściowa jak maly miał 1-2 miesiące to prawie mi go wyrywała -non stop nosić, karmić, przewijać - a co ja przecież jestem jego matką! już mówiłam mężowi - teraz to jak jechać to tylko odwiedzić, a i już się nie daję - ma swoje zdanie, dziecko jest moje i tylko ja je karmię i decyduję o nim - no chyba że łaskawie pozwolę zmienic pieluche emotka

mam tak samo i muszę to zmienić
dziecka z rąk jej wyrwac nie mogę, podchodzi do mnie i mówi daj mi go, a sama by go zabrać to muszę prosić
0 0