Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
61kg obecnie
pupsko mam jak szafa czterodrzwiowa
chyba nawet marielu nie powinna mieć problemu by trafić tą skarpetą w poślad a nie np. w moją głowę...
Gość: marielu
nie bój nic, do rana mas być rozdwojona , nie zniose 3 dnia twoich skurcy jestem zbyt wrażliwa
Gość: katrin22
Jak ja chciałabym te 61kg mieć tylko
a nie te 10kg więcej
zad mam co prawda teraz płaski, ale jest i ślepy by w niego trafił, jak dobrze, że mój maż lubi trochę ciałka
ty nie zniesiesz?!
co ja mam powiedzieć
za przeproszeniem rzygać mi się już od nich chce...
tylko nie wiem czy tak mi się przejadły czy co...
Gość: grusia25
Gość: ola2493
Dasz radę
A nagroda jaką dostaniesz,bezcenna
co Ci się przejadło?
Poczekaj, poczekaj jeszcze zatęsknisz za brzuchem jak zacznie się ząbkowanie jak u nas, bratowa twierdzi, że 4 na raz idą
Mały drze się w niebo głosy, uspokaja go mój paluch, którego sobie gryzie i tak codziennie po godzinie lamentu, aż uszy więdną, a on się męczy bidulek
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem, u mnie też końcówka była mocno demotywująca
I dobrze, że nie wiesz co Cię czeka, lepiej żyć w niewiedzy
Ja pamiętam jak mówiłam do męża, że już nie chcę brzucha
Za to teraz jaka nagroda
Gość: grusia25
Po miesiącu , dwóch , 10.... zatęsknisz do stanu ciążowego, błogiego .....ach... zatęskniłam...
Gość: ewachem
u starszego dziecka uzywalam Pampersow a od rozmiaru 5 wlasnie Dady, natomiast u drugiego od samego poczatku (ale od rozmiaru 2, bo nr 1 to sa jakies dziwne) byly Dada. Zadnych odparze, nie uzywam wcale kremow do pupy a u starszego uzywalam
Gość: rachel
grusia25 - ja myślałam że ty już na porodówce bo kilka dni Cię chyba nie było tutaj. Ja w sumie też z jednej strony bym chciała żeby mała już była z nami ( u nas 36 tydzień zacznie się w środę) ale z drugiej strony jeszcze tyle rzeczy do zrobienia i chyba w brzuszku do terminu przynajmniej maluchy mają lepiej. Swojej tłumaczę że jak posiedzi jeszcze ze 2 tygodnie to będzie cieplej i na spacerki będziemy chodzić
Mnie w piątek czeka wizyta u lekarza i KTG. Na ostatnim skurczy nie było ale teraz to już bankowo wyjdą bo łapią mnie w ciągu dnia takie pojedyncze ale wyginające w pół:( Jestem ciekawa ile mała waży bo ostatnio tak mnie zszokował badaniem na USG mózgu małej (przez 5 min patrzył i nic nie mówił - prawie dostałam zawału), że o nic w sumie nie spytałam.
A dzisiaj śniło mi się ze zaczęłam rodzić i nie nikogo nie było w domu. Jednak we śnie mnie inteligencja nie opuszcza bo sniło mi się ze zabrałam karte ciazy i koszulę do porodu i pojechałam taksówką, a o drodze dzwoniłam do ojca zeby urwał się z pracy i dowiózł torbę....Na tym się obudziłam ale trzeba przyznać ze jakby co to już wiem co robic:)))
Mary ma złotom myśl
dzieci... zdobywa się tylko i wyłącznie metodą rachelową
nie da się ich wygrać, wyklikać i hura! nie dają ich za prezentacje lub makiety
paczcie .... miałam kumulacje
los się do mnie uśmiechnął
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta racja
serducho pobolewa, skurcze se poszły w las...
mówiłam - do 3 razy sztuka, nie, to nie, teraz niech se sam wychodzi, ja mu skurczami pomagać nie bedem...
chyba że w maju, to może... bo teraz mi zimno i mi sie już nie chce...
Jak błogo było wszędzie wziąć swój brzuch, który był zawsze nakarmiony, przebrany...
Powiedzcie czemu ja ciągle na coś czekam? teraz czekam na resztę ząbków, na to, że będzie siedzieć niuniek. Jak nie płacze to jest taki kochany
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaka płaczliwa i absorbująca nagroda
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co racja to racja, może kiedyś mnie też spotka taka kumulacja
Gość: bubulina