Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ola2493
To też prawda
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...-kiedy-trzeba-skarci
Gość: katrin22
słodkie misie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
Gość: katrin22
już niedługo
Gość: kotek11
diaenk przejrzyj jeszcze na spokojnie torbe.. bo cos mi sie wydaje ze to moze dzis byc
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha już jej to dziś od tygodnia wróżymy i coś nam nie wychodzi. Chyba Bernard rzeczywiście bierze matkę na przeczekanie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: kotek11
Gość: gocha28
coś czuję że to nie kola nerkowa tylko...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie ból taki sam, jak wtedy co zdychałam na kolkę nerkową. Może Diana pomyliła ze skurczami?
Gość: mooniq82
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to zależy od dzidziusia moje dzieci były małe 1200 gr
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój w 34 tyg ważył ok 2800g
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
u mnie wg usg to 34tc i waży 2100, to chyba nie tak dużo?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja idę na usg w piątek już się nie mogę doczekać to zobaczymy ile waży moja dzidzi. Na którego Ty masz termin ??
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
urodził sie równo w 37 tyg i ważył 3570g.
Gość: rachel
Ja też idę w piątek na wizytę:)) I też nie mogę się doczekać. Chociaz mam nadzieje ze wytrzymam do piątku bo dzisiaj od rana mnie po prostu rozrywa dół i tylko w pozycji leżącej daje radę. No ale widac tak musi byc....
Gość: grusia25
kurczę skąd ja to znam ,mnie tak boli ,że leże cały czas ,jak przyjdzie mi wstać to aż łzy mi lecą ,dopiero jak się chwilkę rozchodzę to jest ok,ale za dużo tez chodzić nie mogę bo mi nogi puchną