Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kotek11
widzisz a ja ciuszkow duzo nie bralam
W sumie to do porodu wzielam 4 komplety ciuszkow .. do tego 1 becik.. aha - dziewczyny ktore teraz niedlugo beda rodzily .. zwroćice uwage zeby nie przegrzac dzieciakow w szpitalu... ja mloda jak rodzilam to ylam jedyna matka, co w sumie z becika nie korzystala
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam cienki kocyk. W szpitalu było około 25 stopni, więc na prawdę bardzo ciepło, z dziewczynami spałyśmy pod samymi poszewkami bo pod kołdrą nie dało się wyrobić.
Mój mąż też był codziennie i przynosił ciuszki i zabierał brudne. Codziennie szło po kilka kompletów ubranek bo mały albo zasikał, albo zrobił kupkę i wyszło z pampka. mimo dużej wagi urodzeniowej tyłek ma malutki i pampersy newborn były troszkę duże.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
W sumie rozpiskę dostałam ze szpitala ale jak widać nie kompletną bo na mojej jest napisane ze 3 komplety ubranek starczą. Ostatecznie ponieważ torba jest megaaaa wielka to zdecydowałam, że wezmę te 3 a 3 następne zostawię w domu. Tak samo zrobię z laktatorem.
No to torba już prawie spakowana:)))
A w ogóle to się pochwalę - dzisiaj udało mi się kupić w markecie podgrzewacz avent za 53 zł. To chyba fajna cena, bo jak patrzyłam na allegro to aż nie mogę uwierzyć.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie na izbie przyjęć jak się patrzy to wszystkie dziewczyny z walizkami jakby na miesiąc na wakacje się wybierały
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W nocy wymiotował, więc poszliśmy do lekarza tam gdzie się urodził i się okazało że mały za dużo je i mamy mu ograniczyć i dawać nie częściej niż co 3h. W 14dni przybrał 900g
Gość: katrin22
Dużo przybrał
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie za dużo. Opr mi się dostał od lekarki, że tyle niby to powinien w miesiąc a nie w 2tygodnie... No a ja co prawda jak tylko zapłakał, miał sucho i tulenie nie pomagało podsuwałam mu cyca, a że on jadł to myślałam że głodniasek.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie to twoje 1 dzidzi to wszystkiego się uczysz po woli ogranicz jedzenie i powinno być ok
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już to zrobiłam, ale mały za mądry by dać się tak w konia robić. Smoka wypluwa, bo po co ma ciamkać jak nic z niego nie leci.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hi bo dzieci mimo iż małe to mądre są jak nie wiem i nie chcą dać się oszukiwać ale próbuj może polubi smoczek
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dalej w nocy piersią, a w dzień butelka i papki.
Zupki albo deserek mały wcina jak kombajn, jeszcze dobrze nie zje, a już dzioba otwiera, potem popije i spokój
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja mała była do końca 6 miesiąca tylko na piersi... Nawet herbatki nie piła. Nie, żebym nie dawała
leoniu to u was książkowo
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tablica.pl...rty/uzytkownik/4EwD/
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia w nocy butelkę, żeby mieć spokój. Jednak butlę mu do zera ukrócimy.
luimig
Postów 555
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na kolki pomogły małej kropelki Biogaia (już od 4 dni kolki nie było) - położna doradziła mi podczas wizyty w domu
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit